Oltenia(5)
Raspunsuri - Pagina 9
Nedda spune:
Leditia, bine venisi in grup! Si eu tot la Motru sunt nascuta dar mi s-a mutat familia de-acolo cand eram inca in fasa.
Oana, nu vrei tu sa faci un bebelus? Sa vezi ce uiti de plictiseala! Apropo, si noi asteptam Mosii cu nerabdare. De fapt eu astept sa ma duc la cumparaturi ca daca ma las in grija sotului... Am zis ca mai stau putin, nu incep de-acum, eventual astept niste "sale"-uri serioase.
La mine incepu saptamana foooaaaarte bine: Lara nu lua azi decat vreo 2-3 trantite. Cea mai grea fu cand jucandu-se cu canitza cu cioc (din care ar trebui sa bea apa) isi dadu cu ea in frunte. (Acu' vreo doua zile si-a dat cu ciocul ala prin care suge exact in nas.) Dupa ce astampararam jalea, o lua de-a busilea pe covor si cand ajunse langa perete, zdronc cu capul!! Eu sa mor, nu alta!...Si iar astampararam jalea! Pe urma o dusei la ea in patutz sa se joace cu jucariile care le are acolo crezand eu ca pot sa rasuflu putin. Lara mea se ridica in picioare tinandu-se de barele patutului si intepeni asa. Cand obosi, binenteles ca nu mai stiu sa se aseze in kurutz si isi dadu drumul de sus. Zdronc!...si iar jale! De data asta mai mult de nervi, ca de lovit n-avu de ce sa se loveasca.
De dormit nu vru sa doarma mai deloc si uite asa ne trecu ziua. Acum doarme in sfarsit si pot sa iau si eu o pauza.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
sirod spune:
Buna de dimineata oltence dragi!Si bun venit celor care ne ingrosara rindurile!
Ete azi pot sa spun ca rasuflu si io usurata - controlu' fuse si se duse(acu asteptam rezultatele), sef nu am, asa ca o sa-mi zic si io ca azi nu am treaba!Mi-e un somn de vad alb-negru - asta din cauza de Capsuna!De fapt, Capsuna s-a facut baiat gimbirel si ma lasa sa maninc - ceea ce e un lucru mare!
Oti se face o scumpa pe zi ce trece - aseara invataram 'rocoveaua'(=Sorcova)!!!Nu fuse chip sa tina minte cum o cheama si cerea intr-una 'rocoveaua'.
Analizele au iesit bine, mai putin calcemia - oricum nu am excelat niciodata in 'depozit' de calciu - asa ca nu imi fac griji!
In rest astept zapada - ca asa se lauda aia de la inm sau anm - nu stiu cum drak ii cheama acum!Nu-mi place da' asta e!
multe pupice si toate bune va doresc
DORIS cu bb la purtator
ciuf spune:
Salutare, dragi oltence
Leditia, bine ai venit printre noi.
Oana, nu te mai plange de plictiseala, ca dupa aia o sa te gandesti ce bine era pe vremurile cu plictis. Asa fac eu acum.
Ref. la cadourile Mosului, nu prea stiu ce as vrea sa primesc. Dar am pretentia ca sotul sa-mi faca surprize placute cu ceva frumusel, chiar daca nu stiu ce vreau. Sunt rea, stiu. Eu as putea sa-i iau niste scule si va fi foarte fericit.
Mai fetelor, m-am mai linistit un pic cu treaba prin casa. Am zis ca iau o saptamana de respiro, si apoi oi vedea de ca naiba ma mai apuc.
Sambata am facut petrecerea lui fiu-meu de un anisor. A ales lucruri de pe tava si i s-a taiat motul, lasandu-i-se o pata maricica in crestetul capului. So what??? Eu tot nu-l tund, ca daca a venit frigul...
Ok, Luki a ales asa de pe tava: bani, suta de dolari, a vrut sa o ia de doua ori, apoi lantisorul de aur, o vioara de jucarie, niste cipuri electronice si paharelul cu visinata. vai de mine ce m-o astepta cu asa "apucaturi". Interpretarea mea: va face bani de pe urma electronicii, iar in timpul liber va canta la vioara si va bea cate un paharel de visinata.
Interpretarea mamei: greierasul va canta toata vara, vine toamna, isi da seama ca nu a adunat graunte ca sa aiba ce sa manance pe timpul iernii si drept urmare se apuca de treaba sa stranga cate ceva. Cred ca mama a interpretat mai bine.
Am facut stil bufet si a iesit bine.
