Bebelusi de mai-iunie 2004 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Despre ce vaccin anti-meningita vorbiti, ala care se cheama act-hib?
Nally, si piticutza mea a facut fitze la mancare ieri si alaltaieri, dar azi a inceput iar sa pape bine.
Vanessa, inteleg ca ai nascut cu dr. Mihailescu Gheorghe. Cum s-a comportat la nastere ? Eu am mers la el o buna perioada cat am fost gravida, numai ca am nascut cu altcineva, ca am avut doi doctori si m-am dus la control si m-a oprit la spital.
In rest, noi suntem bine, acum am venit de la o plimbarica.
Am inceput sa stam in funduletz si ne place tare mult.
Cam atat despre noi.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Buna ziua fetelor,

Scuze ca nu v-am raspuns mai demult dar abia aseara tarziu am venit din excursie si n-am mai apucat sa intru pe forum.

Multumim foarte mult de urari si ca nu ne-ati uitat. Uram si noi "la multi ani!" Liutei si lui Codrin. De-asemenea felicitari Liei pt. ca a devenit fotomodelul DC.

Am reusit sa citesc o mare parte din postarile voastre insa cred ca voi raspunde mai tarziu ca e ora de pranz pentru Victor.

O zi buna in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!
Gabitzaaaa !!! Nu am stiut ca esti asa de slaba mama!!!! Deci pentru muschi te duci ai??? Misto si pentru asta!!! Da' io ma gandii asa, ca la kilele mele pe care tre sa le dau jos la asta merge sala ! Spor la treaba mey!!!

Maria mey si io sunt in aceeasi dilema ca si tine!!!! Nu esti singura! Numai ca mie mi-o fost rusinica sa mai zic aicilea sa nu radeti de mine!!! La supa pentru fimiu sunt afoana rau de tot!!!

Noi am fost la plimbare... si sa va zic o chestie pe care pe mine m-a dat gata!!! A dormit baiatul meu ce a dormit si cand se trezeste eram pe o banca, ma odihneam ca nu imi mai simteam picioarele, si incepe sa se foiasca! Boon zic sa-i dau ceiuc ca ii e sete...ioc nici nu vrea sa puna gura!!! Mai am in geanta si sucul de portocala din care rase pana sa adoarma jumate (50 ml) ...buuun...iau bibe si ii scot capacul... si cum statea puiul meu in carut la 45 de grade lasat spatarul imi sare in sus in fundulet cu mainile intinse si o fata de "Da Doamne!!!" cu gura deschisa si intr-un chiot spre bibeeee!!!! Beeeeyy am inlemnit !!!! Nu imi venea sa cred!!!! A facut diferenta intre ceai si suc si a si ales ce ii place!!!! Nu va spun ca a ras ce mai era din suc plus o tzitzi la minut pe banca in parc!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Nally, ce pui mare ai! Pe zi ce trece ne surprind tot mai tare, placut, bineinteles. Vad ca azi Sebi a fost cuminte tare si tu ai avut mai mult timp de DC. Super! Al meu a fost cam plangacios, pt ca am fost eu cascata: azi a fost prima zi de piure de legume, am pus la fiert pastarnac, patrunjel radacina, telina si morcov. Am pus insa si o pulpa pt. mine. Apoi i-am pasat legumele si am adaugat si zeama. Si puiul meu a facut dupa cateva ore febra 38 cu 8. Cred ca de la zeama in care a fiert si carnita. Of, cascata de mine....dar i-am pus un supozitor de paracetamol si i-a trecut. Ziceti si voi....

Maine mergem si noi la vaccin, sper sa n-am probleme. Va tin la curent. Pupici

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Salutare la toata lumea - mamici si pitici!!!
Probabil ca nu va mai aduceti aminte de noi - Oana si Eric!!!
Accesul nostru la net a fost foarte foarte limitat in ultima luna si jumatate si de aceea nu am ne-ati mai citit mesajele.
Eric are acuma 5 luni si o saptamana. Acum 2 saptamani avea 6900g si 66 de cm. Zic eu - si nu numai eu :))) - ca se dezvolta foarte bine. Suntem superfericiti toti trei!!! (Daca nu va mai amintiti Eric este adoptat.) De maine intr-o luna expira perioada de incredintare in vederea adoptiei si incepem actele finale care ii vor da numele nostru. Probabil ca acest lucru se va intampla abia pe la sfarsitul lunii ianuarie. Dar ... deja chestiile astea sunt birocratie pura si nu ne afecteaza prea mult.
Am inceput si noi diversificarea in urma cu o luna si jumatate astfel incat acuma mancam: la 10.30 piure de fructe, dupa-amiaza lapte cu supica - pentru ca nu ne place supica de nici un fel!!!- sau piure de legume si in completare laptic, si seara Cereale cu mar si maracuja. Noaptea puiul meu se trezeste o data si bea cam 130 ml de lapte si mai papa tot pe atata dimineata pe la 6.
Piureul de legume il papam in scaunelul de masa Chicco Mamma.
Am inceput sa stam in fundulet - nu prea mult dar ... orisicat!!!
Cam acesta este sumarul rapid al vietii noastre in lipsa voastra. Ah- dinti nu avem inca, si nu pot decat sa ma bucur!!!
Sper sa ne primiti inapoi printre voi!!!
Oana (05/12/1972) si bb Eric (20/05/2004)

Oana Melinte-Moraru
http://www.lamaze.ro
http://community.webshots.com/user/oana_mm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cady spune:

Iaca si io pe aci,

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor.

Anculina, bine ai revenit. Imi pare bine ca esti bine. Multumim de pupici la fel si voua din partea noastra.
A intrebat si Roxana de tine. Cu ea ma vad aproape zilnic.

Monet, am vazut si eu pozele cu Lia, este dulce foc, iar ca dovlecel imi vine sa o mananc. Sa va traiasca printesa si sa fie sanatoasa si norocoasa. Felicitari pentru postura de fotomodel DC.

Multi pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaraza spune:

Fetelor, va rog sa nu va suparati pe mine ca nu mai caut in capitolele anterioare, care dintre voi zicea ca i-a facut vaccinul de 4 luni cu Pentact-Hib? Mi-a recomandat si mie pediatra si nu stiu nimic de el, poate ma puteti ajuta.
Vaccinul anti-meningita nu e tot una cu Hib-ul stiu sigur, in franta cred ca se cheama Prevenar sau asa ceva.
Multam de ajutor si intru mai tarziu un pic

Andreea si Sofiutza (19 iunie 2004)
album
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33541" target="_blank">nashterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Zaraza, eu i-am facut vaccinul Pentact-hib la 4 luni, tot la recomandarea pediatrului. Eu am intrebat mai devreme daca despre asta e vorba pentru ca pe prospect scrie ca este si impotriva anumitor forme de meningita.
Dupa ce culc pitica iti scriu ce spune in prospect daca vrei.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Recunosc, am fost o puturoasa, nu o ca voi si nu preqa am scris. Oricum , azi am stat 6 ore afara, sa prind cat mai pot soare anula asta.

Multumesc pt. grija voarta cu plecatul meu. Intr-adevar este o idee buna a Mariei. O sa mai vedem ce va fi...

Oana_mm, succes la actele pt. adoptie. Ce bine ca BB papa bine diversificarea.

Carmen, nu cred ca e posibil sa faca febra de la mancare. Vorbeste si tu cu dr. si intreaba...Nu de alta, dar maine ii dau si eu piure

Maria, nici eu nu cred ca mi-ar iesi ca la carte. Adica acu o luna cand am mai incercat nu mi-a mers. Eu cred ca o marja de 1h la masa nu e o problema....

Laura, ce bine ca doarme Lara acum. Doamne, unde o veni si timpul ala la Mariuca? Te asteptam mai des, ca acu o sa fi odihnita

Nally, pupici lui Sebi desteptutul mey. Acum e baiat mare!!!

