Ok Miha - l-am vazut!Super poza, eu nu am asa cu Oti, ci altfel...
sa sti ca si eu ma gindesc la tine cind trec cu 13-le spre casa!Si cred ca ar cam trebui sa merg si eu la un control...sau sa o las pina dupa sarbatori...mai vad eu!Mi-au trecut greturile, pot sa maninc omeneste...e bine!Spre Craciun il astept si eu pe Capsuna sa-mi semnaleze prezenta.Hai ma sa ne intilnim...ca pleci la Bucuresti si nu ne mai vedem!
Liana - bine revenisi printre noi, multzam de floare!ce mai faci?
Hai ca ma apuc de treaba, fetele, o gramada de timpenii am de rezolvat...asa pe sfirsit de an, sa simt vacanta cind o veni!
pupice si de la noi
DORIS cu bb la purtator
Salutari!
Io sunt cam ametita dimineata asta, ca n-am prea dormit azi-noapte, nus ce-am avut.
Bine ai mai revenit printre noi, Liana!. Dar daca tot ai revenit mai spune-ne si cate ceva despre tine, ce-ai mai facut?
Doris, scumpa, am putea sa ne intalnim duminica, ca-s timpul saptamanii io termin pe la 5-5,30 si pana ajung acasa e deja intuneric. Ce zici, ai putea duminica asta? Daca poti, stabilim amanuntele dupa. Te pup si chiar m-as bucura sa ne vedem.
Fetelor, azi mi se paru groznic de frig si dupa cum se arata, nici nu cred ca se mai incalzeste![]()
Va pup, aveti grija de voi!
Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)
Dragelor, am deschis capitol nou. Sper ca n-am avut orbul gainilor sa nu-l vad daca a fost deschis de altcineva.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38026
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004