Oltenia(5)
Raspunsuri - Pagina 10
oana0204 spune:
Un sfarsit de saptamana placut,dragele mele.
Oana D
http://community.webshots.com/album/205792726GbMnHz?421
Nedda spune:
Miha, sa stii ca si eu cat am fost insarcinata aveam nasul infundat mai tot timpul iar cand il suflam mereu aveam firisoare de sange pe batista. Am citit ca e normal pentru ca hormonii de sarcina afecteaza mucoasa nazala; parca asta era explicatia sau oricum e macar pe-aproape.
Sa ne zici ce ti-a spus medicul.
Lorena, pupam puiul mik! Am vazut pozele si Miron e un scump. Sa va traiasca!
Oana, azi am iesit si noi putin la cumparaturi si am simtit deja atmosfera Craciunului. Ce frumos e sa cumperi cadouri!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
oana0204 spune:
Eheee...eu deja i-am luat sotului cadou pentru Mos Nicolaie... Mai am pentru Craciun.. Oricum, am intrat de ceva timp in atmosfera sarbatorilor, decand am inceput sa-mi cumpar podoabe pentru pomul de iarna..si care a culminat cu achizitionarea pomului. M-am gandit ca mai bine iau asa..azi ceva, maine ceva decat sa ma ingramadesc cu toate cheltuielile in preajma sarbatorilor. Deja ma gandesc serios la cadoul pentru Mos Craciun, dar nu stiu de unde as putea sa ia in sezonul acesta ce stiu ca si-ar dori sotul meu.. o pereche de papuci(slapi) asa faini.. pe perna de aer..cei pe care ii poarta acum prin casa s-au rupt detot dar asa de mult ii plac ca nu vrea sa-i arunce..
Oana D
http://community.webshots.com/album/205792726GbMnHz?421
sirod spune:
Salutare oltence!
Eu avui doo zile libere si taaaaaaaare bine imi fuse acasa cu Oti!Inca nu realizez ca sint la job, am o leneeeee
Si abia astept sarbatorile, noi avem o saptamina de vacanta de Craciun!
Miha - ce-ai ma, cu Bucurestiu'?Ca eu as pleca si miine acolo...O sa fie mai bine acolo pentru voi, nu se compara cu risu asta de oras...
Hai ca ma apuc totusi de treaba
multe pupice
DORIS cu bb la purtator
chatonel spune:
Bun venit fetelor noilor :)
Ce mai fac oltencele mele dragi?
Venii sa va spun cum m-am tratat io olteneste ieri (eram singura acasa): am luat o piftie, sparsai o ceapa si-o dadui cu sare, pusei Nea Marin miliardar pe PC si asa am prinzit :) vazui juma de film, mai am o juma pt data viitoare :)
Nu ma chinui cu cadouri pt Mos Nicolai pt ca aici nu se sarbatoreste.
Io am cerut Mosului o tastatura noua si cu soarec fara fir, sa vedem ce-mi aduce :)
Motanul inca nu stie ce vrea, asa ca ... ii las timp de gindire. Noi vom fi in Germania de Craciun, asa ca acolo o sa iau cadouri pt socrii si cumnat.
Doris, ce-ti face bebelinu mic?
Toulouse, la ville rose
smmiha spune:
Scumpele mele oltence, eu sunt racita, stranut in continuu, nasul mi-e infundat si curge, ma doare in gat, ma doare capul de la o mai veche sinuzita...ce mai sunt distrusa!
N-am luat pastile ca mi-a fost frica, dar azi merg la medic sa vad ce zice.
Bebelinul meu a fost super activ in weekend, mi-e tare drag de el. Abia astept sa merg din nou la eco saptamana viitoare. Sper sa nu se transforme in fetita. I-am luat si primele hainute, doua bodyuri si m-as uita tot timpul la ele.
Doris, mie chiar nu-mi place Bucurestiul, nu neg ca ai mai multe sanse acolo si profesional si pt copil, dar daca nu-mi place, ce sa fac? Banuiesc c-o sa ma obisnuiesc si te pomenesti ca peste un timp voi spune chiar ca-mi place, dar acum nu ma incanta deloc mutarea.Tie ce-ti mai face bebelinul?
Daniela (Nedda), asa mi-a zis si mie medicul ca simtomele alea sunt din cauza sarcinii, mi-a recomandat insa sa iau fier.
Lorena, am vazut pozele, ai o scumpete de baietel. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos si cumintel!
