Ce a facut Mutu?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Thalia, s-a deschis un subiect la Anunturi si pb.tehnice sau cum ii spune. Se pare ca vrea sa isi puna la semnatura un indemn de genul asta. Cred ca nu s-a hotarat inca cu cine voteaza...
Cat despre invidie, ma doare undeva de banii lui, eu am problemele mele. Dar peste tot dai peste ei de parca ar fi cine stie ce mari personalitati. Noi cand facem un copil nu face nimeni reportaje si astora le vedem si parul din nas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Aissa, eu m-am hotarāt. Stiu cu cine voi vota. Semnatura reprezinta ceea ce cred eu despre alegeri. Nu e un īndemn (uite ca am si schimbat semnul exclamarii cu un punct ca sa nu poate fi interpretat asa), pt mine reprezinta cele doua variante pe care le avem īn noiembrie.

Am scris mai mic, pt ca nu are nici o legatura cu ce a facut Mutu.

Sibylle
Pt Basescu, votati Basescu.
Pt Nastase, votati Nastase sau Vadim sau Ciuhandu sau etc....
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciprianc spune:

Sibylle, nu este vorba de invidie! Ideea e ca oriunde intorci capul, auzi despre Mutu. E foarte bine sa ai bani. Sunt romani care au mult mai multi bani decat Mutu asta, dar nu ne fac tara de ras peste hotare...In primul rand, este o rusine pentru noi, ca natiune! Cat sunt eu de mic si de neinsemnat pe langa Mutu, dar nu-mi place sa ma faca unu de ras prin alte meleaguri.
Hai ca m-am enervat si ma opresc aici, ca ma iau si de altii daca ma mai intaratati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Se pare ca Mutu a recunoscut ca a luat substante interzise si-i pare rau!
Nu va exista proba B de teama repercusiunilor in cazul in care se va dovedii a fii pozitiva(2 ani suspendare).
Se pare ca azi se va hotari perioada pe care va fii suspendat(min 6 luni ,max 24 luni).
Se pare ca Mutu nu a stricat aiurea banii ci ia investit intr-un iaht pe coasta de azur,o vila in Londra si cine stier cate alte casute si masini!
Am inteles ca a aparut si o colectie de haine sub numele lui!
Ar fi pacat de el sa se risipeasca,dar poate asa se va intoarce la familia lui unde-i e locul!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mie nu mi se pare ca Mutu te face de rās pe tine, sau pe mine, ci pe el. Nu e primul si nici ultimul care ar fi prizat. Noi daca gresim, nu scrie nimeni īn ziare, dar cānd esti o persoana publica risti sa se scrie. Asta nu īnseamna ca Mutu e mai vinovat decāt un X din nu stiu ce echipa de cartier care ar fi prizat. Cel putin asa vad eu lucrurile. Consecintele le va suporta el, nu TU si nici EU.

Sibylle
Pt Basescu, votati Basescu.
Pt Nastase, votati Nastase sau Vadim sau Ciuhandu sau etc....
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

N-are sens sa ne intrebam daca e adevarat sau nu, ca doar a recunoscut deja.Imi pare rau de Mutu desi n-a fost niciodata printre fotbalistii mei preferati.Scandalul asta scoate inca o data la iveala in ce mocirla se scalda fotbalul romanesc, cu fotbalisti carora le plac mai mult chefurile decat mingea, cu un presedinte de federatie, el insusi avand fata si nepotul acuzati ca se drogheaza.Si eu care-l consideram pe bietul Iordanescu singurul vinovat de jocul prost al nationalei!
Visul meu de a vedea nationala Romaniei evoluand pe Allianz Arena in 2006 ramane doar vis.

Tinteste catre stele si poate ca vei atinge cerul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Nu vad care este corelatia Ro si Mutu? Cu ce a facut de ris Ro?
Este viata lui personala si face absolut ce vrea cu ea.
Trebuie impuscati cei de la Federatie care tolereaza asa comportament. Pe taxele tale platesc cu mii de euro niste neispraviti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ce-si face omu' cu mana lui se numeste lucru manual si exact asta a facut si Mutu!!Urat din partea lui!!!Pacat pentru munca depusa pana acum!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Eu nu cred ca e asa de simplu, ca e viata lui personala. Cind m-am dus ieri la serviciu si au tabarit colegii peste mine, mi-a fost rusine ... nu stiu de ce si pentru cine, dar fara sa vreau, doar pentru ca sint romanca, ma simteam asociata cu povestea asta fara sa vreau.
Pe de alta parte, un fotbalist de talia lui Mutu, urmasul lui Hagi etc, cel mai valoros atacant al Romaniei la ora actuala este totusi un model pentru multa lume. Ca si Hagi, Gica Popescu si altii. Un fotbalist profesionist, un star vorba aia, are totusi o responsabilitate. Or daca el arata ca e ok sa-ti iei iahturi, sa te alergi cu politistii prin oras, sa te droghezi, sa te iei in gura cu antrenorul echipei care te plateste si cite si mai cite, atunci multi tineri o sa zica ca e in regula sa fii asa.
Problema e ca un jucator profesionist nu se comporta asa, e o bataie de joc. Uitati-va ce diferenta intre Mutu si Chivu.
Una peste alta, Mutu e dupa parerea mea un retardat mintal care si-a distrus cariera pe mina lui si a facut multa lume de ris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mutu a facut ce fac multi fotbalisti romani!Cum dau de bani si nitica faima se pun pe cumparat masini,case,dus prin baruri,discoteci,fete"bune"gramada si uita ca mai tre sa si joace fotbal,ca sportul de performanta nu este compatibil cu o exagerare a vietii mondene.
Mie imi pare rau pentru ca el promitea foarte mult,alaturi de Lobont,Chivu,etc.ma gandeam ca o sa avem o a 2-a echipa de aur!Bineinteles ca echipa nationala merge si fara Mutu,da mai greu,parerea mea!

Valentina
Never say never!

Mergi la inceput