Cum aflam daca ne inseala?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

salut fetelor
subiectul in cauza este hot pentru majoritatea femeilor. Cine dintre voi (sa spuna cu mana pe inima) nu s a intrebat o data in viata : Oare ma inseala? Daca nu aveati o indoiala in suflet nu cred ca mai comentati subiectul. Eu sunt casatorita de 8 ani iar acum sunt gravida. Am aflat(de la mai multe persoane fara legatura intre ele) de escapadele lui amoroase (cu multiple fete de a lungul timpului casatoriei)inainte sa raman gravida (este adevarat ca nu l am vazut cu ochii mei doar am auzit).Banuieli am avut in sensul ca uneori intarzia, sau suna mobilul de 10 ori si nu raspundea..sau il sunam pe mobil si era inchis la ore tarzii. Probabil va intrebati : SI A MAI RAMAS SI GRAVIDA? Pai fetelor m am gandit si rasgandit si intr un final am pus in balanta ce calitati are si ce defecte are...In primul rand cu cat au trecut anii mai mult cu atat a devenit mai afectuos mai tandru mai maleabil.Daca la inceputul relatiei nu vroia sa auda un sfat de la mine (probabil datorita diferentei de varsta de 10 ani) acum nu exista un singur lucru marunt care sa nu ma intrebe.I n public este extrem de atent si dragastos...ma tine de mana..ma intreaba din 10 in 10 min.: ce este iubita?...te simti bine iubita?Este mandru de mine si in fata prietenilor sunt cea mai desteapta si cea mai gospodina etc...
cel putin de cand am ramas gravida este topit.Asta nu inseamna ca nu si respecta programul de iesit afara noaptea intorcandu se dimineata (cam o data pe sapatamana)desi nu bea nu se drogheaza si nu joaca la cazino Asa ca ce puteti spune despre situatia asta fetelor?
In meseria mea interactionez cu foarte multe femei si barbati si datorita acesteia pot spune din confesiunile lor ca mai mult de jumatate din ei isi inseala partenerul.
Si va mai spun ceva, prin ce tari am fost, fete mai frumoase si mai ieftine ca la noi nu exista, asa ca nu mi as face griji daca am sta in alta tara.
In concluzie voi ce a ti fi facut in atare situatie?

ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Kathy draga, nu vreau sa te supar sau sa-mi aprind paie in cap cu fetele de-aici dar eu sunt convinsa 100% ca toti inseala.Sunt tanara si s-ar putea spune ca n-am destula experienta de viata, dar crede-na ca stiu ce spun.Primul meu prieten era topit dupa mine, ma diviniza,nici nu-ntorcea macar in gluma capul dupa vreo femeie pe strada.M-a inselat?Da.Motivul :''nici eu nu stiu''.De atunci m-a obsedat intrebarea ''de ce inseala barbatii'' asa ca i-am intrebat pe toti cu care intram in contact daca au inselat sau nu.Si toti au spus ca au inselat sau e foarte probabil sa insele in viitor.Ultimul prieten....puteam sa jur ca nu ma va insela niciodata,in primul rand pt ca avea un apetit sexual cam scazut(fosta nevasta m-a asigurat ca nu eu sunt de vina ci asa a fost el mereu)plus ca ii tot critica mereu pe prietenii lui care isi inselau nevestele.A fost singurul barbat pt care bagam mana in foc ca nu m-a inselat niciodata.Ei, si ce crezi ca aflu la cateva saptamani dupa ce ne-am despartit?Ca de fiecare data cand era plecat in ''calatorii de afaceri'', adica de 2 ori pe luna,ma insela cu cele mai scumpe prostituate pe care le pot banii cumpara...Intr-un an de zile, 24 ''calatorii de afaceri'', a cate ''2-3 prostituate calatoria''.
Cum iti dai seama ca te-nseala??Pey nu-ti dai seama, ca esti orbita de dragoste...Gasesti prezervative in geanta, el iti zice ca le-a gasit intr-o camera de hotel iar tu il crezi.Iti spune ca la ultima petrecere cu prietenii TOTI au avut cate-o curva in afara de el...tu iar il crezi.
Eh, poate sunt nedreapta, poate nu sunt toti asa...dar eu sunt patita si nici moarta nu mai am incredere in barbati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Credeti in expresia : toti barbati se duc (cu alte femei)?

Nu cred dintr-un motiv foarte simplu: sunt barbat !!!

Singur, DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

draga aniela23
numai femeile patite ne pot intelege...restul fetelor...imi pare rau dar mai analizati va barbatul inca odata si ganditi va la cum a ti reactiona daca l a ti prinde (ganditi va intr un mod matur...si nicidecum...am aflat nu pot sa l mai vad in ochii...).Sunt foarte putini barbati care inseala...si aceea sunt cei cu frica lui Dumnezeu sau gay sau impotenti

ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Salut Darel.Ar fi fost interesant un punct de vedere mai amplu.
Dar daca as fi barbat, nici eu n-as recunoaste.

kathywsha, mai bine nu sti, nu afli si nu-ti pui asemenea intrebari.Traieste-ti momentele de fericire atunci cand sunt, fara a te gandi la o eventuala nefericire. Nu chema raul.
Acum bebele e cel mai important, el sigur nu o sa te insele nicicand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Inteleg totusi ca nu stii cu siguranta ce se intampla. Noptile lipsite de acasa te deranjeaza. De ce nu discuti sa-l rogi sa nu mai lipseasca, mai ales ca esti insarcinata si ai nevoie de suport.

Nu cred ca toti barbatii inseala si in general nu sunt adepta generalizartilor. Fiecare persoana este o individualitate si are propriile ei caracteristici. Culmea este ca acum am in jurul meu multe femei care inseala, cred ca au ajuns la varsta critica.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobo spune:

Nu cred ca toti barbatii insala, exact cum nici toate femeile nu insala.
Da, daca m-ar insela nu as vrea sa aflu.
Daca as afla sigur ca ma inseala, ar pica cerul pe mine, probabil ca l-as ierta, deoarece as cauta cu disperare o scuza, si orice argument oferit de el ar fi plauzibil. Asta pentru ca tin mult de tot la el. Insa cred ca viata noastra nu ar mai fi niciodata la fel. Pentru mine increderea in partener e foarte importanta, si daca ar fi asa nu cred ca as mai avea incredere vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Nici eu nu as vrea sa stiu daca m-ar însela. Sotul meu este foarte frumos si am remarcat destul de des ca i se fac ochi dulci. El e un familist, însa nu se stie niciodata. Oricum, nu cred ca putem sa-i împiedicam sa ne însele, daca e sa o faca, oricum o vor face.

Binenteles ca daca ar avea o relatie de durata, atunci ar fi vorba de altceva. Dar daca e un one night stand atunic...mai bine sa nu stiu.

Sibylle
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

chiar te intereseaza sa stii daca o face?
eu atat cat am liniste in casa, el e cu mine si ptr mine..poa' sa aiba si 10 amante..
chiar ne place sa ne facem ganduri negre aiurea?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu as vrea sa stiu si daca el nu ar avea bunul simt sa imi spuna adevarul...cu atat mai mult ca nu m-ar merita!!!
Nu mi-ar place sa traiesc in minciuna si sa joc teatru cum ca ne iubim

Sinzi si David
Poze NOI-NOUTE cu David la 20luni

Mergi la inceput