Prietenii omului (3)
Raspunsuri - Pagina 10
ciuf spune:
Salutare, dragelor
Oana si Tzetze, bine ati venit si asteptam poze cu patrupedul, si cu tine, daca vrei sa te vedem. De abia asteptam serialul.
Cezar al meu stie afara, biscuite, acasa (asta ii zic ca sa-l grabesc sa faca caca, cand ma plimba prea mult), apa, si foarte-foarte rar aici.
La noi e liniste. Cezar a fost un cumintel si nu a mai facut nici o prostiuta prin casa. Sta sub scaunul de masa al lui fiu-meu si asteapta sa-i cada aluia bucatelele de mancare ca el sa le vaneze. Smecher.
Casa e cu fundul in sus ca facem reparatii, iar dihania e speriata de atatea sunete si se ascunde sub perna mea, de-mi pute cand ma culc numai a Cezar.
Sanca, da' tu ce renovari faci? Spor la treaba! Am vazut pozele cu animalutele tale. Mai da ce de catei participa la intalnire. Fain ca se vad atatia. Iar Sasha e de o frumusete divina.
Pupicei la patrupezi,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Sanca spune:
Ciuf,
Sa ne comparam renovariile. Noi am comandat mobila de sufragerie de piele - canapea, fotoliu, masute din palm wood - tot tacamul. In sufragerie aveam wood- paneling care acoperea un perete intreg si tavanul. Ca sa nu arate a cabana, cu atata maro in sufragerie, am scos tot lemnul de pe perete. Lemnul asta a fost pus cu niste cuie de 1m fiecare ... si cand le-am scos, peretele arata de parca am avut "drive by shooting" in sufragerie.... Cu toate ca am incercat noi sa acoperim gaurile, odata ce am pus vopseaua, tot se vede unde am peticit. Asa ca trebuie sa chemam sa vina cineva sa ne faca peretii... Trebuie sa fim casa cand vin lucratorii ca sa nu-mi lase pisicutele pe afara, etc. Plus de asta vreau sa-mi schimb si usa care da spre curte din sufragerie, care trebuie sa o comand acuma ca sa ne o instaleze pana de Craciun.
Asta e primul proiect. Dupa ce terminam proiectul cu sufrageria, o sa incepem sa dublam peretii in 2 dormitoare, care in timpul iernii nu primesc destul soare, caldura si imi fac mold. Alti bani, alta distractie....
Tu ce remodelezi?
Vorbind de intalnirea de la Beagle Brigade. Am fost sambata asta cu cainele la intalnirea lunara. A fost soare si placut, si nu s-a umplut de noroi, ca a plouat duminica, si nu sambata cum preziceau cei de la meteo. In 2 saptamani ne intalnim iara intr-un parc sa ne plimbam animalele. Eu voi fi fotograful grupului asa ca trebuie sa merg. De Craciun vom face reuniune mare, fiecare vine cu un cadou intre 10 si 15 dollari, impachetat. Se pune un plastic mare pe jos, iar cand iti vine numarul pe care il primesti la intrare te duci cu cainele sa-si aleaga cadoul. Daca cumva il "marcheaza" al lui ramane.
Anul trecut al meu s-a comportat frumos, si nu a facut pipi unde nu trebuia....
Deabea astepatam.
http://community.webshots.com/album/183215607BRdngO
maria m m spune:
Pai,catelusa mea ,sincer habar nu am ce combinatie e,insa mai mult ca sigur ca are ceva lup in ea.
Are 1 ani si o am din 3 ianuare 2003.
cat atata despre ea...pupici
maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
Kehleyr spune:
Sanca si cam ce cadouri le luati patrupezilor pentru intalnire?
Maria nu stiam ca aveti caztel, bravos!
Succes la renovari fetelor...
Sanca spune:
Cadouri pentru intalnire
Pai anul trecut am vazut tot felul:
Bandane de pus la gat
Snackuri - treats - si urechi de porc
Farfurie de ceramica
jucarii de tot felul
Biscuiti in forma de os.
Multumim si sper sa terminam anul asta cu sufrageria....
numai bine la toti
http://community.webshots.com/album/183215607BRdngO
Sanca spune:
Intrebare stapanilor de pisici. La pisici le cade dintii de lapte? Eu tot ma uit in gura matzelor mele si nu vad nici o schimbare..... Cam pe la ce varsta sa ma astept sa le cada dintii?
frumosii mamei
firicel spune:
Bun gasit fetelor!
O floricica si pentru Ciuf.O sa pun poze probabil saptamana viitoare.Mai am un examen la "Psychology and Law"si dupa aceea o sa-mi pot face de cap.Ti-am vazut fiorosulIntr-adevar arata a caine smecheros.Tu il duci zilnic la plimbare?
Sanca,am cautat pe google si se pare ca si pisicutele au doua randuri de dintisori.Uite aici:http://www.pets.ca/pettips/tips-41.htm. Eu sincera sa fiu nici n-am observat cand i-au picat dintisorii lui Tzetze.Ce frumusei sunt pisoiasii tai:mai ales Mishulica cel jucaus!Imi pare rau pentru celalat pisoias-si eu am avut probleme cu Tzetze si de cateva ori l-am dus la doctor degeaba.A avut si el recent"rodent ulcer"care cica apare din pricina stresului.Am crezut ca nu-i mai trece.Doctorita m-a intrebat daca nu cumva si eu sunt stresata-si eram tare de tot ca am avut o gramada de proiecte de dat la scoala si eram cu nervii la pamant.Mi-a spus ca animalutele simt imediat cand ceva nu-i in ordine cu stapanii. Un alt motiv ar fi fost eterna lupta pentru teritoriu.Pana la urma m-am linistit si eu cu scoala.Si uite asha,s-a calmat stapana,s-a calmat pisoiu si i-a disparut buba.Ah,sa nu uit,pisoii vostri beau apa?In fiecare zi eu ii amestec mancarea cu apa altfel nici nu se uita la ea.Mi-e teama sa nu faca ceva la rinichi mai ales ca-i plac la nebunie biscuitii.
Draga Maria,imi pare rau de pisicutele tale.Cum se impaca fetitele cu catelusha?
Sanca,detectiv te facem.A propos de steag-patrioata din mine isi spune cuvantul!!.Am parasit plaiurile mioritice acum aproximativ sapte ani.Va supara steguletul?
Fetele,ma retrag.Pupicei tuturor-mai ales patrupezilor!Si in continuare succes la renovari!Asteptam poze.Si nu va stresati prea tare!
Sanca spune:
Oana,
nu ma deranjeaza prea mult[/i] steguletul, dar sa stii ca spune multe unde locuiesti... si duci lumea in eroare. pana si in subiectele cu animale, stegulet romanesc pentru mine inseamna o selectie mai mica pentru jucarii de animale, mancare (crochete), si cost mic la veterinar. Stegulet american de exemplu, inseamna - animalele pe primul loc in familie, o selectie larga pentru mancarea animalelor, veterinari care te jupoaie... Asa ca daca vad un stegulet romanesc la cineva care vrea un sfat, i-as recomanda mult mai usor sa se consulte cu un veterinar decat la altii plecati prin alte tari.
Nici pisicile mele nu beau apa multa, dar si eu ca si tine le incorporez in mancarea zilnica. Eu le prepar mancarea pisicilor mele, asa ca e usor sa le bag apa in dieta.
Multumesc de web site, o sa-l explorez sa vad cum sta cu schimbatul dintilor in feline.
Asteptam poze
frumosii mamei
louisea spune:
buna la patrupede si stapani
am venit si noi in vizita pe la voi .. cu vesti noi.. Bandit a fost sterilizat azi.. l-am lasat la clinica si la o ora l-am luat sterilizat si vaccinat. mai e inca ametit si se vede dupa mersul lui dar a mancat si a baut putin.. sper ca sa-si revina complet (sau aproape) maine.
operatia e aprope invizibila si atele sunt din cele care se absorb asa ca e si mai bine
si inainte sa ma car sa va spun ultima traznaie a lu Bandit.. acum 2 zile s-a suit pe acoperisul casei care nu e tocmai jos..
cam atat noutati..
pupici pt patrupede de la Louisea si Bandit cel nazdravan
------------------------
poze cu Bandit
Sanca spune:
Louisea,
felicitari lui Bandit pentru ca a trecut cu bine peste marea operatie. Recuperare cat mai grabnica, ca sa poata trece la vechiul program de facut trasnai.
sanatate si pupici lui Bandit
frumosii mamei