Mamici de martie-aprilie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

Am patit-o si eu cu urcatul scarilor!!!
Pana acum o saptamana nu ne-a functionat vreo doua saptamani liftul si stau, ca si smmiha, la etajul 10. A fost o feerie de cosmar, mai ales cand trebuia sa fac cumparaturi! Din fericire l-au reparat temeinic si sper sa nu se mai strice pana n-o face copilul vreo 5 ani!

Va pup,
Giliutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela77 spune:

La multi ani ank, sa ai parte de multa sanatate si un bb frumos, cuminte, vesel si sanatoooos.

raluca,
si eu am un pic intepaturi in parte dreapta, si uneori ma doare, dar cum schimb pozitia nu mai am nimic, nu cred sa fie nimic grav.
Cat despre urcatul scarilor ... si stau la curte.. si lucrez la etajul 1.. puturoasa.. ce sa fac.
in rest abia astept saptamana 24 sa-mi fac eco.. ca pe mine atunci m-a chemat medicul :(

pupici si sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

va multumesc pt urari
la multi ani si voua, si bb-ilor,
rezultatele la analize...nu au venit
am vazut ptprima oara, ieri o alaptare, la un bb de 2 zile, cel de aceeasi zi cu mine,, si m-a impresionat asa..., nici el nu stia cum(bb), nici mama cum sa-i dea, pana la urma au chemat o sora sa o ajute, in final au reusit si bb a baut putin lapte si a adormit acolo, a fost superb:), am vazut pemparsi de o zi , nici nu-mi imaginam ca pot fii asa mici, ea a nascut cu epidurala, facuta la dilatare de 4cm, si a zis ca daca mai naste tot epidurala vrea
burtica mai avea, cica se trage in 6saptamani complet(i-a zis ei doctorul)
a, iam vazut impreuna:ea si sotul ei schimband scutecelele lui bb,(care e o ea o cheama Megan-Meggie), a fost asa intim ca ma simteam atat de in plus ca in urmatoarele 10min am plecat si i-am lasat singuri, ce sa mai ce am vazut in privirile lor mi s-a parut a fii un sentiment superb, pe care astept cu nerabdare sa-l traiesc
mai scriu maine, sper sa iasa rezultatele, ca deja ma enerveaza

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Anca, in primul rand la multi ani! cu scuze pt intarziere. In al doilea rand m-a impresionat ce-ai povestit despre prietena ta si ma bucur ca mai avem doar cateva luni si vom trai si noi acea bucurie.
Eu deja as vorbi numai despre micut, si aproape tot timpul ma gandesc la el.
Va pup

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Aseara am avut o discutie cu un prieten de familie, care este aproape steril. Sunt o tanara familie el 32, ea 28, care-si doresc nespus de mult un copil.
Problema lui este ca ii este rusine sa vorbeasca despre acest subiect, sa se intereseze.
Intrebarea mea.. unde pot gasi detalii despre fecundarea in vitro, unde se poate face, cam ce costuri implica.. si mult altele.

P.S. fetelor, nici nu cred ca va dati seama ce norocoase suntem ca ne ajuta Dumezeu sa putem trai asa minunate clipe de femei insarcinate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Daniela77 stiu ca in Bucuresti sunt 2 clinici de fertilitate Medsana si Giulesti.
O prietena a facut FIV la Medsana anul trecut si a costat-o 1900E iar medicatia aproape 800E. Sansele de reusita sunt micute dar cel mai important - SUNT sanse. E posibil ca la Giulesti preturile sa fie mai mici, daca iti cumperi medicatia din Ungaria, pretul e un pic mai mic.
Pentru infertilitate masculina sunt citeva tratamente cu plante care se pare ca au rezultate bune, nu spectaculoase.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34183 aici gasesti fetele care vorbesc despre FIV.
Daca nu se poate rezolva prin fecundare asistata poate ar trebui sa se intereseze de procesul de adoptie. Stiu ca incepind cu 2005 legea se va schimba si nu in bine.
Intr-adevar, cel mai minunat dar ce i se da unei femei este acela de a fi mama.
Pupici la mamici si la minunicile din burticute.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Multumesc pt informatie, o sa le transmit, intre timp am mai fgasit cate ceva, foarte util tot pe site.
Sunteti niste scumpe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonnete spune:

