Sindromul de hipercoagulabilitate (5)
Raspunsuri - Pagina 14

monu spune:
kita, deja! doamne cum trece timpul. iti tin pumnii si va uram multa, multa bafta, sa fie totul ok. sa fiti bine si tu si bb. mult curaj si sa auzim numai vesti bune.
pupici multi si mult curaj
miercuri am sa ma gandesc la voi
monu si bb

Aurasa spune:
Kita, pupici multe si iti tinem pumnii.
Bafta multa !
Aurasa UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

monu spune:
kita,
maine este ziua cea mare asa ca, noi iti dorim mult curaj si sa fie totul bine. cum stai cu moralul?
in alta ordine de idei, sindormul asta este de groaza! are o fluctuatie ciudata. sapt trecuta LA1 era de 58 cu APS/SAFL pozitic acum LA1 este de 70. eu turbez iat dna dr spune ca analizele sunt bune.
monu si bb

kita spune:
Cu moralul stau bine, Va multumesc!
Dar asa am o senzatie de liniste,ca nici nu cred ca o sa fie maine; ca si cum s-ar intampla saptamana viitoare, sau poate chiar luna viitoare :))
Analizele au iesit bine in acceptiunea doctoritei (de ce nici eu nu stiu ca tot ""out of range " sunt vreo trei din ele), asa ca nu mai imi fac griji si pentru astea.
Am uitat sa va spun ca de pe 1 februarie nu mai iau tromboassul, si am niste dureri de cap (partea dinspre ceafa si in moalele capului)daca va mai amintiti eu am avut aceste dureri de cap, pana in trimII, cand mi-a dat tromoass; Sper ca la voi sa nu se manifeste lipsa lui in acest mod...
Va pup!
Kita(Alina) si Samburasul vioi de 40 de saptamani (care nu da nici un semn ca vrea sa se nasca :))
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

monu spune:
ce e linistea asta la clubul SAFL? nu mai sunt candidati? daca e asa ma bucur ca nu mai apare nenorocirea asta dsi la alte persoane si ca va simtiti bine (cine face parte deja din "club").
am niste ????:
1. cate din voi sunteti fumatoare?
2. ati luat anticonceptionale inainte? cat timp?
3. si-a facut cineva in timpul sarcinii analizele de estrogeni?
de raspunsul vostru depinde o ipoteza referitoare la sindrom la care ma gandesc de 2 nopti.
va pup
monu si bb

Aurasa spune:
Monudraga,
Am citit ce ai scris tu si m-am cam speriat. Ultimele analize la Fundeni mi-au iesit bine, iar IR-urile erau sub 0.50, dar medicul meu si cei de la Fundeni au zis ca nu-i nici o problema. Luni merg din nou pentru determinari si am o frica in mineeeee. Echo nu am mai facut de la cea de 20 de saptamani (dr. a zis ca nu e necesar si imi spune ea cand sa o fac pe urmatoarea). Fac Clexane de 0.2 ml zilnic.
Bb e bine si misca de zor (mult mai vioi decat inainte).
Si acum sa raspund la intrebari>
1. Nu sunt fumatoare (fumeaza sotul suficient, dar are ultimatul pana se naste copilul sa se lase)
2. Am luat Rigevidon din februarie 2001 pana in mai 2003.
3. Nu am facut analize la estrogeni in timpul sarcinii.
Multa sanatate tie si lui bb micdin burtica

BESTUTZA spune:
Buna fetele! Am intrat sa vad ce mai faceti si cine mai este prin zona!!
Sa va dau vestea cea mare: s-a nascut TUDOR CONSTANTIN, baiatul meu cel drag ! Este o MINUNE!
Este creatia lui Dumnezeu adusa pe lume prin mana Lui :DR TUTUNARU! Este cel care ne-a ajutat si caruia nu cred ca va exista zi in viata mea fara sa imi amintesc de competenta , dragostea, responsabilitatea, profesionalismul, omenia si mai ales CREDINTA cu care aduce pe lume VIATA!
Sunt multe de spus , dar nu am acum nici cuvintele si nici starea necesara pentru a spune tot ceea ce simt! Poate vreodata vom povesti prin ceea ce am trecut si cum am ajuns in lumea asta invingatori!!
Poate voi avea vreodata timp sa merg la impreuna cu Tudor la cei doi doctori care i-au spus sotului meu ca va creste copilul singur daca nu fac Clexanul! Iata ca nu am murit si bb este un baiat sanatos si viguros ce a primit la nastere naturala, fara epidurala 10- si el si mama lui!
II multumesc lui Dumnezeu si DR MINUNE pentru bucuria pe care mi-au facut-o si sper ca acest copil sa inteleaga ca dincolo de comisioane ,ambitii,complezenta , aroganta, ranchiuna exista OAMENI CARE SLUJESC CREATORULUI PRIN PROFESIA LOR!
Va doresc tuturor si mai ales viitoarelor mamici nastere usoara si bucurie in suflet atunci cand va veti tine in brate ENERGIA SI SENSUL DRUMULUI VOSTRU!

dana p. spune:
Bestutza, nu am avut ocazia sa te felicit pentru puiul tau , dar vreau sa o fac acum si iti urez sa fie sanatos si norocos, iar tu sa ai parte numai de bucurii din partea lui!!
Te rog sa iesi si din depresia care incerca sa puna stapanire pe tine si sa te bucuri de comara pretioasa pe care o ai.
Imi dai si mie sperante ca daca voi ramane insarcinata vreo data o sa-mi tin si eu puiul meu in brate datorita DR.MINUNE sper sa ajung si eu sa multumesc acestui doctor pentru tot ce a facut pentru mine.
Dana, aspiranta inca optimista la statutul de

Aurasa spune:
Bestutza felicitari pentru tine si pentru minunea pe care ai adus-o pe lume.