Bebelusi de mai-iunie 2004 (17)
Raspunsuri - Pagina 8
Anculina spune:
Eheee! Ia uitati ce harnicuta sunt,ca sa recuperez!
Nally ,acum vad ca am avut nunta in aceeasi zi - 1 septembrie - dar noi in 2001!
Nally spune:
Hai sa traim Anculina!!!!
La multi ani cu sanatate altaturi de cei dragi noua!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
pd spune:
La Multi Ani Lia!
La Multi Ani Victor si Codrin Ionut!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Irinel spune:
Buna fetiliiiiiii!
Iaca si eu cam cheauna... Lasa ca trece.
Ieri Danutz si Biancuta s-au vazut din nou si s-au tinut de manute . Mai Nally, cred ca fi-miu a aflat ca tu ne pui bete in roate si vrea sa se puna pe bune cu Lili ca tare a mai ras cu ea. Biancuta are costumas de Winnie! E scumpa foc... Pozele inca nu le-am pus ca nu-s asa de vrednica, da lasa ca Lili e mai harnicuta :-).
Lili sper ca ati ajuns bine acasa. Cum a dormit Bianca? Al meu la 9:30 s-a culcat deci mai devreme decat de obocei, da m-a chemat la apel de vreo 3-4 ori pana la 11:30, apoi la 1 sau 2 nu mai stiu, la 4 jumate a papat si de la 7:20 nu mai vru sa auda de somn...:-( iar eu abia pe la 1 m-am culcat...hai ca nu ma vait ca stiu ca sunteti unele mai cheaune decat mine (pupici la toate mamicile cheaune!)
Mona tare rau imi pare pentru Nemo. Sa va luati altul, bine? O sa fie pestisorul vostru si al Liutei. LA MULTI ANI LIEI PENTRU JUMATEA DE ANISOR!!!
Irinusha, cum i-au luat mai sange de la cap? Cred ca plezneam acolo...Bine ca a trecut! Interesanta treaba cu laticul de capra, poate il incerc si eu da mai tarzior un pic.
LA MULTI ANI VICTOR!!!!
Nally, ce-o fi cu bebelicii nostri? Da al meu macar ziua e ok in general...
Zaraza eu nu stiu daca merge la noi, ca al meu cand m-as intoarce ca maraie, nu s-ar linisti prea usor ca lumea. Da poate ca o incerc. Oricum, multumim ca ne-ai spus.
Anculina sigur ca te stim. BIne ai revenit si nu te stresa, cand poti ne scrii, ca si noi facem la fel.
Alina, zau daca nu l-as scoate si eu sa vad daca doarme da almeu are probleme cu intunericul si cred ca ar urla la plimbarica. Altfel, cred ca e o metoda buna, daca ii trece faza cu intunericul, o incerc sigur.
Monet, tu ziceai parca, ca e bine sa doarma pe intuneric, da eu ce ma fac cu Danutz ca pare ca ii e frica rau de intuneric. Acum ii las lampita aprinsa toata noaptea :-( O fi asa rau? Ca altfel nu e chip sa doarma...
Madutza sa nu te superi pe mine da eu zic sa te gandesti bine inainte sa pleci de Craciun. Nu ca as zice ca esti o mamica rea daca pleci, asa cum au spus si fetele, ti-ar prinde bine o deplasare linistita cu sotiorul. Numai ca mie tare imi e ca daca pleci, o sa stai mereu cu gandul la Ana si nu o sa stai chiar asa de relaxata cum ai vrea. Poate ca ma insel, tu gandeste-te bine, si daca crezi ca o sa te simti bine, atunci du-te linistita (dupa ce o inveti cu bunica evident, de altfel asta poate sa iti prinda bine si cu alta ocazie). Ma gandesc ca ati putea sa iesiti in oras daca se obisnuieste cu bunicile, si nu doar o data, insa cateva zile s-ar putea sa ti se para luuuuungi. Inca o data, nu te supara pe mine, daca tu crezi ca te-ai simti bine, atunci nu mai sta pe ganduri. Pupici Ucai bucalate!
Mai Nally, pupici pe funduletul constipat din nou! NOi sa ne luam de mana ca si al meu cam are inclinatii spre constipatie. Da acum am renuntat o zi la diversificare si i-am dat doar laptic si a facut iar cacalica moaaaale cum facea cand era mic. ieri i-am dat cereale si sa vedem rezultatul azi. Cred ca il mai tin pe cereale o zi-doua si apoi incerc iar sa ii bag supita da doar cu un singur zarzavat nou la 2-3 zile sa vad cum reactioneaza, nu vreau sa il mai ametesc. Iar marul inca nu sunt hotarata daca sa i-l dau copt sau crud, ca fiert parca nu imi mai vine, desi poate ca n-a fost de la marul fiert, da daca si Biancai i-a facut rau...
Pupici ma duc la datorie. Poate apuc sa si dorm un pic, ce bine ar fi... O duminica minunata va doresc la toate si la familiile voastre!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Daniel (28 Mai 2004)
piatra lunii spune:
Buna mamici.
