Oltenia(5)
Raspunsuri - Pagina 2
Salmida spune:
Vä salut si eu in vitezä si vä doresc un week-end minunat, färä greturi, cu spor la cumpäräturi si cu mult soare!
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Câtä luciditate, atâta dramä. (C. Petrescu)
lorena_andreianu spune:
Pupici fetele. Na ca m-am lenevit si eu, o sa spuneti. Dar il bag pe fiu-meu la inaintare si scap eu cumva
Mihaela, eu nu am avut deloc greturi toata sarcina... O singura data am dat la boboci dar din vina mea. Ei, si vad ca tot baiat am facut . Nu stiu cat de valabila e chestia cu greturi=baiat... asta asa ca sa nu fie Doris dezamagita daca o fi tot fata
Va pupam pe toate, we placut si din partea noastra si sa ne citim cu bine de luni.
si Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian
smmiha spune:
Lorena, pe mine ma amuza chestiile astea babesti. Bineinteles nu cred in ele si cea mai stupida mi se pare aia ca daca ai arsuri la stomac in timpul sarcinii, inseamna ca are bebele mult par in cap. Da eu mi-am facut mai demult testul ala cu verigheta si mi-a iesit c-o sa am 2 copii primul un baietel apoi fetita. Poate e adevarat ca ar fi ideal.
Va pup si sa aveti un weekend superb!
Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)
chatonel spune:
quote:
Originally posted by sirod
Anca....beei, ce vis avui az'noapte!!!!Cica eram la neste cursuri la Paris si ma cazasem cu tine si inca cineva(nu stiu cine!) intr-o camera si nu aveam lenjerie de pat:)))))Si ma 'certai' ca de ce nu mi-am luat de acasa ca e tare scumpa in Franta...'ceai ca e 15euro o lenjerie...ma apuca risu gindindu-ma la vis:)))).
Un we supwrb va doresc!
DORIS cu bb la purtator
lool, asa ti-am facut? :) Pai... ar fi cam greu sa te cazez la cursuri pt paris(800km distanta), da o lenjerie iti dau daca vrei, ca am gramada din ro- visasi bine, sint cam scumpe cele de-aici, cred ca se-nvirt pe la 45-60€ cele care au si calitate, nu d-alea de unica folosinta
In orice caz, mie la cursuri imi place, mai stii ca ai avus vreun vis premonitoriu si vii si tu? :)
Te mai chinuie capsunica mult?
Toulouse, la ville rose
sirod spune:
Nu stiu cit isi mai bate joc de mine, capsuna asta...ce s-o mai hlizi el in sinea lui:))!
Miha, si cu oti am avut aceleasi manifestari, mai putin violente insa...adica nu aveam recorduri ca azi, de ex., e 15:40 si ...stii tu...de doo ori, pot sa spun ca nu mincai nimik pin la ora asta...:)
Cre' ca tzine potaia la silueta mea...
pupice...
DORIS cu bb la purtator
Nedda spune:
Oltence dragi, nu va mai prind din urma nici cu cititul, nici cu scrisul! Am fost tare ocupata zilele astea dar sper sa ma mai linistesc putin acum.
MIHA, am citit in urma vestile despre bebelicul tau si m-am emotionat! Sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara si un baietel voinic si mancacios!
DORIS, tu vad ca "te lauzi" cu greturi! Ufff, ca or trece ele! Eu n-am avut nici-o greata - cum vine vorba - cat am fost gravida si nu stiu cum e sa suferi! Las' sa fie Capsuna sanatos/sanatoasa ca greturile trec. Si incearca totusi sa mananci cate ceva!
LIANA, imi pare rau ca ai probleme! Ai grija de tine si sanatate multa iti doresc!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Ah, uitai sa va intreb cum e mustul!! Eu salivez pe-aici si inghit in sec! Dar daca ma apuc eu sa zdrobesc niste struguri d'astia americani n-o iesi oare must din ei?
smmiha spune:
Neata oltencelor!
Nedda, multumesc mult pt urari si iti urez si tie multa sanatate si Larei la fel ca-i tare frumoasa.
Doris, si eu aveam zile in care nu mancam mai nimic si ma chinuiam cu greu sa nu si putinul pe care-l mancam, dar bine ca nu m-a tinut foarte mult, ca io aveam 42 kg cand am ramas insarcinata, asa ca deveneam invizibila.
Va pup, sa aveti o saptamana frumoasa!
Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)
Nedda spune:
Chatonel, si tu ai racit? De cateva zile tot aud de lume racita. Sanatate iti doresc! Ai grija de tine si trateaza-te!
Miha, chiar 42kg aveai? Mai, da' slabuta esti! Acum cate ai?
Sa va zic doua vorbe despre noi: azi am avut o vreme tare frumoasa aici si am iesit la o plimbare lunga cu Lara. Avem si un parc mare-mare chiar peste strada de noi si pe-acolo ne petrecem timpul. Si uite asa, am obosit corespunzator si am venit acasa la asfintit:). Sper sa mai tina toamna asta lunga si frumoasa!