Ce a facut Mutu?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Initial creeata de ciprianc

O fi sau nu adevarat, lui Mutu i s-a cam urcat la cap!
In ultimele zile, oriunde te uiti/citesti/auzi de nazbatiile lui Mutu, ce masini/iahturi/femei a mai achizitionat si unde i s-a mai luat carnetul de conducere pentru conducere imprudenta.
Voi ce spuneti, s-a drogat sau nu?

sincer..mi e greu sa spun daca s a drogat sau nu...dar lumea asta e plina de tentatzii..si omul prin natura lui vrea sa experimenteze si e curios..nu totzi oamenii in general insa cam asa e...Mutu e un profesionist...adica isi face meseria bine .asta cred ca e mai important decat daca a tras pe nas sau la vena...pana la urma mii si mii de tineri se drogheaza si nu vuiesc ziarele...NU il apar dar am gandesc ca se face prea mare tam tam...si asta il poate afecta mai tare din punct de vedere moral ca profesional se pare ca o vreme nu vom mai auzi de Briliantu' sau cum i se spunea..:D

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

prea coincide disparitia lui cu zvonurile, asa k...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

quote:
Originally posted by danna2002

Mutu e un profesionist...adica isi face meseria bine .asta cred ca e mai important decat daca a tras pe nas sau la vena...pana la urma mii si mii de tineri se drogheaza si nu vuiesc ziarele...NU il apar dar am gandesc ca se face prea mare tam tam...si asta il poate afecta mai tare din punct de vedere moral ca profesional se pare ca o vreme nu vom mai auzi de Briliantu' sau cum i se spunea..:D

danna2002

Mutu profesionist? Care-si face treaba bine? Cum? Lipsind de la antrenamente si certandu-se cu antrenorul? Un profesionist care-i cere impresarului sau sa minta antrenorul ca are mama bolnava doar ca sa se destrabaleze la Bucuresti?
N-are nici o scuza! Drogurile si sportul nu sunt compatibile.Cu atat mai putin pentru sportivi de talia lui Mutu.Daca nu ar fi asa, s-ar da liber la cocaina si n-ar mai fi pedepsiti asa de aspru cei ce o consuma!Vorba lui Ranieri, nu-i de ajuns talentul, e nevoie si de ceva intre urechi!

Tinteste catre stele si poate ca vei atinge cerul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Da,Chivu e extraordinar,eram tare mindra de el cind juca la Ajax Amsterdam si mi-a parut tare rau ca a fost transferat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Camelia, e profesionist au ba? O data spui ca nu, iar apoi spui de "sportivi de talia lui Mutu"

Eu zic ca e!

Sibylle
Pt Basescu, votati Basescu.
Pt Nastase, votati Nastase sau Vadim sau Ciuhandu sau etc....
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Cred ca probele lui Sir Mutu de urina trebuiau examinate de medicii romani...atunci sa vezi cum nu avea saracul baiat pb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Camelia, e profesionist au ba? O data spui ca nu, iar apoi spui de "sportivi de talia lui Mutu"

Eu zic ca e!

Sibylle
Pt Basescu, votati Basescu.
Pt Nastase, votati Nastase sau Vadim sau Ciuhandu sau etc....
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

Cand ma refeream la sportivi de talia lui Mutu, ma refeream la faptul ca e cel mai scump fotbalist roman si ca este, totusi, foarte talentat.Eu sunt de parere ca nu este un profesionist.Un sportiv profesionist pune pe primul plan cariera si performantele, nu distractiile.

