Oltenia(5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dragi oltence,
Nu am mai scris demult cam fost tare ocuapta si la job si acasa. Chantonel tu ma intelegi, asa e?
VAd ca e activitate seriaosa si ca mai toate aveti bebe sau vreti. Si noi vrem, speram sa vina bucuria ca un cadou de Craciun si sa fie bine..Stiti cum e, degeaba avem case, masini, joburi ca tot un copil iti umple sufletul si viata de bucurii si asta e cea mai mare realizare..
VA pupicesc,
Deni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Uite ca mai apar si eu dupa o zi luuuunga. Am fost la plimbare cu Lara si nu ne-am intors acasa decat dupa ce ne-au inghetat nasurile:).

Doris, tare frumos mai povestesti ispravile lui Oti. Apropo, imi place numele Otilia. Si pe cumnata mea tot Oti o cheama si e olteanca de la Gorj.
Ce mai face Capsuna? Te trateaza tot cu gretzuri?:))

Oana, bine-ai venit in club!

Denisa, si noi stim cum e, nu numai Chatonel! Iti doresc sa vina Mos Craciun cu cadoul cel mai frumos pentru tine: bebelusul!

Miha, tu pe unde esti?

Liana, ti-a trecut raceala?

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Sa va mai zic doua vorbe repede despre noi si ma duc sa ma joc cu fiica-mea, ca face scandal deja. Pe-aici vine iarna incet dar sigur dupa o toamna lunga si frumoasa.
Zilele astea eu ma chinui s-o invat pe Lara sa adoarma singura seara si sper sa-mi si reuseasca. Altfel, trebuie sa fiu mereu cu ea in brate sau sa ma joc cu ea ca daca nu...
Nu stiu ce sa-i mai dau sa manance ca nu prea serveste mare lucru si tot la tzatza se arunca. Cred ca o sa vrea tzatza pana pleaca la scoala!
Va pup!

Mergi la inceput

Ah, stiam eu ca ma uitat ceva: Ciuf draga, am aflat reteta de prajitura cu biscuiti si banane. Nu e cine stie ce scofala s-o pregatesti dar e foarte buna la gust:
Pregatesti o budinca de vanilie o lasi sa se raceasca si amesteci in ea 2-3 banane feliate. (Daca gasesti budinca cu aroma de banane e si mai bine dar nu e neaparat.)
Pui intr-o tava sau pe un platou un strat de biscuiti. Daca biscuitii sunt mai grosi ii insiropezi putin. (Daca pui biscuiti care au in ei alune sau migdale sau nuci iese si mai buna).
Apoi, torni deasupra lor budinca si acoperi cu alt strat de biscuiti. Insiropezi si stratul de deasupra si acoperi cu putina frisca pe care poti sa presari nuci sau alune nesarate macinate sau cacao sau orice altceva vrei ca sa ornezi frumos. Apoi o lasi la frigider cateva ore.
Eu am facut-o si a iesit tare buna si nici nu mi-a luat nu stiu cat timp. Am insiropat biscuitii cu suc de ananas din conserva si am pus si bucatele de ananas in budinca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Neata, oltencelor!
Ieri am citit ce ati scris si cand sa raspund nu mi-a mai mers netul, apoi cand a inceput iar sa mearga, s-a luat curentul. Asa ca mi-am facut un car de nervi. Ei da asta a fost ieri, azi sper sa fie o zi buna alaturi de voi.
Azi-noapte a fost cutremur si cum eu stau la etajul 10 va dati seama ca ne-am batait ceva. Noroc ca nu ma sperii eu asa cu una cu doua. La Bucuresti mi-a zis sotul meu ca a fost si mai si, normal ca sunt mai aproape de Vrancea.
In rest, abia astept weekendul, ca sunt cam obosita.
Azi merg la cosmetica sa ma vopsesc si sa ma epilez. Desi unii zic ca nu-i bine sa te vopsesti cand esti , eu n-am ce face ca am multe fire albe si nu le suport, deja am aproape 6 luni de cand m-am vopsit ultima oara. Dar mi-am luat nuantator, nu vopsea permanenta.
Bebele meu a inceput sa fie mai activ, da mai des din picioruse.
Doris, ce faci, tot rau iti e?
Nedda, la noi inca e o toamna frumoasa si vreo 22-23 de grade si am vazut ca si-n weekend va ramane la fel desi ameninta si niste nori.
Va pup si va astept sa mai povestiti si voi

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Oltencelor, eu am fost 'rafsatzata' aseara, adormisem linga Oti si nu am simtit zgiltziiala...mie mi-e groaza de senzatia pe care o ai la un cutremur.
In rest pot sa maninca - des si putintel si Capsuna accepta regimul asta, nu mai face revolutie!Ma bucur de zilele aste asuperbe de octombrie si azi il sarbatoresc pe sotz - o sa mergem in oras!
va pupicesc pe toate

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Doris, sa-ti traiasca sotul, sa va iubiti si sa fiti o familie frumoasa!
Iar micutul din burtica se pare ca a mai renuntat la mofturi.

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Multumesc mult Miha, iti intorc urarile si sper ca intr-o zi - nu prea indepartata sa ne cunoastem!

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

quote:
Originally posted by Nedda

Uite ca mai apar si eu dupa o zi luuuunga. Am fost la plimbare cu Lara si nu ne-am intors acasa decat dupa ce ne-au inghetat nasurile:).

Doris, tare frumos mai povestesti ispravile lui Oti. Apropo, imi place numele Otilia. Si pe cumnata mea tot Oti o cheama si e olteanca de la Gorj.
Ce mai face Capsuna? Te trateaza tot cu gretzuri?:))

Oana, bine-ai venit in club!

Denisa, si noi stim cum e, nu numai Chatonel! Iti doresc sa vina Mos Craciun cu cadoul cel mai frumos pentru tine: bebelusul!

Miha, tu pe unde esti?

Liana, ti-a trecut raceala?

ehehee de mult...da de unde stii?????am spus eu si nu mai tin minte????

Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

quote:
Originally posted by sirod

Oltencelor, eu am fost 'rafsatzata' aseara, adormisem linga Oti si nu am simtit zgiltziiala...mie mi-e groaza de senzatia pe care o ai la un cutremur.
In rest pot sa maninca - des si putintel si Capsuna accepta regimul asta, nu mai face revolutie!Ma bucur de zilele aste asuperbe de octombrie si azi il sarbatoresc pe sotz - o sa mergem in oras!
va pupicesc pe toate

DORIS cu bb la purtator

"La multi ani!" pentru sotul tau..
ii trimit un si un buchet mare de ...
ma bucur pt tine ,,te

Liana

Mergi la inceput