Mamici de martie-aprilie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 3

adrianafedorca spune:
hello burtici...am si eu o probleme...unde gasesc eu chiloti de gravida, in curand o sa am nevoie , mi-am luat eu unii mai mari dar tot nu ma simt bine, si-a cumparat cineva asa ceva, daca da de unde ?(eu sunt din bucuresti), si cam cat costa?
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

sibip spune:
Adrianafedorca, la magazinele pt. gravide (rococo de ex.), vezi site-ul reclama, sint chiloti pt. gravide si costa cam 400.000 lei! Cam mult, nu? Acum vreo saptamina am intrat intimplator intr-o farmacie Helpnet si acolo am gasit cu... 119.000 lei si mi-au facut si reducere 5%. Dar nu aveau decit 1 pereche! Deci incearca la sursele astea doua! Si daca mai gasesti si in alte locuri, spune-ne si noua!
Ioana

sibip spune:
scuze, nu mi-am dat seama cind am scris numele site-ului - ca nu am voie! da-i o cautare in internet, pe "haine gravide" sau chiar "chiloti gravide" si-o sa gasesti site-ul cu pricina!
Ioana

adrianafedorca spune:
merci mult sibip pentru raspunsuri, mi se par cam scumpi, pai mai bine umblu fara.. la cat costa, avand in vedere ca ar trebui sa cumpar macar 2 perechi....mi se pare enorm de mult, o sa mai caut pe la farmacii poate am noroc si gasesc din aia mai ieftini, daca nu caut un magazin de grasi si cumpar de acolo, cred ca sunt mai ieftini.
numai bine si aveti grija de burtici
Adriana si bebe din burtica(13 saptamani)
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

sibip spune:
vin de la iosup... apropo a fost eco 2d (adica normala!) si nu 3d! dar nu conteaza. totul e bine, bebe e putin mai mare decit virsta preconizata... asa ca dpn 21-27 aprilie... si vreau si eu un carucior albastru pt. ca e baiat!! (cel putin pina la urmatoarea eco)
Ioana

coral spune:
Felicitari Sibip!
Executat, sa traitz!
Pupici la mamici si burtici.
There is a difference between knowing the path and walking the path.

kathywsha spune:
Salut fetelor
o sa livram si noi un berbecut pe 4 aprilie (si tineti cont ca eu sunt pe 7 tot in aprilie nu stiu daca o sa avem loc in casa amandoi de incapatanati ce suntem pt. ca el nu vrea sa miste nici acum...) si sper ca totul sa fie ok pentru ca am luat astazi rezultatele de triplu test si a iesit urmatoarele:
- esttriol neconjugat 2.1
- hcg total 13006
- afp 52.48
test pe care l am facut la 15 saptamani...o fii bine?
imi poate raspunde cineva prin comparatie cu analizele ei?
eu maaine ajung la doc. dar pana atunci stau pe ghimpi...
ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...

Lorelai spune:
buna fetelor,
eu de azi lucrez de acasa si nu mai pot sta asa de mult pe internet. o sa incerc sa va citesc in fiecare zi dar sa nu va suparati pe mine daca va scriu mai rar.
am fost sapt trecuta la eco morfologica, bebelacii arata bine si se pare ca sint amindoua fetite (coral, adauga si la mine doua carucioare roz). sotul inca mai spera sa ii creasca ceva intre picioare la una din ele. de fapt radioloaga a spus ca primul bebe e clar fetita dar la al doilea nu s-a vazut prea bine, asa ca mai are o speranta. eu ma bucur tare mult, imi doream doua fete, dar sotul (stiti si voi cum sint barbatii) vrea si un baietel.
sotul a zis acum ca daca e sa fie doua fete, va trebui sa isi ia pusca pentru cind vor incepe sa iasa la intilnire cu baieti. i-am zis ca si un baseball bat e suficient. face si el haz saracul dar nu e risul lui. sint convinsa ca le va iubi foarte mult pe amindoua dar simte nevoia sa fie un pic cocosh si sa comenteze ca vrea baiat. ce sa-i faci, asa sint barbatii.
saptamina trecuta l-am simtit miscind pe bebe #1. mi-a spus doctorul ca e normal sa il simt primul pt ca e mai aproape de col si nu are loc la fel de mult ca bebe #2 care e pozitionat mai sus. mai sus uterul e mai larg decit jos si, am vazut si la eco, bebe #2 se rostogolea ca abia a putut sa ii faca masuratorile. sotul zice ca seamana cu mine, mai smucit, pe cind bebe#1 seamana cu el, mai linistit. o sa vada el ca tot bebeii sint smuciti, mai ales cind sint mici, nu prea mai conteaza cu cine seamana.
in rest totul e bine la noi, ma odihnesc mult si singura problema majora e constipatia. am incercat toate leacurile posibile si imposibile dar am decis sa nu ma mai agit. voi ce stiti, supozitoare avem voie? am sa sun miine la medic sa intreb dar nu stiu daca nu fac poc pina miine.
va pup si va mai scriu. aveti grija de voi,
Lorelai.

an-k spune:
lorelai eu cand am avut probleme cu constipatia am fost direct la farmacie si mi-a dat microlax(poate e si in canada), in loc de supozitoare, sunt ca un fel de pipete de plastic ce contin un lichid alb,- sa stii ca nu dureaza mai mult de 5minute de la intoducerea lichidului- mie mi-au priit, acum multumesc lui Dumnezeu nu mai am nica
si triplu tst cica,iar, maine... m-am saturat sa tot astept(am aproape 2saptamani), sper sa am vesti bune maine
anca DNP21martie

crangutalil spune:
Sibip, unde ai facut ecografia la iosup, la diagnosis sau unirea?Noi amandoua cred ca avem aceeasi data probabila, 27 aprilie(am vazut acum ca s-ar putea la tine sa fie mai devreme).Si mai spune-mi te rog, la 14 saptamani cat am avea acum sexul ti l-a zis, dar eco morfologic ti-a facut?Eu am mari emotii pana pe 26 noiembrie cand saunt programata la Iosup la diagnosis, am asteptat pana atunci ca sa fac 18 saptamani, ca atunci ar fi cel mai devreme pt. eco morfologic.Mi-e tare teama deorece in februarie am intrerupt o sarcina la 21 de saptamani din cauza ca fetita avea malformatie la inima, tetralogia fallot, asa ca iti dai seama cu ce teama traiesc, desi sper, simt ca acum totul va fi bine.Nu ma mai intereseaza atat sexul cat sa aflu cat mai devreme ca totul e bine cu bb.Te rog lamureste-ma.