Bebelusi de iulie-august 2004 (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatzaaa....
hai ca vad ca asta e noua moda, suptul labutzelor...las' ca le trece lor si faza asta.
sa aveti parte de vremne frumoasa azi la plimbarici, ca aici e un soare super!
fugim si noi la plimbarici si ne auzim later!
sa fiti cuminti si sa faceti poze, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

BUNA dimineata, fetele! Noi tot asa ne chinuim cu mancatul dar cu somnul nu pot sa ma plang, de la 23 la 6-7 apoi putin lapte cu ochii inchisi, fara rag si inca o portie de somn pana la 9-10 .De adormit a adormit singura de la inceput dar toate astea nu ar fi fost posibile zic eu, fara suzeta, ca trage de ea cu mare furie ,ii cade de cateva ori pana adoarme.In schimb ziua nu o mai primeste, ca e mai bun degetul sau chiar toata mana.Indiferent ca a mancat cum o las singura cum baga mana in gura, nu ca iar fi rusine in fata mea dar daca ma vede langa ea incepe sa vorbeasca si uita de mana .Doarma toata noaptea dar ziua nu mai inchide ochii decat 10 min la cateva ore bune.

ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

Oare sa aiba legatura mancatul mainii cu aparitia dintilor?Stiu ca e prea devreme, eu am controlat-o aseara si pe gingia de sus are o unflatura mai albicioasa dar in dreptul caninului si nu este afta. Fata mea cea mare nu a avut nici o tentativa sa-si manance mana dar primul dinte i-a aparut pe la 9 luni.

ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Haideti sa va spun cum l-am invatat pe Victor sa adoarma singur, fara cantat, leganat sau alte metode de divertisment, dar va rog sa nu radeti de mine.

Cand avea cca 2 saptamani si adormea mai greu singur in patutul lui sau nu adormea deloc, am inceput sa ii pun in pat, langa el, o camasa de noapte de a mea,folosita macar o noapte, camasa care evident mirosea a "mami". Bebelusii la varsta aceea au mirosul foarte bine dezvoltat spre deosebire de vaz, asa ca baiatul meu adormea convins fiind ca este mami langa el.

Acum la 3 luni si jumatate adoarme singur fara sa mai aiba nevoie de surogat. In lipsa de altceva, poate incercati si asa.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

si al meu isi baga degetele in gura, cand un degetel, cand doua, cand tot pumnul

Am renuntat sa incerc sa il opresc.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici!

gagici, va asteptam in parc! am fugit la intilneala ...ora 12, Tineretului, intrarea de la Sincai!



Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Toata lumea la intalneala numai noi muncim inca la biberon (masa de dimineata!!!)
Nicole, deocamdata nu sunt motorizata asa ca nu putui sa viu. Numa buburuza e...trebuia sa o trimit singura cu caruciorul sa ia lectii...hehe

Gata pauza de rag...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

ceasul de pe forum e cu om ora in urma...:)
Roxana1974, nu vreau sa renuntz la laptele de mama, credeam ca din cauza lui nu mananca...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Andreas mananca tot ce i se da. Singura care nu o accepta este Suzy. O scuipa imediat. In rest, i-am dat un pic de zeama de mar, zeama de morcov, lapte formula, babydrink, ceai de fenicul, toate sunt ok. Dar tot tzitzi ramane preferata lui.

Acuma doarme, nici eu nu stiu cum, ca ne schimba fereastra din lounge si bocane muncitorii astia de dimineatza. Drilluri, geamuri sparte, dar doamne piticotul de zici c-a petercut azi noapte.

Uf, dupa amizaza mergem la vaccin (al doilea vaccin, de -aproape- 3 luni). Sa vezi ce ne asteapta diseara!!!!!!!

Avem probleme insa cu suptul pumnisorului, e ceva de groaza. Il baga pana in gat. Dar eu ii prind manutza si ma fac ca vorbesc cu el, si uita ptr o clipa. Cum ma intorc cu spatele, cum tzop in guritza.


Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salut!

Astazi bebelusul meu a fost nemaipomenit! L-am pus in leagan unde are atarnate niste clopotei si niste jucarii zornaitoare. Eu citeam pe aici ce ati mai scris voi. Si la un moment dat il aud ca rade in hohote. Ce credeti ca facea? Se concentra 2-3 secunde apoi isi lovea jucariile cu mainile si apoi radea frate in hohote, stiti voi, cu rasul acela de bebelus. Si asa a tinut-o vreo 10 minute. Bineinteles ca am ras si eu in rand cu el. De-abia astept sa vina tati acasa sa-i aratam ce am invatat.

In rest, suntem la fel, manutele in gurita (azi dimineata a reusit performanta de a suge o masa intreaga cu doua degete strecurate in gura, pe langa tzatza, am tot incercat sa i le scot dar protesta, asa ca l-am lasat in pace si asa a mancat), a invatat sa-si vibreze si buzele, ceea ce antreneaza scuipinol, asa incat schimbam camasuta de vreo 3 ori pe zi, si cam atat...

Si cand va aud ca ai vostri puiuti adorm singuri, m-apuca nerfii. Mie mi se pare asa indepartata treaba asta la noi. Inca urla din toti rarunchii cand il pun in pat si-l las mai mult de 10 minute (mai ales daca e obosit)

Rain, de-abia astept sa-ti vad noul look!!


mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput