Ce a facut Mutu?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Liviu,jos palaria!Ai spus-o muuuult mai bine decat mine,cateva posturi mai sus.

Valentina
Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

De Mutu s-a ales "praful"..

Si zi asa Liviu, A.Raicu este prostituata de lux, aaa...interesant..oare ce tarif are?!

Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

Multumesc.
Este un adevar crud.
Referitor la prostituatele de lux de Bucuresti,Kity Cepraga,Andreea Raicu si alte vedete de televiziune si radio :
-acestea sunt "insotitoarele"de lux;pentru o simpla aparitie in public impreuna cu una din ele trebuie sa platesti bine de tot.
In schimbul unor servicii de genul insotire la restaurant ,la o receptie ,intr-o mini vacanta (sfarsit de saptamana ),aparitia in public sub infatisarea de o noua iubire,prietenie s.a.m.d.tipele percep taxe "urlatoare".
Exemplu: plimbarile timp de cateva zile cu limuzina cu Cepraga,pe Mutu la costat 1000 de euro pe zi.
Pe un fost coleg ,avocat in Baroul Bucuresti,la costat o avere citeva luni de "prietenie" bineinteles cu tot "tacamul",petrecute cu alta "vedeta", Andreea Marin care se ofera printr-o agentie particulara sub "acoperire" artistica.
Judecati voi cam cu cat se ofera,bineinteles doar celor cu bani.
Casatoria Alexandrei a fost doar un pretext, pentru asigurarea rentei de care baneficiaza si acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

liviu desi radiografia ta despre sportul din zilele noastre este excelenta las-o moale in a numi prostituate de lux anumite persoane...cica ala din fatza afirmatiei tale e doar o barfa si nu are rost sa discutam asa.
Despre Mutu ce sa zic...mai ca ma bucur...imi venea sa-mi iau campii cand auzeam ce telefon si-a mai luat sau nu stiu ce a mai facut. Si taman ce citeam in jurnalul national de azi despre lavinia milosovici si maria olaru care inca asteapta de 4 ani apartamentele promise de primaria Devei pt medaliile olimpice de acum 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Mai liviu "juristu` " dar ce "bine informat" esti cand e vorba de persoanele publice din Romania si de prostituatele de lux!!!
Nu cumva ai iesit si tu cu una dintre ele si ti-au tras teapa si vii acum si te "racoresti" aici, aruncand cu noroi in imaginea lor???

...si tare bun esti de barfa, nu am ce zice. Sa mai zica cineva ca femeile sunt rele

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lywh spune:

saphir probabil ca da, altfel nu cred ca si-ar permite luxul de a face asemenea afirmatii care in cel mai bun caz i-ar aduce niste procese...

Lilianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mutu a ramas MUT

Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciprianc spune:

Asta este...gata cu Mutu pentru o buna perioada de timp...Pacat, era un fotbalist destul de bun. Se va mai vorni o luna despre el, si poate peste doi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Mi se pare foarte bun articolul lui C.T.Popescu din Adevarul de azi (nu ca as fi eu fan al susnumitului...) dar asta este REALITATEA:
"Adrian Mutu este produsul mecanismului vicios pur romanesc care ia tineri primitivi, abia alfabetizati, lipsiti de o educatie si o morala elementare, nematurizati nici ca oameni, nici ca sportivi, dar se intampal sa dea bine cu piciorul in minge, si ii arunca in vartejul milioanelor de euro"
Fara comentarii....

Ingrid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Eu nu sunt de acord cu "mecanismul vicios pur românesc", cam la fel se întâmpla peste tot. Sportivii de performanta au bani mai peste tot. Sa nu va închipuiti ca doar Mutu s-ar droga, ar fi o mare naivitate sa credeti asta. Mutu doar a fost PRINS cu mâtza-n sac. Si fiecaruia îi va veni rândul atunci când va fi momentul.

Eu nu-l blamez si nu consider ca Mutu ca individ reprezinta imaginea României peste hotare.

Sibylle
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

Mergi la inceput