Vremea la noi este foarte frumoasa, il scot destul de mult pe Luki afara, dar cu hamul. Vrea cat mai mult sa mearga pe picioruse. Maine avem programare la pediatru pentru vaccin. Vai de piciorusele lui.
Vreau sa-mi tai si eu latele ca imi sta tare urat. Cred ca ma tund scurt, cu toate ca e iarna.
V-am pupicit,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
oana0204 spune:
Ciuf, Nedda, ieri a fost una dintre putinele zile in care m-am plictisit pentru ca mai mereu gasesc cate ceva de facut prin casa. Intr-adevar, imi doresc un copil, dar avand in vedere ca sunt abia de 2 luni venita in U.S. cred ca este mai bine sa astept sa ma acomodez mai bine si chiar mi-as dori sa trec prin experienta unui loc de munca.
Ciuf, LA MULTI ANI pentru copilasul tau, multa sanatate si tot ce va doriti voi sa i se implineasca.
Mi-am facut asa o mica socoteala ce sa-i aduca Mosu' sotului meu, acum sper numai sa se potriveasca socoteala de acasa cu ce gasesc in targ . Leditia, bine ai venit printre noi.
Oana D
http://community.webshots.com/album/205792726GbMnHz?421
Leditia spune:
Bine v-am gasit.
Am descoperit acest site de mult timp,am scris si am fost activa atat cat am avut net.Apoi m-am mutat si n-am mai avut.Si nici nu stiam ca e un subiect de oltence.Dar cum l-am gasit cum am subscris.
Numai bine toturor.
smmiha spune:
Bine va regasii, dupa o absenta de cateva zile, timp in care fusei pe la Bucuresti. Ma, da nu-mi place deloc orasul ala! Urasc aglomeratia si gropile si magazinele cu preturi astronomice. Si cand ma gandesc ca-i posibil sa ma mut acolo din februarie, ma apuca groaza!
In rest suntem bine si eu si bebe, bebelele e tare activ in ultimul timp, ma inghionteste aproape tot timpul, iar eu vorbesc cu el, o sa incep sa-i citesc povesti, de fapt i-am citit una, dar era in engleza si nu cred c-a priceput ceva.
Azi am muncit cu spor dupa doua zile de stat cu burta in sus. Doamne si ce m-am mai plictisit! Hotarat lucru, nu pot sta acasa fara sa fac nimic nici macar doua zile, ca-mi vine sa ma urc pe pereti.
Va pup si va urez numai zile frumoase ca cea de azi de la noi
Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)
oana0204 spune:
Smmiha, nici eu nu ma dau in vant dupa Bucuresti (desi o viata intreaga am stat pe Calea Bucuresti ). Mi se pare foarte emotionant ceea ce ti se intampla... ghionturile bebelusului, faptul ca deja ii citesti povesti... Am auzit ca le place si muzica: cu cat mai melodioasa si linistita, cu atat mai bine, cea zgomotoasa nu prea le prieste.
Oana D
smmiha spune:
Oana, se pare ca am ramas doar noi pe aici...
Ma, da ce va lenevirati!!!
Eu sunt oarecum bine, ieri am avut ceva probleme, mi-a fost rau, plus ca de vreo 3 zile imi tot curge sange din nas. Dupa amiaza merg la medic sa vad ce zice.
Aseara i-am citi lui bebe povestea Motanul incaltat si cat timp am citit el a tropait la mine in burtica, cred ca i-a placut.
Va pup si va urez un weekend superb, si va astept sa mai scrieti si voi una alta.
Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)
oana0204 spune:
Miha, si eu am avut probleme in copilarie cu nasul...dar intre timp s-a vindecat de la sine, era un vas de sange din zona mai subred. Poate sa fie si din cauza areului uscat din incapere.. cine stie, imi dau si eu cu parerea, dar asteptam sa vii de la medic.
Ieri am mai cumparat cate ceva pentru brad, globulete, beteala si ce este mai important, i-am cumparat o parte din cadoul de Mos Nicolaie sotului meu. Este primul Craciun pe care il petrecem impreuna.
Numai bine si..multa sanatate!
Oana D
lorena_andreianu spune:
Pupici oltencelor.
Cam tarziu ma trezesc si eu... dar cel mic ma acapareaza total si abia daca am timp sa va citesc. Si uite ca azi va si scriu.
Salutari fetelor noi. Bun venit printre noi.
Suntem bine, ne-am obisnuit cu programul piticului si suntem tare mandri de el. E un scump si ne umple viata!
Mihaela, te inteleg cand povestesti cu atata drag de ce simti in burtica. Cat priveste sangele din nas e normal in sarcina. Am patit si eu. Trece.
Cam astea de la noi. Am pus pozici noi.
Pupici.
si Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian