Cum aflam daca ne inseala?
Raspunsuri - Pagina 3
Zina spune:
Nu toti barbatii inseala!!!
Si nu le inteleg pe femeile care spun ca nu le pasa daca ar fi vorba de un "one night stand" sau ca poate sa aiba nu stiu cate amante. Ce iubire, ce respect mai exista atunci intre cei doi? Poate sa fie foarte tandru si bun familist, dar daca isi inseala partenera, asta inseamna ca e OK? Parerea mea ca nu. Eu una nu as suporta sa stiu ca sotul meu are escapade, as termina relatia cu el, indiferent cat de mult tin la el. Si credeti-ma, il iubesc mult. Viata a ajuns sa fie cu susul in jos, nu mai e normal ce ar trebui sa fie normal.
Chuny spune:
Zina, eu nu am spus ca nu-mi pasa daca are vreo relatie de o noapte, ci ca nu as vrea sa stiu. Pt ca daca as afla asa ceva nu stiu ce as face, as înnebuni. Asta e ideea. Nu stiu cum as suporta asa ceva.
Sibylle
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8
Zina spune:
OK Sibylle.
Haideti sa va povestesc ceva care este adevarat 100%. Fratele meu, care este mai mare decat mine, este casatorit de 16 ani. Are 3 baieti si va spun ca el in toti acesti ani de casatorie nu si-a inselat niciodata sotia (si nici ea pe el). Si daca vor fi intrebari de genul "dar de unde stii tu ce-a facut el?", va raspund "e genul de barbat care pentru el exista doar o singura femeie pe lume si aceea e sotia lui". Asa ca, mai sunt si barbati care nu inseala.
Danutza Mamaruta spune:
Voi stiti cum spune grecul?
"Da Doamne sa nu ma insele nevasta si daca ma inseala da Doamne sa nu stiu si daca stiu da Doamne sa nu imi pese."
Sa stiti ca si ei(barbatii) au teama asta, ca pot fi inselati si le pasa si ii doare. Dar eu nu cred ca toti barbatii inseala asa cum nu cred nici ca toate femeile isi inseala partenerul.
Dar oricum, da Doamne sa nu ma insele barbatul iar daca o face da Doamne sa nu simt/aflu nimic, ca da Doamne sa nu imi pese nu stiu daca pot. Si nici nu vreau sa aflu.
Oricum, Kathywsha, obsesia asta ca s-ar putea sa ma insele am avut-o si eu tot cind eram insarcinata si pentru ca puneam problema in dreapta si in stinga s-a intimplat sa obtin de la un apropiat si reactii mai dubioase, care m-au facut sa cred ca el stie ceva, dar nu imi spune sa ma protejeze. Peste 7 ani mi-a marturisit ca de fapt el ma placea si a facut-o instinctiv, sa imi sape increderea in sot. Si-a cerut iertare, asa ca suntem amici si in ziua de azi. Ideea ce vroiam sa ti-o transmit este sa nu te increzi foarte tare in ce spune unul si altul/alta, lucrurile nu sunt intotdeauna ce par a fi.
Am fost si de cealalta parte, adica sotia unui fost coleg de facultate si acum traieste cu impresia ca sotul a inselat-o cu mine, nu a fost nimic, treceau printr-o perioada mai proasta si am facut greseala (fata de ea) sa ajung confesoarea lui. Am discutat deschis cu ea, dar si acum mai are un simbure de indoiala. Din fericire, relatia lor acum s-a consolidat, iar eu de atunci m-am invatat minte sa nu mai primesc confesiuni de la un barbat caruia i se clatina casnicia. E gresit fata de ea, fata de el si la urma urmelor chiar si fata de mine.
Pupici la toate,
Fiquelle spune:
Si eu cred ca barbatii insala, in marea-marea lor majoritate.Un fost prieten al meu -acum muuuuulti ani- m-a inselat de 2 ori in trei ani, cat am fost impreuna. De ce? Nici el nu a stiut sa-mi spuna, desi a venit singur si mi-a spus ce a facut, in ambele dati, culmea!, regretand, si nu juca teatru! Nu am inteles niciodata barbatii la capitolul acesta, cu atat mai mult cu cat stiu ce insemnam pt acest prieten, ma iubea cu disperare, a fost TERMINAT cand ne-am despartit - nu din cauza infidelitatii lui - si totusi, m-a inselat.
Asa ca, viata e ciudata, iar barbatii sunt cele mai ciudate fiinte.
Mada si Sofia, 2 luni
Milia spune:
Kathywsha, poate te hotarasti daca esti "gravida inselata de sot care accepta situatia" sau "gravida cu sot credincios, dar care e plecat din tara pentru mai multe luni" cu cateva topicuri mai jos. Daca ne povestesti alta telenovela, normal e sa-ti creezi un alt nick. Cel putin, asa se poarta pe aici.
Ioana Sora spune:
kathywsha, semnele ? Nu-i mai convine nimic din ce era minunat pana atunci. Cum mi-am prins "jumatatea" ? Au prins-o altii pentru mine, ca eu eram prea oaraba si il iubeam prea mult.
"Si daca tot se duce sa nu stiu"... Nu sunt adepta acestei idei. Dar, cand am constientizat ca e adevarat ca el ma inala, as fi fost in stare sa trec peste orice, pentru ca il iubeam. Sau pentru ca tocmai ni se nascuse copilul ? Nu pot da un raspuns clar, dar cred totusi ca il iubeam, de as fi fost in stare sa trec peste... Tragedia pentru mine a fost ca n-a renuntat el la cealalta.
Cam asta e. Niciodata n-as fi crezut sa ajung sa spun ca as trece peste faptul ca cel de langa mine m-a inselat, dar viata... Nu va doresc sa ajungeti sa treceti printr-o experienta similara, ca sa-mi dati dreptate.
kathywsha spune:
Draga Milia,
iti apreciez sarcasmul "subtil"...dar mai compileaza odata si trage concluziile (probabil ti ai pus semne de intrebare in legatura cu anii de casatorie...2 ani fara acte 8 cu acte...hotaraste tu)
hmm cumva subiectul a atins o coarda sensibila?
cat despre nick...tu asa procedezi?
""
ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...
aiko2004 spune:
eu sunt cu sotu meu de 3ani avem un baetel de 2 anisori si sunt insarcinata in a 5 luna ,vom avea o fetita
de ceva timp sotul nu mai este cel din nainte
vine numai la ore tarzii ,pentru mine este ca si un cosmar si incerc sa nu ma gandesc la nebuni insa el imi da motive!!!
primeste mesaje pe timp de noapte si foarte multe telefoane.......iar acest lucru imi da de inteles ca exista cineva in viata lui,CE ASI PUTEA FACE????????????
kathywsha spune:
draga aiko,
in primul rand trebuie sa te schimbi tu...ca sa poti rezolva ceva.
si nu in ultimul rand sa ti iei puterea din copii tai...
succes
ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...