Oltenia(5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Ok Miha - l-am vazut!Super poza, eu nu am asa cu Oti, ci altfel...
sa sti ca si eu ma gindesc la tine cind trec cu 13-le spre casa!Si cred ca ar cam trebui sa merg si eu la un control...sau sa o las pina dupa sarbatori...mai vad eu!Mi-au trecut greturile, pot sa maninc omeneste...e bine!Spre Craciun il astept si eu pe Capsuna sa-mi semnaleze prezenta.Hai ma sa ne intilnim...ca pleci la Bucuresti si nu ne mai vedem!
Liana - bine revenisi printre noi, multzam de floare!ce mai faci?
Hai ca ma apuc de treaba, fetele, o gramada de timpenii am de rezolvat...asa pe sfirsit de an, sa simt vacanta cind o veni!
pupice si de la noi

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Salutari!
Io sunt cam ametita dimineata asta, ca n-am prea dormit azi-noapte, nus ce-am avut.
Bine ai mai revenit printre noi, Liana!. Dar daca tot ai revenit mai spune-ne si cate ceva despre tine, ce-ai mai facut?
Doris, scumpa, am putea sa ne intalnim duminica, ca-s timpul saptamanii io termin pe la 5-5,30 si pana ajung acasa e deja intuneric. Ce zici, ai putea duminica asta? Daca poti, stabilim amanuntele dupa. Te pup si chiar m-as bucura sa ne vedem.
Fetelor, azi mi se paru groznic de frig si dupa cum se arata, nici nu cred ca se mai incalzeste
Va pup, aveti grija de voi!

Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Dragelor, am deschis capitol nou. Sper ca n-am avut orbul gainilor sa nu-l vad daca a fost deschis de altcineva.

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38026

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput