Cum aflam daca ne inseala?
Raspunsuri - Pagina 4
Milia spune:
quote:
Originally posted by kathywsha
Draga Milia,
iti apreciez sarcasmul "subtil"...dar mai compileaza odata si trage concluziile (probabil ti ai pus semne de intrebare in legatura cu anii de casatorie...2 ani fara acte 8 cu acte...hotaraste tu)
hmm cumva subiectul a atins o coarda sensibila?
Subiectul a atins o coarda sensibila, aceea care se sensibilizeaza cand cineva scrie basme pe aici si inseala increderea persoanelor de buna credinta.
Nu e vorba numai de anii de casnicie, dar e cu totul alta poveste, nu se potriveste deloc:
quote:
sunt maritata de 10 ani si acum cand am ramas gravida e plecat mai mereu prin tari straine. Si mi e greu de nu mai pot.
quote:
Eu sunt casatorita de 8 ani iar acum sunt gravida. Am aflat(de la mai multe persoane fara legatura intre ele) de escapadele lui amoroase (cu multiple fete de a lungul timpului casatoriei)inainte sa raman gravida (este adevarat ca nu l am vazut cu ochii mei doar am auzit).Banuieli am avut in sensul ca uneori intarzia, sau suna mobilul de 10 ori si nu raspundea..sau il sunam pe mobil si era inchis la ore tarzii. Probabil va intrebati : SI A MAI RAMAS SI GRAVIDA? Pai fetelor m am gandit si rasgandit si intr un final am pus in balanta ce calitati are si ce defecte are...In primul rand cu cat au trecut anii mai mult cu atat a devenit mai afectuos mai tandru mai maleabil.Daca la inceputul relatiei nu vroia sa auda un sfat de la mine (probabil datorita diferentei de varsta de 10 ani) acum nu exista un singur lucru marunt care sa nu ma intrebe.I n public este extrem de atent si dragastos...ma tine de mana..ma intreaba din 10 in 10 min.: ce este iubita?...te simti bine iubita?Este mandru de mine si in fata prietenilor sunt cea mai desteapta si cea mai gospodina etc...
cel putin de cand am ramas gravida este topit.Asta nu inseamna ca nu si respecta programul de iesit afara noaptea intorcandu se dimineata (cam o data pe sapatamana), desi nu bea nu se drogheaza si nu joaca la cazino.
Zi si tu acum?!? Poate ai dedublari de personalitate, sau cum s-or fi numind...
Dincolo de nori e soare mereu!
kathywsha spune:
Draga Milia,
ti am urmarit si discutiile anterioare pe alte topicuri, se pare ca tu ai niste probleme psihologice (este vorba de acele acuze pe care le ai adus unei moderatoare cum ca ti a trimis niste e mail uri ofensatoare...aiurea nici nu ai ripostat cand te a facut minicinoasa...)Tu de fapt jignesti inteligenta oamenilor de aici...de ce nu ti impartaseste nimeni ideile absurde? Era doar un subiect...nu cautam sa mint pe nimeni draga...si parerile tale poti sa ti le tii in creierasul tau...
Pentru linistea ta sufleteasca (desi ai fi putut ajunge singura la aceste concluzii...dar, de, nu toata lumea i inzestrata) am sa ti explic: sotul meu pleaca o luna din tara dupa care revine si sta 2 saptamani (in aceste doua saptamani cand este sambata pleaca la 9 seara si ajunge la 6 dimineata) in rest este de casa mai ales de cand am ramas insarcinata. O alta completare ar fii cum ca el nu pleaca de mult timp in strainatate doar de cinci luni.Cat despre treaba cu inselatul am aflat inainte de a pleca el din tara si inainte de a descoperii Desprecopii, si inainte de a ramane gravida.
- daca studiezi si alte etnii vei afla ca maritata inseamna nu neaparat cu acte pe cand casatoria implica niste hartii
-si ai doar 38 ani dar dupa tonalitate puneam pariu ca esti vreo hoasca de 50""
ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...
aida_o spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Dc. are chilotii rupti, sigur nu te'nsheala
ruxij, mi-a sarit popcornu' din gura! pe bune!
iselin spune:
Draga K, si eu imi puneam tot felul de intrebari ciudate in timpul sarcinii:daca ma inseala, daca m aparaseste, daca mor la nastere, daca fac rubeola, daca are copilul marformatii... tot felul de ciudatenii de care acum rad.
E important ca se intoarce la tine, ca doreste copilul, ca poate o sa se implice in cresterea lui, ca se va atasa de el, ca TE RESPECTA. pe tine si tot ceea ce faci tu, ca va iubiti...!!!
kathywsha spune:
Draga Iselin,
iti multumesc pentru suport...o sa tin cont de sfatul tau
pika-pika spune:
Sa ma bag si eu!Kathywsha am sa-ti povestesc ceva.Parintii mei s-au despartit cand avem 10 ani si eu am ramas cu tata.Tata si-a facut o alta iubita(sau o avea inainte)care s-a mutat cu noi.Este o femeie incredibila.O iubesc tare mult!Tata nu mai e chiar asa de incredibil si ea a suferit mult,l-a suportat toata viata pentru mine.Si asa,cand m-am facut eu mai mare mi-a povestit despre primul ei iubit cu care a stat 7(casatoriti fara acte)si care o insela.Imi spunea ca o data l-a prins in casa cu alta femeie.A hotarat sa se desparta de el dar el a venit i-a cerut iertare si s-au impacat.Imi povestea ca asa viata minunata numai cat a fost cu el a dus,dar nu l-a putut ierta si chiar inainte de nunta cu o zi l-a parasit.Tatal meu nu a inselat-o niciodata,dar...nu as vrea sa povestesc prin ce a trecut cu el.Mereu imi spunea ca daca ar fi stiut ar fi ramas cu primul.Acum tu trage concluziile...Eu doar ti-am oferit o experienta de viata.
Si eu cred ca daca te inseala,simti...Nu stiu cum dar eu il simt pe sotul meu si cand minte(in legatura cu alte chestii),poate il cunosc destul de bine,poate doar ma ajuta Dumnezeu!Nu stiu!Eu stiu doar ca daca vrea sa o faca o va face,indiferent de ce spun sau fac eu.Acum depinde de fiecare cum rezolva situatia.
Tu trebuie sa fi linistita acum,ca bb sa fie si el bine.Asta e cel mai important!Ai grija de voi!
Andromeda
Milia spune:
quote:
Draga Milia,
ti am urmarit si discutiile anterioare pe alte topicuri, se pare ca tu ai niste probleme psihologice (este vorba de acele acuze pe care le ai adus unei moderatoare cum ca ti a trimis niste e mail uri ofensatoare...aiurea nici nu ai ripostat cand te a facut minicinoasa...) parerile tale poti sa ti le tii in creierasul tau...
-si ai doar 38 ani dar dupa tonalitate puneam pariu ca esti vreo hoasca de 50
Parca in regulament scria ca nu sunt admise jignirile... Nu mai trece nici un moderator pe aici? Mi se pare un limbaj inacceptabil pentru un forum.
kathywsha spune:
milia...esti tare slabuta in replici...(nu erau jigniri ci...constatari)
marius spune:
Ba da tot timpul trec moderatori si pe aici. Ceea ce am sa scriu este valabil pentru ambele cazuri si nu numai:
Aveti doua variante:
1. Sa renuntati la adrese personale pentru ca incalcati Regulamentul
2. Sa nu renuntati insa in acest caz va asumati riscurile prevazute in Regulament fara alte explicatii ulterioare.
Pentru a trage o linie de demarcare am sa inchid acest topic. Aveti posibilitatea de a redeschide altul unde nu exista nici un motiv intemeiat de a continua aceasta linie de replici. Desigur daca nu doriti contrariul.
Va multumesc pentru atentia acordata.
Marius