Oltenia(5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Fetelor, nu v-am zis! Aseara a nins si la noi. Am iesit putin cu Lara (cu masina) si a luat fetita mea primii fulgisori pe nasuc. (Asa scumpa era imbracata in jacheta de iarna si cu caciulita in cap!) Azi avem un soare puternic afara dar zapada inca nu s-a topit. Macar o fi putin mai cald decat ieri, ca mai avem cateva ore si mergem si noi la masa de Thanksgiving la niste prieteni.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Oltence dragi, azi avui o inspiratie si un chef de scris teribil! Si uite ce iesi:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36984
Ia vedeti la link!
Astea fiind zise, va doresc din suflet un we frumos, asa cum il visati fiecare!

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Doris, felicitari pentru povestea nasterii! Am citit-o! Sa-ti traiasca Oti cea scumpa!

Weekend frumos va urez si eu, oltence dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Fetelor, am reusit sa fac si salata beuf, si curcanul umplut si ... toti invitatii mei (sotul, fratele si cumnata) au ramas impresionati.
Am facut cateva fotografii ale celor mai spectaculoase realizari gastronomice, in premiera
http://community.webshots.com/album/222947888UtmuPh
Doris, povestea ta despre cum ai nascut-o pe Oti este impresionanta, sa dea Dumnezeu sa ne putem descurca si noi atat de "barbateste" toate cele care asteptam un copil sau nu, il dorim intr-un viitor mai indepartat sau mai apropiat.
Si la noi a nins..a fost frumos.. bateam la blatul de tort cu ochii pe fereastra, iar pana s-a copt am tras o tura cu sotul pe afara, chiar daca era 2 noaptea... m-am trezit dimineata la 7 sa pun curcanul in cuptor, da nu se pune.. am fost franta de oboseala de Thanksgiving, azi dimineata m-am trezit la ora 6.30 AM sa prind sale-urile care tineau pana la 11 AM..iar acum va scriu uitandu-ma la monitor printre dinti.. Mi-au picat ochii deja in gura. Va pup, si pe maine cand oi fi mai odihnita.

Oana D

http://community.webshots.com/album/205792726GbMnHz?421

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Oana, esti o adevarata gospodina, cred ca si mitza a stat in coada cind a vazut ce bunatati facusi!!! Bravo si sa ne inviti si pe noi sa le gustam data aviatoare
Doris, curajoaso!!! Ai curaj sa imi spui ca un copil iti lumineaza viata chiar daca nu iti plac copiii? (sint in dilema, in ianuarie fac 36 de ani si.... nu imi plac copii astia deloc, adica nu mai mult de 5 minute :) asa ca nu stiu daca sa ma fac ca uit ca imbatrinesc sau ... sa ma pun pe treaba cu motanul :) ).

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Oana, minunatiile pregatite de tine arata foarte bine. Adica probabil au aratat foarte bine ca nu cred ca mai exista demult .

Chatonel, pe copilul tau il vei iubi. Mai greu e sa te hotarasti sa-l ai, mai ales daca zici ca nu-ti plac. N-ai vreun nepot sau vreo nepoata cu care sa petreci ceva timp si sa vezi cum te invaluie dragostea si dorinta de a avea si tu copilul tau?
Pe de alta parte, daca esti multumita de tine si de viata pe care o ai si crezi ca nu te va apuca dorinta de un copil cand nu-l vei mai putea avea, nici n-are rost sa te complici. Faci cum crezi tu! Si apoi mai exista si varianta sa iei spre adoptie un copilas mai mare ( de exemplu de 2-3 ani). Asa esti scutita de faza cu noptile nedormite si frustrarile ca n-ai cu cine sa te intelegi. Asta nu inseamna ca la cei 2 ani ai lui puteti purta discutii academice .

Apropo de asta, imi aduc aminte cum il intreba cumnata mea pe baietelul ei de 2 ani: "ce vrei sa mananci? iaurt sau ou?" Iar el raspundea: "da!"
Sau ii zicea maica-si ca il doare burta. Iar ea incerca sa vada unde si il intreba punand mana pe burtica lui:
-"aici te doare?"
-"da!"
Apoi ii punea mana pe piciorus: -"dar aici te doare"
El:-"da!"
Apoi ii punea mana pe cap: -"dar aici?"
Si invariabilul raspuns: -"da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Anca - am curajul asta!Pentru ca un copil te scoate din orice tipar, un copil scoate din tine tot ce e mai bun, sentimente care nu credeai ca exista in inima ta, un copil te invata sa vezi lumea cu ochi senini, te invata lucruri pe care nu credeai vreodata ca le vei invata sau ca vei avea rabdarea sa le atingi, un copil iti indeparteaza tot pesimismul care te cuprinde...sa-ti mai spun?Nopti nedormite?ce mai sint alea?Raman doar fractiunile de care am ris(de exemplu, oale cu apa puse la fiert si uitate pe foc pina sareau in tavan...adormit cu capul pe marginea patutului+o trintitura la 3 dimineata ca plodul avea chef sa admire zugraveala gingurind...)
Oana, Daniela - multmesc pentru ca citirati povestea Otiliei, demult vroiam sa o scriu, vineri am avut zvic!
Duminica, ieri adica, fusei la vot cu plodul...ma intreba pe drum cine voteaza?Eu, ii raspund...nuuuu, eu votez...intraram in sala si pina luai io buletinele de vot ea statea in mijlocul incaperii, foarte importanta, intreband:Eu unde stau?eu unde votez? - de s-au prapadit aia de ris...si in cabina striga:'BAAU!CINE NE CAUTA?'Ce sa va mai spun?Sint chioara de somn, e nasol lunea dupa doua dimineti dormite cum trebuie...
va pupacesc, o saptamina frumoasa

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Ohhhh...fetelor, ce grea e ziua de luni..azi noapte abia am adormit pe la 2, dupa un week-end prelungit, in care sambata si duminica numai pe la 10-11 ne-am trezit . Eu ca eu, m-am trezit la 8 dar sotul pe la 5.30...vai de sufletelul lui.. Am fost si la vot, am trecut si prin oras, este impodobit superb pentru Craciun.. ma mai duc si peste 2 sapamani la turul 2. Intre timp ma apuc un pic de curatenie, am lasat-o cam moale de vreo 2 sapt...si se vede.. trebuie curatat covorul din living . Aici toata lumea intra incaltata, inclusiv eu cand am plase grele si trebuie sa ajung in bucatarie..

Oana D
Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hmmm, inca nu ma convinsesi, Doris :)
Nedda citi mai bine in sufletu meu, creca imi desuruba capu si se uita-nauntru

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Mai fetelor, pe bune ca sufar din cauza rezultatelor la alegeri. Mai am o speranta cu turul II. Cele din strainatate ati votat? Ati avut stampila sau autocolant?
In rest, am avut probleme cu cel mic, l-a podidit o febra peste 39, nestiindu-se de la ce, ori o infectie virala ori de la dinti. Doua zile am fost cu totii in chinuri. De ieri vad ca se simte normal.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput