balante (dez)echilibrate (5)
Raspunsuri - Pagina 14
ticka spune:
hehehe cary, tz tz tz, se poate?! Las ca-ti iei tu masinutza si sa vezi ce repede ajungi acasa cu ea ca sa faci de papitza.
Si eu vreau masinutzaaaaaaaaaaaa..... Mini Cooper, sau Mini One, la asta visez da cum finantzele canta romantze, vreau un Nissan Micra si cum am gauri in buzunare imi pun pofta-n cui si cu scartz pot un Matiz si daca ma gandesc bine...da bine bine..un Tico second si ca tot veni vorba, tre sa fug sa-mi iau bilete la tramvai
www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!
ticka spune:
, ai grija Cary cu cine faci "combinatzia", sa iasa puii frumosi si daca se poate verzi, ca de nu.....
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by ticka
Si eu vreau masinutzaaaaaaaaaaaa..... Mini Cooper, sau Mini One, la asta visez da cum finantzele canta romantze, vreau un Nissan Micra si cum am gauri in buzunare imi pun pofta-n cui si cu scartz pot un Matiz si daca ma gandesc bine...da bine bine..un Tico second si ca tot veni vorba, tre sa fug sa-mi iau bilete la tramvai
subscriu!
ticka spune:
quote:
Originally posted by gandaceluquote:
Originally posted by ticka
Mini Cooper
sau vw beatle numa pt gandacei
cool si astea, da parca tot mai drag mi-e modelul vechi-super gandacesc ( de she n-avem si noi un smile gandac? ar fi in top, jur!
vlada spune:
Hai ca m-ati omorat !!! Pai sa-mi furati tocmai preferatele ?! Vreau si eu Mini sau broscuta VW ...
Sa-i scriem Mosului ...? Ori ati fost cam obraznicute ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
ticka spune:
quote:
Originally posted by vlada
Hai ca m-ati omorat !!! Pai sa-mi furati tocmai preferatele ?! Vreau si eu Mini sau broscuta VW ...
Sa-i scriem Mosului ...? Ori ati fost cam obraznicute ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
uite fug io prima sa-i scriu, mos.craciun@hotmail.com - asta-i adresa?