Oana, inca nu m-am apucat sa cumpar cadouri, dar eu deja pe sot l-am trecut pe locul 2 pe lista, pe primul loc acum e bebele. Si in general sotului nu-i fac surprize ca mi-e sa nu ma tapesc, mergem impreuna in oras si ne cadorisim reciproc.
Insa anul acesta m-am hotarat sa iau brad artificial si deja am pus ochii pe unul la Metro, iar saptamana viitoare cred c-o sa-l cumpar.
Va pup si sa aveti o saptamana super!
Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)
ciuf spune:
Salutare,
Lorena, vazut pozele, placut. Sa-ti traiasca minunea. Da' voi i-ati facut poze de la doua zile de la nastere sau nu am inteles eu bine? Paturica cea albastra o aveti din Ro ca am primit si noi una cadou de la mosi. Si mi se pare la fel, numai ca a noastra are albastru un pic mai deschis, e bleu.
Mihaela, bea si tu mai multe ceaiuri si mananca mai multe fructe bogate in vit. C.
Si eu de abia astept sarbatorile de iarna ca sa fac cadouri si sa primesc. Sunt innebunita sa ma duc dupa cumparaturi si eventual sa gasesc sale-uri ca ma simt si mai bine.
Dragele, am pus si noi cateva poze de la taierea motului lui Luki.
Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Nedda spune:
Dragelor, am pus cateva poze noi cu Lara mea in album. Nu-s prea multe dar sunt recente.
Ciuf, ti-am vazut baiatul! Sa-ti traiasca! E tare scump.
Doris, ce face puiul din burtica? Dar puiul Oti?
Miha, cum iti mai e? Sper sa-ti treaca raceala repede.
Hai ca o sa vezi tu ce repede te vei obisnui in Bucuresti. Dupa cateva luni o sa zici ca ai stat acolo de cand lumea. Eu am locuit in Buc. vreo cativa ani inainte de a veni in SUA si m-am obisnuit foarte repede. In cazul meu am si intalnit multi oameni de treaba, chiar mai multi decat as fi crezut, si aici ma refer la oamenii cu care am lucrat sau la vecinii mei.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
lorena_andreianu spune:
Pupici oltence dragi.
Multam de aprecieri. Puiul e cuminte, a scapat de colici si doarme mai tot timpul. Creste pe zi ce trece si ne e tare drag.
Ciuf, ai dreptate de paturica. Ne-a adus-o buni Poze am facut inca din clipa nasterii, dar n-am vrut sa-l vada lumea alb-albastru pe puiul mic sau pe mine in pozitii bizare Sunt datate, oricum...
Miha, si eu am avut lipsa de Fe toata sarcina si inca o luna dupa nastere. Am luat supliment de Fe de la 2 luni plus prenatalele din primele zile... Ai grija cu raceala. Sper sa-ti treaca repede.
Chatonel, buna ideea cu petrecutul timpului singura acasa... La Nea Marin oricat te-ai uita tot razi. Tin minte o faza care ma face mereu sa rad: cand se trezeste el dimineata la hotel si facea inviorare simuland ca taia lemne Cum merge scoala?
Doris, e bine sa mai iei cate o pauza din cand in cand; iar daca stai cu Oti si minunea din burtica atunci e perfect.
La sarbatori nici nu-mi mai sta capul... nu stiu ce cadou sa-i fac sotului ca e acu' pe 30 (zi de nastere si sfant in acelasi timp)... asa ca poate sariti cu idei.
Va pupam pe toate si pe curand.
si Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian
smmiha spune:
Salutari scumpele!
Eu tot racita sunt, medicul n-a vrut sa-mi dea nici-un medicament decat un sirop pt tuse de la plafar. Asa ca va trebui sa lupt cu raceala numai cu ceaiuri si citrice, asa ca ma astept sa ma mai tina cateva zile.
Ciuf, Luca al tau e o scumpete si pozele tare frumoase si seamana perfect cu tine, parerea mea...
Nedda, Lara ta e chiar papusica, si ce ochi are...
Cand vad pozele cu micutii vostri abia astept sa pot si eu sa va arat poze cu micutul meu. Am doua poze de la ecograful de la 17 sapt dar seamana mai mult a martian. Lunea viitoare merg din nou la eco si poate o sa mai am poze in care sa se vada mai bine.
Lorena, La multi ani sotului tau! Nu prea stiu ce sugestii de cadouri sa-ti dau ca eu il intreb pe al meu ce-ar vrea.
Va pup si sper ca pana maine sa-mi mai revin si eu.
Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)