balante (dez)echilibrate (5)
Raspunsuri - Pagina 13
gandacelu spune:
sotu e cu carbonara, io-s mai finuta cu grasimile, lesin numa dupa quatro fromaggi - asta nu-nseamna ca si stiu sa le prepar
Cary spune:
Da ce ???s-a mutat bucataria aici?
Voi balantelor gatiti???(eu ma gatesc pe mine),mie una nu prea imi place la cratita,dar cand am chef iese mancarea trasnet!
tilis spune:
Cary, semanam! Si eu am cam sila de cratita, dar cand gatesc ies niste chestii bestiale.
Ticka o sa incerc si eu tiramiru pe care l-ai dat, este prijitura mea preferata.
Va pupu, Tilika!
ticka spune:
Neasa!
Uite de paste, si eu le cam dichisesc cand fac acasa, pun de toate si ciuperci si carnisa si sos de rosii si cascaval si mirodenii cat incape.....dar pe-acolo am mancat paste si pizza mai putin "aglomerate". Am si beut , vinutz rosu sec, care seamana mai degraba cu un cabernet de-a nostru, nu se compara cu vinurile frantzuzesti, seci de-ti lasa gura punga (mmmmmmm). Am beut si ramazzoti si sambuca pe post de aperitiv . Sambuca mi-a placut cel mai mult, se serveste cu boabe de cafea in ea. Am mancat si cascaval....hmm...nush ce sa zic...tot fan brie am ramas!
Gandacelu- hai ca-ti descriu ce "haute cuture" am vazut: era o colectie de gentzi trasnite, in toate formele posibile ( chilotzi, sutien, facute din coca, metale cu piulite si suruburi, paiete si fermoare cusute la gramada.) Este adevarat iti stimulau imaginatia dar nu erau deloc fashion. Colectii in genul asta am facut si eu la scoala si imi aduc aminte ca la un moment dat ajungeai intr-un punct mort, nu mai aveai nici o idee si dupa - creai numai tampenii. Aceeasi impresie mi-a lasat si colectia asta, ca ccc creatorul ajunsese intr-un punct mort si a inceput sa abereze...
Ce-am vazut frumos a fost piele cu forme decupate, piele in forma de plasa fina si modele din haine facute din acea piele. Apoi erau tot felul de broderii si aplicatii vintage stil anii 20-30. Si tot felul de mashinarii absolut fantastice care fac singure totul.
Io mi-s inginer textilist, da am vrut sa fiu modelista - cum zic italienii - adica sa fiu creatoare si sa pot si proiecta creatiile mele, numai ca ccc cand am ajuns in anul 3 s-a desfiintat sectia de design textil si a trebuit sa aleg din ce mai ramasese - adicatelea tehnologie si proiectare confectii textile ...asa ca cum zic unii la vie est parchive parfoix. Dar sa vedem partea plina a paharului, nu?
www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by ticka
Gandacelu- hai ca-ti descriu ce "haute cuture" am vazut: era o colectie de gentzi trasnite, in toate formele posibile (chilotzi, sutien, facute din coca, metale cu piulite si suruburi, paiete si fermoare cusute la gramada.)
f...
bai cateodata ma bucur sa-i vaz pa occidentalii astia ce prosti sunt sper ca nu ma citeste frun moderator, especially deokiu care e pusa pe curatenie zilele astea
am asa o satisfactie sa vaz ca au bani, au creer, da s-au batucit di tat in cap de dragul new! new! socant si alte "modernisme"
ce e si mai comic e ca unii chiar dau bani pe alea
quote:
Apoi erau tot felul de broderii si aplicatii vintage stil anii 20-30.
da parca si de astea m-am plictisit
sunt cu-n sus azi, pazea!
quote:
Io mi-s inginer textilist, da am vrut sa fiu modelista - cum zic italienii - adica sa fiu creatoare si sa pot si proiecta creatiile mele, numai ca ccc cand am ajuns in anul 3 s-a desfiintat sectia de design textil si a trebuit sa aleg din ce mai ramasese - adicatelea tehnologie si proiectare confectii textile ...asa ca cum zic unii la vie est parchive parfoix. Dar sa vedem partea plina a paharului, nu?
respect!
IO SUNT NIMIC!! adica din toate cate putin, o salata boeuf fara maioneza (sa stiti ca constient am pus boeuf!)
ticka spune:
gandacelu ca bine zici :). Din ce-am vazut pe-acolo...snobi si plini de ei ca sunt designeri, veneau cu catalogul de creatii si cu textul: "sunt creatiile mele ( nu avea decat 4 modele si 20 de poze in diferite ipostaze), vedeti sunt prezentate de Francesca, very famous model in Milano, locatia este AAA - very famous fashion club in Milano si pozele sunt facute de "cutarica" -very famous fashion photographer- care a facut poze pentru "Gap"...deci iti venea sa bla-bla-bla....parerea mea...plus atractia catre tot ce e en vogue (in special tot ce e f scump)-Sandale unicat cu cristale Swarovski 1000 euroi perechea ...nimic cu adevaratelea original. M-am simtit ca musca-n lapte. Singura chestie care mi-a placut este ca la italieni inca totul se face cu manutza, vorbind despre schite si creatii - sunt departe de tot ce inseamna computer.
ticka spune:
Bag un link cu rochii (ce-i drept de mireasa) care sunt oarecum altfel...cam aglomerate dar altfel. In special detaliile de la Cinderellas'Gown din sectiunea Wedding Gowns
www.fairyfashion.de/frame.html" target="_blank">link
dana_ene spune:
quote:
Originally posted by Cary
Voi balantelor gatiti???(eu ma gatesc pe mine),mie una nu prea imi place la cratita,dar cand am chef iese mancarea trasnet!
Ca bine zici Cary !
Asa-i si la mine .
Ticka, chiar ca-s dragutze foc unele rochitze.
Mie mi-au placut intotdeauna in special manecile largi (gen Lancelot's Lady sau The Classical Rosebud Gown).
Preferata mea este: Queen of Diamonds
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
ticka spune:
despre gatit: imi place sa gatesc dar numai atunci cand am timp si nu sunt presata. De obicei se intampla numai sambata. Urasc sa gatesc seara dupa servici. Dar de regula fac mancare buna - nu e de aruncat :)). Mai greu cu Sandica care e cu fasoane la manacare..noroc de paste, cartofi, cereale si iaurturi, ah, da! important! noroc de pui ca-l mananca la orice ora, e o carnivora! Ori eu sunt mai mult cu salatele, legumele..
Cary spune:
Ticka sa-mi spui cand vezi o MASINA DE GATIT,ca dau oricat pe ea.
Acum strang bani la ciorap sa-mi cumpar masina noua(sper la pegeoux 307)dar daca .......renunt ca sa achizitionez BUCATAREASA.
Dar stii cum sa fie,sa i-a legumele,sa le puna in cratita si sa stea sa prepare si sa faca pana ce iese mancarea,NUMAI DUPA aceea sa ma cheme si pe mine la bucatarie(a se citi infulecare)!!!!!