Oltenia(5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Io n-am votat, n-am pasaport... si oricum nu cred ca ma duceam la 800km sa votez si sa ma ia dracii apoi...

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Dragele mele, eu am stampila in pasaport, aia mica pe care scrie votat..asa s-a procedat la consulatul din Chicago si banuiesc la toate ambasadele si consulatele romanesti.. nu s-a aplicat autocolantul acela mult criticat..chatonel, cumnata mea a plecat in viteza de acasa si nu si-a dat seama ca trebuia sa isi ia pasaportul romanesc, dar a mers cu noi (cu mine si sotul meu) in virtutea inertiei.. acolo, surpriza placuta... cei care nu aveau pasaportul romanesc la ei sau era expirat, erau identificati cu green card-ul....pusi pe niste liste speciale...cam ca cele din gari si li s-a dat un certificat special prin care se atesta ca au votat.. a fost si ea fericita ca a putut vota...Acum ne punem toate sansele in turul 2, sper sa vina mai multa lume la vot..decat sa se gandeasca din varful patului ca votul lor oricum nu conteaza.. nu este asa... se aduna.. chatonel, tu ai dreptate...si 800 km..parca "e prea multi", dar unii au sectia de votare in cartier langa bloc si nu se sinchisesc. O saptamana frumoasa si plina de realizarari.
Pupicei pe buricei,

Oana D
Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Anca - atunci las-o balta!:)
Ciuf - niciodata nu trec de 38 grade datorita dintilor - altceva a avut micutzul.Si pe aici bintuie tot felul de viroze, cu manifestari ciudate...si doctorii se mira!

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Eu am scris email la Consulatul Ro din Marsilia si mi-au zis ca nu pot sa votez cu pasaportul perimat.... de fapt, nu chiar asa, mi-au dat de inteles ca daca votez cum le place(PSD) e posibil, daca nu, nu!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Chatonel, la Consulatul Ro din Chicago, era o atmosfera opusa fata de Consulatul Ro din Marsilia..toti erau cu zambetul pe buze, am fost intampinati chiar de consul, care statea saracul de la 6 dimineata acolo.. erau pe o masuta cafea, bomboane si apa Borsec, consulul foarte amabil ne intreba pe fiecare daca avem sau nu pasapoartele in regula, iar pe cei cu ele expirate sau lipsa ii indrepta catre o camera unde li se lua datale de pe ID, si erau trecuti pe o lista. Chiar glumea, si spunea ca o sa ne mai intalnim peste 2 saptamani, dar spera sa vina mai multi romani la vot... Era dezamagit oarecum de participarea slabuta...

Oana D
Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Chatonelu', nu ti-am desurubat eu capul ci doar m-am uitat intr-al meu fiindca imi aduc aminte foarte bine de vremea cand gandeam si eu ca tine .

Ciuf, sanatate puiului! Sper ca e mai bine acum.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

LA MULTI ANI oltencele mele, sa ne dea Dumnezeu multa-multa sanatate, minte sa votam in turul 2 pe cine este mai potrivit, fericire, sa ne bucuram de tarisoara noastra, asa cum este ea!

Oana D
Foto

Mergi la inceput

Un week-end placut cucuietelor :)

Toulouse, la ville rose

http://ginsengclan.free.fr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Si de la mine un we superb!
Io ma car acasa mai devreme ca mi-e greata!
pupice

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Week-end placut oltencelor si un Mos Nicolaie cat mai darnic si pe placul vostru.

Oana D
Foto

Mergi la inceput