Oltenia(5)
Raspunsuri - Pagina 3
oana0204 spune:
Buna fetelor.. am descoperit cu mare placere acest subiect. Oi fi traversat eu balta asta mare la capatul lumii, dar tot olteanca de Craiova raman, chiar daca sunt casatorita cu un ardelean . Ma primiti si pe mine printre voi?
Oana D
sirod spune:
Banuii io ca nu-mi lua raspunsu' ieri...ca ma scoase pe aratura cind il postai!
Bine venisi Oana de Craiova :)) printre noi!Sper sa gasesti aici farmecul graiului oltenesc...
De simbata imi e mai bine, o rarii bine cu 'bleah-urile', tre' sa ma ponderez, sa am grija ce si cit maninc - cred!
Anca - ia muma un zaibar fiert cu scortisoara, o frectie zdravana si un somn bun...sanatate multa!
Miha - tu ce ma intrebai?ca nu mai stiu?hai ma sa ne intilnim si noi ca vine naiba iarna si ne umflam si ne miscam greu pe gheata - ia-ti bocanci cu talpa joasa si nealunecoasa!Miercuri e bine?Ca vremea tzine cu noi!
Nedda - asa-i ca e super toamna asta?
Va zisei si voua(sa va adorm!:))) povestile pentru Oti?Ete Scufita Rosie: A fost odata o fetitza frumoasa si cuminte pe care o chema Scufita Rosie.Si a plecat ea la bunicutza sa-i duca mincarica, depaaaarte la marginea padurii.In padure se intilnii cu lupu', care aflind unde se duce fetitza, merse pe o scurtature si ajunse inainte la bunicutza, care se sperie de lup.Intre timp, venii si Scufita care il certa pe nesimtit, asta ii ceru iertare, se impacara si facura toti trei un chef...si mai invitara si pe altii:doi vinatori, ursu', vulpea, caprioara, ...toate toate.Si se distrara trei zile si trei nopti, nunta ce mai!
Va place?Bine, ei ii spun mai nuantat, cu interpretare...dar asta e ideea:fara ucigasi si tentative de omor(vezi Alba ca zapada), ca mie niciodata nu mi-au placut basmele astea de groaza...Cenusareasa mai merge!
Hai pa, mai vorbim, zile superbe va doresc!
DORIS cu bb la purtator
smmiha spune:
Oana, bine venisi printre noi!
Daniela (Nedda), chiar aveam 42 kg la 1,64 m inaltime, tare putin, acum nu m-am cantarit, dar m-am mai ingrasat putin, maine merg la medicul de familie si-o sa ma cantaresc ca sunt curioasa.
Doris, tu ca de obicei, esti criminala! Cum ti-a venit ma ideea cu scufita rosie? Mi-ar placea sa ne intalnim maine, dar eu pot doar dupa 5. Ma gandisem si eu sa ne intalnim cat mai tine vremea asta superba, dar stiam ca ti-e rau si ma gandisem ca n-ai chef. Hai ca vorbim la tel, ok?
Va pup pe toate si sa avem in continuare vreme asa superba!
Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)
oana0204 spune:
Bine va gasii! Sau mai bine zis..bine ca va gasii!
Ma bucur dragele mele ca-mi facurati o primire asa de calduroasa Aici chiar ma simt acasa, desi lipsesc din orasul natal de numai 5 saptamani. Imi ma exersez si eu "oltenismele" desi nici aici nu ma sfiesc sa le folosesc, sotul cu "ardelenismele" lui..merge... Apropo...ce ma e nou p-acasa, in afar' de Zilele Craiovei?
Oana D
http://community.webshots.com/album/205792726GbMnHz?421
ciuf spune:
Salutare,
Oana, bine ai venit printre noi!
Ai mei au venit de cateva zile, stau trei luni, si cu ocazia asta mi-am facut casa santier. Acum suntem la capitolul balustrada: schimbat culoarea si finisata ca mai avea si ceva zgarieturi.
Mama deja e disperata ca am un baietel foarte activ. Nu e zi sa nu se loveasca si ea tot spera ca macar va fi una care sa se lase fara vanataie la el.
Eu sunt tare obosita, fac plimbari lungi cu mama si plodul, apoi tamplaria din casa si uite asa trec zilele rapid.
Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Liana30 spune:
quote:
Originally posted by Nedda
Oltence dragi, nu va mai prind din urma nici cu cititul, nici cu scrisul! Am fost tare ocupata zilele astea dar sper sa ma mai linistesc putin acum.
MIHA, am citit in urma vestile despre bebelicul tau si m-am emotionat! Sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara si un baietel voinic si mancacios!
DORIS, tu vad ca "te lauzi" cu greturi! Ufff, ca or trece ele! Eu n-am avut nici-o greata - cum vine vorba - cat am fost gravida si nu stiu cum e sa suferi! Las' sa fie Capsuna sanatos/sanatoasa ca greturile trec. Si incearca totusi sa mananci cate ceva!
LIANA, imi pare rau ca ai probleme! Ai grija de tine si sanatate multa iti doresc!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda multumesc si tie multa sanatate..
nu ma las eu asa usor..trec eu si peste asta..
Liana
Liana30 spune:
quote:
Originally posted by oana0204
Buna fetelor.. am descoperit cu mare placere acest subiect. Oi fi traversat eu balta asta mare la capatul lumii, dar tot olteanca de Craiova raman, chiar daca sunt casatorita cu un ardelean . Ma primiti si pe mine printre voi?
Oana D
Bine ai venit oana!
un buchet mare de flori pentru tine
Liana
oana0204 spune:
Iti multumesc Liana, atat tie cat si celorlalte fete. Sunteti niste dragute, si chiar ma simt bine printre voi.
Oana D
oana0204 spune:
Eheeeee...la mine este miezul zilei si inca nu-mi vine sa ma dezlipesc de canapea si calculator sa trec la treaba desi azi e ziua e curatenie.. Fetelor aveti vreun impuls ceva ? Poate chiar si electric.
Oana D