Bebelusi de mai-iunie 2004 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
danaA spune:
buna fetele.
Nici nu stiu cu ce sa incep.
Azi noapte m-am trezit din ora in ora.Nu stiu ce sa-i mai fac lui Stefa. Lauraa, se pare ca ti-am luat locul.Bine ca Lara doarme mai bine.
Azi dimineata am costatat ca am cistita sau ceva de genul asta . Fetelor imi vine sa merg la toaleta in fiecare minut. Incepe sa ma si doara burta. Peste o ora am programare la medic. Cred ca sunt in pragul unei depresii. Noaptea nu dorm si acum am si porcaria asta de infectie.
Christina, cum a fost la munte?
Gabitza, ce silueta esti! Manechin domne, ce mai.
Mona, tare dulcica Liuta!!!
Lili, unde esti ca nu ai mai scris demult?
Oana, bine ai revenit. Ne amintim de Eric. ma bucur pt voi ca sunteti bine si sa ne mai scrii.
Va las acum ca tre sa ma pregatesc sa merg la doctor
Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)
vanessa ionescu spune:
buna seara.
Paloma, ti-am mai spus mai demult (cred ca indirect) ca avem ceva in comun. cred ca a fost instinctiv.
poate ca vor avea copii nostrii peste ani. Dr. Mihailescu este unul dintre cei mai importanti oameni din viata mea. ii datorez atat de mult incat niciodata nu o sa pot sa-l rasplatesc. Il iubesc. Cum l-ai cunoscut, sunt sigura ca ma intelegi ce vreau sa spun. este doctorul meu de 10 ani. nu am nascut prima data cu el pentru ca acum 7 ani, cu trei saptamani inainte sa nascu s-a inchis Polizu(gasisera ciuperci pe pereti). Am nasut, vai de mine si de Andu la vremea aceea, la Cantacuzino unde in aceea perioada, sotul mamei mele (traia atunci) era sef sectie (nu la ginecologie) si fost director. am zis ca am pile si m-au facut praf. dar asta a fost alta treaba.
Dr. Mihailescu m-a tratat de doua ori cand aveam chist (odata 3.65 cm diametru si odata 5.85 cm diametru). a doua oara nu credea ca mai scap de cutit si totusi am scapat cu tratamentul lui. in urma cu un an jumatate am pierdut o sarcina. mi-a zis imediat ca ma banuieste de dezechilibru hormonal. m-am dus sa-mi fac dozajul hormonal si a avut dreptate. mi-a dat tratament si am ramas insarcinata cu Catalin foarte repede dupa aceea ceea ce a fost incredibil. mi-a sustinut sarcina aproape 39 de saptamani fiind pe iminenta de avort, cu contractii permanente. La nastere (cezariana) mi-a reparat operatia care era varza facuta prima data. a tinut cezariana mea aproape 3 ore, dar in noaptea de dupa operatie (am iesit la 19.45 din operatie) m-am ridicat in fund, ceea ce data trecuta nu am putut nici dupa o saptamana. s-a luptata cu mine in zilele urmatoare cand mi se tot inchidea colul (si nu era voie). Il am pe Andu (si cu el am ramas gravida greu) si pe Catalin datorita lui. Din pacate, faptele bune nu sunt rasplatite corect. pe 22 august a facut infarct la Cluj, noroc ca era la 2 minute de spital si intr-o jumatate de ora l-au si operat. acum e bine si se pare ca din noiembrie reincepe serviciu. il astept ca pe un mar copt. Chiar daca ma repet si le plictisesc pe celalalte fete care nu stiu despre cine vorbesc, il ador si e unul dintre cei mai constanti barbati din viata mea.
Mariamai inteles gresit. stiu ca, calciu este fixat de vitamina D si nu invers. Intrebbarea mea era alta. Eu intrebam cum da-ti voi calciu si in ce cantitate. mi se pare mult lunar, in conditiile in care pe vremea lui Andu cand vitamina D se injecta odata la cateva luni, ii dateam calciu doar in aceea perioada. nu am ce sa intreb pediatrul pentru ca el mi-a recomandat sa-i dau asa. si e acelasi pe care-l aveam pe vremea lui Andu. Cele care au citit mesajele mele mai vechi stiu ca ma mai plangeam eu de el ca nu mai are chef si rabdare. Pentru a evita o alta intrebare - nu renunt la el, pentru ca, totusii este genul de dr care in caz de situatii dificile iti scoate copilul din orice.