Clara Maria, parca tu ziceai ca pui conopida in supa? Nu te supara pe min, dar conopida nu mananc nici eu de frica sa nu ii fac gaze puiului, ca e la fel ca varza. Si in carti scrie asta...Incearca sa pui dovlecel, fasole verde....Morcovul fiert stiu si eu poate constipa, dar asa mi-a spus dr. ....Poate ca celelalt fac purgatie si e o reteta care compenseaza. De fapt si eu i-am pus mai putin morcov, pt. ca o constipa, dar m-am gandit ca poate la mine e asa...

Mona, felicitari vedetei!!!!

Carmen, ma impac bine cu dieta. Vreau sa spun ca azi am mancat seara ca mi-era o foame. Dar acum fac niste retete la cuptor si fara ulei deloc, cu peste si pui...

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna spune:

Buna seara mamici si bb-ici!

In primul rand, multam de urari si spunem si , chiar daca cu intarzaiere "la multi ani" pentru Lia si Victoras.
Bilantul nostru la 5 luni: 66 cm. si 8,4 kg si nici un dinte. In ultimele trei saptamani a crescut doar 400 g, dar se pare ca de acum nu mai cresc asa de mult, ci doar cam cu 500 g pe luna. Ne trece si pe noi cineva in listuta? Multumim.
Codrut are cateva zile de cand se poarta exemplar: papa tot ce-i da mama, adoarme singur iar noaptea trecuta s-a trezit doar ca sa pape pe la 5 si apoi a bagat iar somn pana azi la 8. Insa sambata nopatea a avut program artistic de pe la 2,30 pana la 5, noroc ca a stat tati mai mult cu el ca eu eram rupta se oboseala. Sa vedem ce face in noaptea asta.
Mai, fetelor din Romania ce e cu vaccinul asta contra meningitei? Ca eu nu am auzit de el dar tare l-as face pentru ca am avut vazut ce ravagii poate face boala asta. Hai, luminati-ma si pe mine!
Mona, imi pare rau pentu Nemo! Dar, cum spuneai si tu, acum sigur e fericit!
Madutza, fetita draga, eu zic sa mergi la distractie, ca s-au inventat telefoanele mobile si poti oricand sa afli ce face Uca. Ne gandim si noi sa mergem undeva de Craciun, macar 2 zile ca tare simt nevoia de o pauza.
Irinel, parca tu spuneai ca bb nu doarme pe intuneric. Codrut de la doua luni doarme numai cu lumina stinsa si probabil ca ar fi dormit si mai devreme, dar abia atunci am citit eu prin carti ca ei nu se nasc cu frica de intuneric ci mai degraba isi formeaza acesta teama. Atunci mi-am zis sa incerc si vad ca tine faza. Poate nu e prea tarziu pentru bb al tau.
Carmen, eu zic ca bb nu a facut asa febra de la supa!
Mai, Gabitza da ce supal esti! Nici in visele mele cele mai tainice nu indraznesc sa vreu asa ceva. Eu m-as multumi cu 60 de kile la 1,71 ai mei, dar mai am mult de munca pana acolo! Cine stie, poate pana la Craciun......... dar avand in vedere ca in seara asta am halit o placinta cu branza (de aia moldoveneasca, "poale-n brau", facut in cuptor de tara...mmmmmmmmmmm.....un deliciu) nu cred.
Irinusha, mai da tie iti place laptele de capra? Ca eu nu-l suport si de aia nu i l-as da nici copilului. Am auzit si eu ca ar fi bun pentru ei, dar eu nu-l suport. De ce vrei sa renunti la laptele praf? Asta are in el tot ce le trebuie copiilor ca sa cresaca frumosi si destepti. Eu zic ca totusi e prea devreme sa treci la lapte de capra, dar daca doctorul tau ti-a dat unda verde inseamna ca e ok.
Maria, eu zic ca e ok sa lasi legumele 2 ore si apoi sa i le dai. Eu le fierb cam 1,30 h.
Mai, Piertricico, ce plimbareti sunteti voi: cand in Danemarca, cand in Franta, apoi dati o fuga si pana in Italia.... hai ca te astept la PASTE si la Piatra Neamt!
Cam asta ar fi pentru azi! Pupici!

Oanna si bb Codrin (24 mai 2004)

Mergi la inceput