Tinteste catre stele si poate ca vei atinge cerul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Hai ca-mi place cat de tare s-au incind spiritele pentru Mr. Mutu! Haideti mai, fiti seroase si ganditiva bine inainte de a-i lua atata apararea!
Eu din pacate auzisem mai de mult de la niste prieteni care au avut oarecum de-a face cu el ca se drogheaza si bea la greu si alte chestii urate dar nu am crezut pana nu a inceput sa i se pomeneasca numele legat de Dosarul Cocaina (unde, in alta ordine de idei sunt implicati si alti sportivi...). Nu ma miram decat cum de nu s-a descoperit pana acum!
DA! Ne-a facut de ras si inca rau! Cat ii mergea bine si juca cat de cat ceva acolo (asta pentru ca de mult nu s-a mai auzit de performantele lui sportive ci doar de ispravi prin cluburi si certuri cu antrenorii) eram mandrii de el ca e roman, ne reprezenta doar! Acum cand a afacut-o lata, de ce ma rog nu ne mai reprezinta? De ce azi noapte cand m-am trezit sa-i dau copilului sa manance nu am citit pe CNN, pe bara de stiri ca "fotbalistul Mutu" s-a drogat cu cocaina ci "romanul Mutu"?
Au dreptate fetele care spun ca a acaparat toate buletinele de stiri, toate posturile TV, toate ziarele si alte mijloace mass media. Ti se face greata cu atat mai mult cand realizezi ca imaginea lui nu era altceva decat o facatura de presa sau cu alte cuvine, si mai din popor "pe-afara-i vopsit gardul".
De ce sa-i gasim scuze pentru ce a facut? Pentru ca la un moment dat a jucat pentru Nationala si a dat cateva goluri? Bravo! Au mai facut-o si altii! Si nu au avut nevoie de cocaina pentru a-si exprima personalitatea si nici nu s-a facut atata tam-tam in presa pantru ei!

Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

Gheorghe Popescu si Becali (impresari F.I.F.A.) s-au deplasat in Anglia spunand ca ii vor trage la raspundere,pe cei vinovati,daca se constata ca Mutu nu are nici un amestec privind rezultatul testului.

"socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ" spune romanul!

Astfel ca dupa discutiile cu oficialitatile acestia au revenit cu declaratii imediat:
> Becali -" am fost de tot rasul ,am fost facut de rusine,nu vreau sa mai aud de Mutu si astfel de jucatori.Daca Zicu (un alt fotbalist roman care lasa semne de intrebare in comportarea lui) nu se linisteste nu voi mai fi rabdator ,cum am fost cu Mutu ".
> Gica Popescu - " acum doresc sa obtin sanctiunea minima pentru Mutu,este clar ca a folosit substante halucinogene,este vinovat,dar forurile trebuie sa ii acorde a doua sansa,sa fie sanctionat cu minim 6 luni de suspendare .Am renuntat ca Mutu sa fie gata pantru cel de al doilea test,Testul "B",!!!"
........si uite asa toti care il credeau nevinovat pe Mutu si tipau in gura mare ca este o "lucratura internationala",au inchis gura imediat la probe si se multumesc si cu o sanctiune minima pentru el !!!
> Forul european declara : -"...jucatorul roman Mutu ,nu a folosit substante interzise de genul care iar creste performanta sportiva ci a fost depistat ca a consumat substante halucinogene ,care de asemenea sunt interzise de lege,ca atare trebuie sa suporte sanctiunea si sa urmeze un program..."

Astia sunt fotbalistii din tara la ora actuala,dupa ce ne-am pricopsit cu "milionarii de carton" acum aflam ca avem si jucatori de "unflati".Adica fara randamentul de care se spune in contracte si cu comportament nesportiv;nu le place sa respecte un anumit program.
>deci este adevarat ce au spus suporterii romani aflati la Praga,si anume ca jucatorii romani au fost vazuti in noaptea de inaitea meciului cu Cehia (ca si alta data)in localuri unde nu ar fi trebuit sa fie!!!
De ce ii apara Iordanescu ?pentru-ca si el a recunoscut ca de multe ori a avut probleme in cantonamente cu jucatori care dispareau... si alte probleme...

"Lumea spune multe si mai ales ce sa faci ,dar tu trebuie sa alegi ce este bine pentru tine si pentru cei care cred in tine" spune o alta zicala romaneasca.

Daca ati urmarit emisiunile sportive din vara de pe TVR1 Bucuresti,ati fi vazut cum doi crainici ai emisiunii sportive si anume Vlad Enachescu (tatal lui este in Consiliul de administratie a Televiziunii nationale) si Cosmin Cernat (care se lauda ca a facut sport dar nu are nici o performanta sportiva ,dar pilos ),deci niste pilosi,oameni de nimic,AU AFIRMAT deseori ca ar trebui sa se termine in Romania cu cantonamentele,ca sportivii ar trebui sa stea si ei prin cluburi de noapte,sa "guste" viata barurilor si a placerilor de tot felul...si chiar au prezentat intr-o emisiune cum au dus ei juniorii de fotbal intr-un club de noapte inainte de antrenamentele de a doua zi, (atentie juniorii aveau intre 14-18 ani).
F a r a c o m e n t a r i i ! ! !
Tot ei criticau si spuneau ca la Deva (centrul de pregatire a gimnastelor din Romania ) este cazarma ,ca gimnastele au program cazon,ca la armata, ca ar trebui sa aiba libertate de miscare ,ca nu ar trebui sa aiba regim de internat. Multumim lui Dumnezeu ca nu i-a ascultat nimeni pe tampitii astia,ca nu mai luam noi medalii la Olimpiada cu programul lor de "baruri" si sa multumim gimnastelor si gimnastilor ca nu s-au luat dupa ei .
De fapt ce urmaresc astia doi ? sa destabilizeze relatia dintre sportiv - antrenor - centru de pregatire ? in viata sportiva romaneasca??? Al cui interes reprezinta astia doi ?Cine ii "plateste"???
Referitor la fotbal, acum se vede clar ce campionat slab avem, ca nu mai avem jucatori precum "generatia de aur",ca avem jucatori dornici sa se imbogateasca peste noapte de pe urma contractelor pe care ei nu pot sa le onoreze,nu au performanta sportiva,sunt pe "nicaeri",dar au bani cu care isi permit sa ucida si oameni in accidente de circulatie ,(vezi cazul recent,fotbalistul beat care a omorat un om ,dar mass media a musamalizat.Daca era un cetatean simplu sau un politist sau militar sau un medic cred ca doua luni aveau ce scrie...)sa joace beti pe teren.Culmea multi stiu de toate astea ,din Federatie ,din Liga dar nu misca nimeni nimic sau cum se spune "sa aratam adevarata fata a lucrurilor" !!!
Apropo de nesimtitii de Pancu si Soava "se simt jigniti de suporteri "in urma meciului cu Cehia .Dar ce ar fi vrut nesimtitii ,dupa un joc mizerabil sa ii asteptam cu fanfara la aeroport? Sa aiba simtul raspunderii nesimtitii.Daca erau in alta echipa nationala din Europa erau da-ti afara ,dar la noi se promoveaza mediocritatea si pentru asta se invart bani grei pe transferuri cu jucatori care azi sunt prezentate vedete si maine sunt pe ...nicaieri.
Pacat de jucatorii buni pa care ii mai avem ,putini la numar,ca un Dorinel Munteanu,dar vor pleca si astia din activitate ,cu cine RAMANEM ,cine vine din urma ???
Apropo,de anumite femei ( cer scuze celorlante cinstite si demne de o viata normala)cica se vehiculeaza pe la Bucuresti ca Alexandra ar fi amestecata in "viata de noapte cu femei,droguri si bautura" a lui Mutu.De ce se inghesuiau atatea femei "misterioase" sa-si petreaca timpul cu el ? de unde atata pasiune dintr-o data???plecarea ei in Italia a rezolvat ceva probleme???
Nu uitati ca in spatele "firmei" de vedeta de televiziune, radio , cinema se ascund multe "cutre".Cate "personalitati " de acest gen nu se drogheaza,nu-si iseala familia pentru bani,nu sunt alcoolice,deci duc o viata degradanta ascunsa ochilor lumii???Si uite asa te uiti la TV. si zici vai ce vedeta ,dar vai de capul lor si de viata lor,de fapt sunt niste ...spuneti voi cum vreti...
Nu uitati ce "clapa era sa ia si Chivu cu Andreea Raicu,vedeta dar si prostituata de lux.

Pentru Mutu, Alexandra, si altii....

"spune-mi ce prieteni ai ,ca sa-ti spun cine esti"
" nu intotdeauna ai sa stii de unde vine raul,si cine ti-l face"
Pacat de Mutu ,o natiune avea incredere in el,il si vedeam pe urmele lui Hagi,dar visul s-a destramat.....pentru multi romani.

deci echipa nationala ca "generatia de aur "nu stiu daca o sa mai avem, cu jucatori modesti,cu bun simt, dornici de performanta si cu familii de "aur",vezi casatoria lui Gica Popescu si alti sportivi care au inteles ca o casatorie este ceva sfant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Da, Liviu! Cred ca nu mai ramane loc de comentarii dupa cele spuse de tine! Bravo!

Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei

Mergi la inceput