Oltenia(5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Vai, sa uit eu de Mosu'. Vai de capul meu ca vad ca incep sa-l pierd. Multzam mult, Oana ca mi-ai amintit.
Fetelor, pe la noi nimic deosebit. Asteptam we, sotul a fost plecat in delegatie o sapt. si tocmai s-a intors, eu acasa cu ai mei si mai muncim pe ici pe colo.
Vreau maine sa ma duc la Mall sa-mi iau si eu o decoratiune de pus in fara casei, un ren care sta cu capul aplecat, si sper sa-l gasesc la reducere, ca nu prea-mi vine a da $50 pe una bucata.
Sotul meu pleaca sapt. viitoare in Indianapolis si va vota acolo. Sunt extrem de fericita ca va mai fi un vot in plus pentru cine trebuie.
Dragele, un we placut si sper totul sa fie bine si la voi.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Sfarsit de saptamana placut va zic si eu, oltence dragi!

Ciuf, si eu am sotul plecat tot de o saptamana dar maine vine acasa. Si cred ca mergem impreuna la cumparaturi de Mos Nicolae si nu numai.
O sa fie si "luminos" renul tau din fata casei? Adica o sa fie impodobit cu beculetze?

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Salutari oletencele mele de pretutindeni!
Am aparut si eu dupa o saptamana de absenta!
Intre timp am mers la Bucuresti la un medic si am hotarat sa nasc acolo la spit Municipal. Fac si un tratament din cauza contractiilor si vad ca deja are efect.
L-am vazut iarasi pe puiut la ecografie si a ramas tot baietel. Si este foarte frumusel, are nasul ca al meu. Daca vreti sa-l vedeti am pus o poaza in albumul de aici de pe situl despre copii.
Si este foarte activ, cred ca va fi pasionat de sport la cate tumbe face la mine in burtica, mai toata ziua tropaie.
In rest, asteptam sarbatorile.
Imi plac si mie ornamentele de sarbatori si sunt sigura ca-n America sunt absolut superbe!
Va pup si sa aveti o saptamana minunata!

Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Waw Miha, baietelul tau desi nu este foarte mare, se vede de pe acum a fi foarte frumos, delicat si cu o aliura nobila.. M-a impresionat, mai ales ca eu si sotul meu am inceput sa lucram de vreo 2 saptamai la proiectul BB... nu foarte intens si elaborat, in sensul ca nu imi pandesc deocamdata ovulatia sau alte munci suplimentare ci numai inalturarea oricarui mijloc de contraceptie .
Fetelor sunt asa de happy, voi sunteti primele cu care imi impartasesc bucuria, a venit Mos Nicolaie.. desi sincera sa fiu nu-l asteptam ca a mai venit odata saptamana trecuta . Dar cred ca a fost impresionat mosu' de cat de cuminte am fost. Mi-a adus un set imens de tot felul de creme, lotiuni pentru baie, perii de masaj, sapunuri, lapte de corp, bureti de baie, masca cu gel pentru relaxarea ochilor (din aia care se baga in frigider), body spray, sare de baie, spuma de baie...si suspectez si un prosop de baie sub toate astea ca e prea mare cosul.. toate sunt cu miere si migdale. SUUUPEEEEEERB. I love it, I love it, I love it, IIIIII LOOOVEEE IIIIT!!!
La voi a venit mosu' ?

Oana D
Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetele. O saptamana buna tuturor.

Mihaela, sa-ti traiasca puiul. E un dulce. Eu nu am facut eco din aia, dar nu-mi pare rau acum

Fetele, azi facem 2 luni... nu-mi vine sa cred ce trece timpul... Am pus poze noi azi.

Mama a plecat in tara ieri si credeam ca o sa-mi fie greu fara ea, dar, spre fericirea mea bebe e cuminte, doarme mai toata ziua si eu pot sa fac una-alta prin casa fara sa fiu solicitata prea mult.

Mosu' nu a venit la noi ca ne-am mutat in vara si cred ca nu ne-a mai gasit...

Ne pregatim si noi de sarbatori cu brad pentru pui si cadouri pentru parintii lui

Va pupam si sper sa fim mai harnici la scris (ca de citit va citesc mereu).

si Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian

Mergi la inceput

Salutari, scumpele mele!
Multumesc mult pt laudele la adresa micutului meu! Sunteti niste scumpe!

Oana, nu trebuie sa te stresezi, nici eu nu faceam decat calcului zilelor din preajma ovulatiei, fara temperaturi sau alte socoteli, iar bebele a venit in a treia luna de incercari.
Lorena, multa sanatate puiutului tau frumos! La multe luni si multi ani inainte, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!

Eu sunt bine azi, astept sa primesc un pachet cu hainute pt bebe pe care l-am comandat pe internet.
La noi e soare, parca ar veni primavara nu iarna!
Va pup pe toate si astept sa mai povestiti despre voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

'Neata oltence!
Miha - da-mi muica si mie linkku...io nu reusesc sa-ti vad mostenitoru'!
Lorena - sa cresteti mari si sanatosi...voinic flacau ai!
Oana - nu te stresa cu calcule si temperaturi...stie el bb cind sa vina!Daca te pui pe scos de sub radicali si rezolvat integrale ... de stres poate nu se intimpla nimic...si te enervezi si te necajesti...asa las' timpul sa rezolve.Din experienta iti povestesc...cu urmaritu' asta am ratat 5 luni, abia cind la insistentele sotului am renuntat la numaratoare...hop si bb!!!Bafta!
Mosu' asta ne-a cam sarit...eu astept pe mos Craciun cu bradutzu, globulete, colinde...si mai ales anu' asta vacanta - eu asa sper caa avem o saptamina de vacanta!
multe pupice...de la mine si Capsuna!

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Doris, esti o dulce ca de obicei. Poti sa-l vezi pe puiutul meu dand clic pe "Are album" care e chiar sub numele meu la fiecare postare, dupa ce scrie ce fel de membru esti, si alegi album principal.
Tu ce faci? Iti mai este rau sau ai scapat? Stii ca io stau vis a vis de cabinetul dr Camelia Patru (casa mov), ca-mi ziceai ca la ea ai mers si ma tot gandesc la tine de cate ori vad casa aia.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

oltencelor!
Sper ca va mai aduceti aminte de mine...
va pe toate..si va ofer un buchet mare de flori

Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Salutare fetelor... ce mai faceti? Imi lipsiti.
Liana, eu sunt mai noua pe aici, nu am cum sa-mi aduc aminte de tine, dar accept cu mare bucurie si eu o floare din buchetul tau.
Bine ai revenit.

Oana D
Foto

Mergi la inceput