Oltenia(5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

merge bine scoala, Lorena, multumesc de intrebare.
Sigur, e teribil cind face pe taietorul de lemne, dar si ce ma unge la suflet cind ii spune lu nepotu-sau ca nu mai are ce cauta in Bailesti (mama e din Bailesti :) ) daca nu e corect cu damele (adica sa nu cumva sa... inainte de insuratoare!!! :))))

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Pupici dragele mele.. maine este o zi mare pentru mine. Voi face pentru prima data salata beuf, pentru prima data un blat de tort, si pentru prima data cand voi face curcan umplut...Pana acum, acasa se ocupa mama, de acum sunt pe cont propriu.... La noi vine Thanksgiving Day...si musai sa ma pregatesc corespunzator... sa-mi tineti pumnii, am sa va scriu ce rezultate voi avea, eventual si niste pozici ale preparatelor.

Oana D

http://community.webshots.com/album/205792726GbMnHz?421

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Miha, multumim pentru aprecieri! Binenteles ca imi creste inima cand imi lauda cineva papusica mea scumpa .

Oana, succes la pregatirile de Thanksgiving! Anul acesta noi suntem musafiri.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Oana, si eu sunt musafira anul asta. Am scapat si sunt bucuroasa. Altfel, trebuia sa ma implic in ceva gatit, mai bine zis pe mama sa o pun sa faca ceva bunut.
Noi intr-o luna am cumparat 5 curcani. Am luat de la Safeway ca erau tare ieftini: 19, 20 pounds cu $6. Mancam numai preparate pe baza de curcanel, pana trece oferta. Mi s-a facut pofta de piftie.
Imi amintesc, asta apropos de I tau Thanksgiving, cum am sarbatorit noi I Paste. M-am apucat sa fac drob si stufat de miel. Nu am gasit usturoi verde, asa ca am pus cam multa ceapa verde, l-am ars, nimic nu mi-a iesit ca lumea. Noroc ca nu aveam nici un musafir, ca eram in America numai de o luna. Dar stiu ca m-am consumat la greu ca nu am fost o gospodina desavarsita. Muzica era data cam tare si m-am pomenit cu o uracioasa de vecina ca mi-a facut observatie, etc. Oricum a fost un Paste urat pentru noi. Fara familie, fara mancarica buna si cu plangeri pe motiv de muzica. Locuiam intr-o casa mare, gen mansion, ce avea 8 apartamente si locuia numai lume "buna". Noi nu prea intram in cadrul lor. Eram tineri si fara minte.
Nedda, hai ca sa-ti mai fie drag un pic, ti-am vazut si eu comoara. Sa-ti traiasca. Imi plac mult pozele: nu ma deranja si frumoasa mamei. Vad ca are 7 luni. Te bate gandul sa incerci sa o pui la olita? Ca in Ro circula ideea asta de a pune copilul de cand a inceput sa stea in fundulet. Tu lucrezi sau stai cu ea acasa? Oricum, sa-ti traiasca si sa va umple zilele cu bucurii.
Lorena, sotul e si Andrei? La multi ani pentru el! Al meu e innebunit dupa scule. Are o achizitie vasta de asa ceva. Nu ai ideea cam ce l-ar tenta? Un parfum, daca e genul, un ceas sau ceva modic care sa-l pastreze tot timpul. Un album frumos cu voi trei. Eu tare regret ca nu am avut un album cu Luca de cand s-a nascut, iar alaturi sa fac insemnarile cu dezvoltarea lui psiho-motorie. Dar nici acum nu e prea tarziu. Numai ca, cu camerele astea digitale nu prea mai apuc sa scot pozele pe hartie.
Saptamana trecuta m-am tuns, iar azi vreau sa ma vopsesc ca sa scap de suvitele ce le aveam din Ro. Mi-am cumparat L'Oreal si culoarea e aramie. Oi vedea ce-mi iese.
Dragele, v-am lasat ca ma intinsei precum pomana...
Mihaela, ai grija de tine. Insanatosire grabnica.
V-am pupat,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Ciuf draga, multumesc! Asa e, Lara are 7 luni. Sa stii ca nu ma grabesc s-o invat la olita de-acum. Mi se pare inca prea mica. Sta ea foarte bine in kurutz dar tot cred ca as incerca degeaba acum. Eu stau acasa cu ea, nu merg la serviciu si tare ma bucur sa o vad cum creste si se schimba pe zi ce trece.
Cand te aud povestind de primul Paste in America imi aduc aminte de primul nostru Craciun. Am facut doar sarmale si cateva prajituri. N-a fost chiar asa de rau dar n-a avut farmecul Craciunului de-acasa unde toata familia sta la masa si se simte mirosul cozonacilor calzi. De fapt cred ca mi-a lipsit vanzoleala de dinaintea Craciunului, forfota de prin magazine, pregatirile, planurile, cadourile etc.
Of, anul viitor vreau sa mergem de Paste in Ro. Sper sa nu mai schimbam planul.