LA MUTI ANI ! an-k.....stiu ca este cu o intarziere f mare , dar eu abia acum am citit ce ati mai postat voi. Si asta pt ca sunt f obosita si cand ajung de la facultate mai fac cate ceva prin casa si la 21.30 max 22 ma culc. este ceva in neregula cu mine sau este normal? mai este vreuna dintre voi asa obosita? eu as dormi toata ziua.
In rest noi am intrat in sapt 15, ne simtim bine ,dar ni se mai face rau cateodata dimineata in autobuz de la aglomeratie si aerul inchis. Este normal si asta in sarcina sau sunt eu defecta? pt ca toate analizele au iesit bine
Stie cineva ce bagaj de kg ar fi trebuit sa avem pana in luna a4a? voi cat ati adaugat?
alceva siaveti grija de voi si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Buna mamici!
In primul rand "La multi ani!" An-k, sanatate cat mai multa, un bebe frumos si sanatos si cat mai multa fericire!
Noi am fost sapt asta in spital, dar am reusit acum sa va citesc mesajele. Ma bucur sa vad ca sunteti asa de active! De 3 sapt cam dam din una in alta, dar sper ca de acum in colo sa fie totul bine! Triplul test a iesit pana la urma bine. Pt listeria am facut tratament 10 zile, il termin in seara asta. Probleme cu contractiile am avut si noi si am luat 5 zile no-spa. Pe urma am fost racita cobza, iar acum am avut o colica renala, posibil cu eliminare de calcul.
Am avut o experienta unica. Am stat sapt asta la maternitate inconjurata de gravidute, mamici si noi nascuti, am avut "placerea" sa ascult zilnic cum urla mamicile atunci cand nasc si sa vad bebeii cand sunt adusi mamicilor in brate! Este intradevar un sentiment minunat sa-ti vezi bebeul prima oara, sa vezi familiile reunite in jurul noului membru. Sincer nu-mi mai venea sa vin asta seara acasa! Dar ma intorc luni in acea lume fascinanta. Atunci am sa mai fac o noua eco sa vad ce mai face mămăruța mea, ca de dat din picioare da foarte serios, de-mi vad uneori burtica cum se misca!
Se pare ca fetitele sunt mai nuneroase de data asta!
Noi am luat 5 kg. Cu urcatul scarilor si la mine incepe sa fie o problema, dar sper sa reusesc sa merg la servici cat mai mult, pt ca nu ma vad stand singura acasa cateva luni.
Va doresc multa sanatate si am sa revin cat mai curand!

Betilina 21 sapt si bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

multumesc si voua simonnete si betilina, la multi ani si voua si bbilor
simonnete nu esti defecta deloc, sau daca da suntem amandoua, si eu sunt extrem de obosita, eventual dorm o ora dupa amiaza, si mi-e f greu sa ma trezesc de dimineata, in weekenddorm si pana la 11-12, dar in rest ma simt bine, in afara de triplu test care se lasa asteptat , celelalte analize au iesit bine...apropos ieri cand am sunat mi-a zis pe luni sau marti ce-o lalaio atat, nu stiu
pe 10facem si noi eco2D ca 3 aici nu se face dar cd cica o sa-mi dea si stabilim si sexul lui bb tot atunci, eu presimt ca va fi baiat dar barbatemiu vrea fetita... acum ce-o vrea Dumnezeu
a si noi am luat 9kg dar dr mi-a spus ca la mine e problema cu schimbarea climei aproximativ in aceeasi perioada cu sarcina(deci nu e normal)
ma vad eu dupa la vreo cura de slabire ca mi se pare ca m-am facut asa...MARE!
si ma mai fac

anca DNP21martie

Mergi la inceput