Iuliana, iarta-ma ca n-am mai reusit sa te sun azi. saptamana viitoare Andu e in vacanta asa ca nu mai sunt legata sa-l iau de la scoala si o sa ies si cu el afara mai usor.
Lauraachiar mi-ai facut un compliment cand mi-ai spus ca sunt ardeleanca. eu sunt nascuta in Bucuresti, dar ai mei sunt din Ardeal.
Mariaeu stiu ca nu e fosrte bine sa fierbi legumele foarte mult ca se duc vitaminele. ideal e in oala minune
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
vanessa ionescu spune:
eu ca de obicei am un PS:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR
Irinusha spune:
Dana, multa sanatate si ai grija de tine!!!
Oana, cum sa nu ne aducem aminte de tine! Bine ai revenit! Papa bine al tau baiat si a crescut super bine!!! Felicitari si ptr. "acte"! Pupici lui Eric!
Nally, ce baiat mare ai!!! Sa-ti traiasca!!! Al meu le deosebeste doar dupa gust, dar asta si cand doarme ... de nu prea pot sa-l pacalesc nici atunci!
Oanna, eu nu sunt de fel mofturoasa la mancare (vai de kilele mele!:)), deci aici n-ar fi problema. Eu una n-am nimic contra laptele praf si stiu ca are tot ce-i trebe, dar fi-miu are ce are cu el ca nu-l mai papa ... problema veche la noi. Am zis ca am gasit solutia, dar de ieri nici pe asta de capra nu-l mai vrea ... si noaptea face fite. Eu tot o sa mai incerc, ii dau branzica si ii fac cerealele cu lapte, ii dau si Ca. si sper sa nu se simta lipsa ... deh, copil mofturos!
Am primit in sfarsit rezultatele la analizele de sange si e totul OK cu fi-miu. Nu are alergie la lapte si nici la altceva (ce se testeaza in mod normal) ... si celelalte analize sunt bune, nici o anemie, nimic. Deci sa inteleg ca mofturile la lapte raman pur si simplu mofturi ... Poate totusi o avea probleme cu refluxul, daca primesc medicamentele de la matusa lui Boby testez si asta. In caz ca nici asa nu o rezolvam trebuie sa cedez si sa inteleg ca am un copil mofturos ... si chiar ma intreb cu cine o semana ca noi toti suntem niste mancaciosi! Ei, asta e ... sanatos sa fie ca ne descurcam noi si fara laptic si cu nopti nedormite!
Gata, ma bag langa mofturiciul meu ... o noapte buna si linistata va doresc! Pupici la bbici!!!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 200 )
Anculina spune:
Fetelor, vreau sa zic ca acesta e al treilea mesaj pe care
vi-l scriu azi si cand sa -l trimit da eroare si il pierd!
Nally,Irinel, Cady multumesc pt gandurile bune.
Mephala30am vazut pozele!Suuper!Si noi mai mergem din cand in cand in Gradina Botanica.Din pacate duminica am fost la mama la spital ca tocmai s-a operat si apoi am trecut pe la nasi ca era ziua nasului.Ce m-as fi plimbat si eu pe acolo sa admir crizantemele!Ati prins o zi de toamna superba! Iar Iustine un strumf scump! ( si pe sotul meu il mai cheama si Iustin !)
In leg cu regimul de slabire, voi ce mai mancati, ca eu de mancat nu mananc asa mult, dar nu stiu de unde se pune!...Mi-e si jena, ca am bicicleta fitness acasa si nu dau jos un Kg!Si mai merg la cumparaturi si ochesc ceva super de imbracat iar vanzatoarea zice ca nu are decat masura 40 sau 42..Ma simt ca un ...Ei..nu sunt exagerata, dar totusi, eram si eu o tipa bunutasi nu ma mai regasesc......Ha!Dar sti de unde mi se trage! Seara, dupa ce o adormim pe asta mica, stam si ne uitam la filme - de pe calculator le transferam pe ecranul mare de televizor - si o aluna, un Garrone, o bere, o ciocolata si ...
pe toate , succes celor care fac maine vaccinul!
piatra lunii spune:
ZARAZA, asa e, PREVENAR se cheama vaccinul in Franta, da' sa i-l fac sau nu?
OANNA,ne-am facut rezervare la Refugiu :)) si a fost maica-mea acu duminica sa-l vada, si a fost incantata.
fata mea credeam ca doarme bustean, ca a adormit imediat, da' adineauri s-a trezit plangand si i-am dat-o pe suzy, sper sa doarma la noapte... ce tot sper io, si de atatea saptamani tot se scoala de nu stiu cate ori pe noapte... da' io tot sper, macar atata, macar cand o avea 5 ani :))
noapte buna !
vanessa ionescu spune:
Anculina, si eu am bicicleta in casa. stii ce bine stau gentile mele si camasile baietilor pe coarnele ei?????
acum cativa ani cand o foloseam era super si se observa, dar acum, cad lesinata numai cand o vad darmite sa ma mai si urc pe ea..
sa stii ca am mai patit si eu cu mesajele sa se stearga. daca am unul mai lung incerc sa-l copiez din paragraf in paragraf ca sa nu-l pierd de tot
vanessa ionescu spune:
iar revin ca eu va citesc pe rand.
Pietricico, Andu are 7 ani si tot se scoala ba dupa apa (si sa nu crezi ca intinde mana pana la masuta sa-si ia paharul. Vorba lui: de aia exista mamele. mai se scoala ca viseaza mai stiu eu ce. se mai intampla sa cada si din pat. Poate cand s-or insura si atunci vor chinui pe alta. uneori face pipi si nu poate sa se duca la baie dac nu-mi spune si mie. stiti cum e la 3 noaptea: "mama. mama. mama.
- Da
- ma duc sa fac pipi
- bine
face pipi.
- mama. mama
- da
- am facut
- bine
- tragi tu apa
- bine
- mama. mama
- da
- ma duc sa ma culc
peste 10 minute:
- mama. mama
- da
- mi-e sete
- si..??..
- da-mi tu apa ca eu o vars
Dimineta: eu: sa te insori sa pleci sa ma lasi sa dorm
el: - cand ma insor o sa vin cu sotia mea la tine
Ehe, ce va asteapta si, ce o sa ma mai distrez peste cativa ani, cand o sa dialogam
pd spune:
Vanessa, imi pare rau sa aud ca dr. Mihailescu a avut probleme de sanatate, dar ma bucur ca acum e bine. Nu aflasem, ca n-am mai fost pe la el si nici prietena mea care mi l-a recomandat nu cred ca stie.
Mai avem ceva in comun, si eu sunt nascuta in Bucuresti, dar parintii mei sunt ardeleni amandoi. Eu am crescut la bunici la Baia Mare de la 8 luni pana aproape de gradinita.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Christina spune:
Carte pe gratis pentru noii parinti!
Duceti-va la
http://www.sf.pii.orders.com/events/birth/
si inscrieti-va datele personale... dupa vreo sase saptamini, veti primi prin posta cartea "Mayo Clinic Complete Book of Pregnancy & Baby's First Year"
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0688117619/qid=1098737138/sr=8-1/ref=sr_8_xs_ap_i1_xgl14/104-6376722-6131901?v=glance&s=books&n=507846
Valabil in State si in Canada.
Nu trebuie sa fiti asigurati prin State Farm ca sa primiti cartea!
Noi am gasit oferta pe un alt forum, si azi tocmai am ridicat pachetul de la posta. Stiam de cartea asta de la o prietena care a cumparat-o de pe Amazon - si merita din plin. Dar decit sa dati 25 dolari americani (plus taxe si posta), mai bine pe gratis, nu?
sotul Christinei (ca mamica e taaaaaare ocupata cu 'coconul')