Mergi la inceput

sint sigura ca ai sa te descurci, oana!!! Blatul de tort si salata sint usor de facut, mai greu e cu curcanul, care e mare si are carnea atoasa, tre' s-o stropesti mereu cu sos sau s-o impachetezi in foaie de aluminiu...

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Mi-e tare drag cind vad cita vinzoleala e pe aici!
Pe mine sa nu va suparati ca m-am lenevit - dar am ramas cu un singur neuron functional...si ala are loc sa zburde in voie!
Ma simt tot mai obosita, aproape dorm cot la cot cu Oti!:)Care s-a facut o smechera:are o carte cu Mama lui Stefan cel Mare si ma intreaba:
-ce e aici?
-Stefan cel Mare.
-Si unde e Stefan cel Mic?....m-a busit risu!
Uite nu va mai pot scrie ca trebuie sa ma intorc la treaba...
va pupacesc pe toate, toate...si pe puiushori...si sa va iese toate bunatatile pe care vreti sa le gatiti!

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

un banc simpatic :)
Microbisti Intr-o tara araba, trei romani sunt prinsi band o tuiculita, fapt interzis cu desavarsire la musulmani. Arestati, ajung in fata sultanului, la judecata.
- Cu cine tii?, il intreaba pe primul.
- Cu Dinamo!, raspunde romanul.
- Nu stiu, n-am auzit de echipa asta. 30 de lovituri de bici! Dinamovistul le incaseaza urland, lesina un pic si e rostogolit intr-o parte sa-si revina.
- Da' tu, cu cine tii?, il intreaba sultanul pe al doilea.
- Cu Steaua!, raspunde romanul.
- Aaa... aia cu Cupa Campionilor? Parca am auzit ceva. 30 de bice, dar ai dreptul la o dorinta. Stelistul cere repede sa i se lege o perna in spate, dar aceasta se rupe dupa primele 10 lovituri, urlete, sange, lesin. Ultimul condamnat nu mai asteapta intrebarea si declara mandru ca-i oltean si tine cu Universitatea Craiova.
- Aaa... asa, Craiova, da, stiu, Balaci, iubire maxima, parca si... Rednic... 30 de lovituri, dar ai dreptul la doua dorinte, spune sultanul.
- Preamarite, vreau 100 de bice, nu 30!
- Esti ori nebun, ori foarte curajos. Si a doua dorinta? se mira sultanul.
- Legati-l pe dinamovist in spatele meu!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Scumpele mele, azi ma simt mult mai bine, am ramas doar cu tusea, dar nici ea nu mai e chiar asa frecventa ca ieri sau alaltaieri.
In rest, bebele meu a fost cam lenes azi, uite ca tocmai acum mi-a tras un sut, ca sa ma contrazica.
Chatonel, super bancul tau! Si m-a uns pe suflet, ca eu chiar sunt microbista.
Va pup, spor la pregatiri celor care sarbatoresc diverse evenimente!

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Chatonel, amuzant bancul tau! Olteanul descurcaret si istet, ce mai!

Doris, Oti e o scumpa!

Miha, pentru bebe!

Oana, sa ne spui daca ti-au iesit gustoase mancarurile si daca au fost apreciate (adica mancate).

Mergi la inceput