MONET, imi pare rau de pestisor, si io stiu cum e sa pierzi un animalut , of,of... de asta tot zic ca io nu mai vreau animale, desi acasa la mama avem 2 pisici, la care tinem toti tare mult, da' mai zic sotului meu ca io nu vreau caine, nu vreau pisica, nu vreau nimic la casa noastra :)) , adica cand ne-om stabili si noi undeva, ca deocamdata tot pe drumuri suntem (apropo, in decembrie ne ducem iara in Dk, cu totul, asta e, am stat mai putin decat am sperat, da' bun si-atat, macar ca mai iau ceva portie de soare la sfarsit de octombrie, cu peste 20 de grade). Si in noiembrie mergem putin in Italia, incercam si noi sa vedem cum e in 3 :))
mai MONET, io is claustrofobica, n-as putea dormi in intuneric total, tre sa ma ceva lumina de afara in camera, de asta nici nu trag obloanele seara aici,ca toti frantujii. Da' am vazut si io cum e sa dormi la tara, cand am venit in Fr si am stat intr-un apartament la tara pt o luna, tineam aprins becul de la intrare :))
foarte faine pozele, scumpa de Lia!
LAURAA, ce sa-ti zic, ca si io am fost cheauna timp de vreo luna jumate, se trezea tot la juma de ora,acu 2 nopti a dormit fata mea de la 9 la 5 nonstop, apoi s-a trezit, a papat si a dormit iara pana la 9, da' asta fuse numa o data, si pt inca vreo 2 zile s-a trezit numa de vreo 2 ori, da' asta a fost doar asa, sa-mi aminteasca de vremurile bune :))
ba ma mai trezeste si pe la 6 (de ex ieri)- si nu mai vrea sa doarma, si asta e, ne trezim de tot si ne imbracam in haine de casa :))
si cred c-ai incercat tot, si sa o scoti afara, si tot ce se poate, da' daca nu vrea sa doarma, nu vrea, cel putin a mea asa-i, desi si io o scot in gradina inainte de culcare.
IRINEL, noi am dormit mereu cu lumina stinsa, deci si Ingrid. Acum doarme singura in camera ei,de ceva timp, la fel.
ZARAZA, sa incerc si io poate metoda ta, desi a mea e asa incapatanata, cand urla, urla, cu orele cred, daca o las.
mai, io tot numa lapte ii dau lu Ingrid.
nu mai pot sta, ca face un scandal monstru :)), va pupic!
anacami spune:
La multi ani Lia,sa cresti mare,sanatoasa,desteapta si frumoasa!
La multi ani Codrut!
Ce copii mari avem,in curand toti vor trece pragul de 6 luni
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
anacami spune:
Help:cum faceti supa de legume si cum o introduceti/ati introdus-o in alimentatia bebelushului?
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
piatra lunii spune:
La multi ani Lia, uite cum uitai!
La multi ani Victor, si Codrin!
sa fiti toti sanatosi , destepti si cu bani! :))
vanessa ionescu spune:
LA MULTI ANI LIA SI VICTOR SI TUTUROR SARBATORITILOR DIN ZILELE ASTEA
Se vede ca au fost zile libere ale sotilor nostrii si am sta mai mult cu ei
Monet imi pare rau de pestisorul vostru.
si noi am avut pestisori cand era Andu mic. Avea 2 ani cand a bagat fierbatorul in acvariu si stecherul in priza si i-a fiert. i-am gasit a doua zi (bine ca nu a explodat acvariul) cu burta pocnita in sus. Cui sa-i treaca prin cap sa verifice temperatura apei din acvariu. Seara le facu-se Cipi (sotul meu) curat, le-a schimbat apa si le-a dat de mancare. a doua zi cand vin de la servici imi zice soacra-mea: "i-a vezi ce e cu pestii ca e apa tulbure. cum sa nu fie tulbure cand in acvariu tocmai se pusese de o ciorba. La care Andutu (care era racit si lua sirop) zice "dale siropel de-a meu, da-le siropel de-a meu"
ne-a mai murit si un porcusor de guineea anul asta pe 1.04. era batran dar am plans cu totii de am rupt. iae ca sa nu sufere copilul ne-am dus la animax sa luam altul. cand am ajuns acolo (era in prag de Pati) aveau iepurasi. si ne-au zis vanzatoarele ca sunt rase de iepuri pitici carora le creste blana dar ei nu. asa ca am luat un iepure care s-a facut in 3 luni de juma de metru. si l-am insurat pe la Mogosoaia. sa vedeti ce mizerie facea... il apuca noaptea alergatul prin cusca si arunca tot talajul afara. i-am zis lui barbatimiu ca daca nu-l duce ii dau soricioaia. strangeam la talaj in nestire. si va da-ti seama ca nu arunca numai talaj afara ca in cusca isi facea si nevoile.
i-am luat lui Andu un costum de fantoma. e oribil dar daca copilul se simte bine asa de ce sa-l incurc. parca ar fi o camasa de noapte de=a bunicii. dar vroia un costum de spaiderman care costa un pogon de bani (mai mult decat costumul pe care i l-am luat pentru botez) asa ca am negociat si s-a ales cu fantoma.
acum i-a comandat lui mos nicolae un mobil ca noi asa ne-am nascut.
de cand am inceput sa-i dau lui Cata diversificare face hh de 3 4 ori pe zi (si face bine) mi-aera frica ca se constipa, dar face mai des decat in prima saptamana de viata. ma bucur pentru ca si mananca mult si altfel il durea burta. dar imi mananca si urechile..
Andu a fost vineri la o petrecere. o sa pun maine poze ca azi nu mai am chef si ma cronometreaza si barbati-miu cat stau la calculator in loc sa ma bag in pat
mai vorbim maine ca iar am scris o pagina
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu