Bebelusi de martie-aprilie 2004 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
LaviB spune:
Mickyy sorry mami nu am vrut sa-ti fac pofta. Hai la mine ca-ti pregatesc o portie nu doar de paste ci de tot ce vrei.
Va las ca tre sa-i dau papica Hannei, pupice la toate si.....ce servici aveti voi tu feteleeeeeee, asa mai da, cu net la lucru (aici ai eventual un intranet insa net-ul e cam taiat pe la firmuletze)
Lavinia-mama si micutza Hanna
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
bebe2004 spune:
Uite ce fac eu cand doarme puiul meu. Ma colorez. mercic inca o data Katalina.
Alexandru si mama (26 apr 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreeea77/my_photos
LauraFlo spune:
Doamne ce zi !!! Mi-au pus gand rau toate functionarele de le finante si de la banci !
Vad ca ati fost harnice harnicute la scris ! Sarbatoritilor de astazi le doresc multa fericire si sanatate, o viata lunga si lipsita de griji!
Daria mea nu stie inca sa se ridice sigurica, dar daca o sustii pedaleza prin toata casa. De abia imi trecuse durerea de spate de la cele 23 kg luate in timpul sarcinii! ( dar ce bine ca am scapat de ele, cred ca si de unul doua in plus ) ca s-a instalat din nou de la pozitia cocosata in care stau.
Am fost ieri la cantarit: are 10 Kg si jumatate la sapte luni si o saptamana , adica a luat in greutate 400 g in luna a sasea.
Avem si ceva poze noi ! Poate am timp astazi sa la scanez.
Vorbim mai tarziu!
By, LauraFlo
katalina spune:
Andreea,asa vrei sa ramina semnatura ta (miscoreaz-o putzin), sau esti in probe!
Copilu meu doarme deaproape 2 ore, si io...calc si net si...si
Pofta buna la bebici,cred ca multzi stau la masa!
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre
bebe2004 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi. ce multi sunteti!! Sa aveti parte de o copilarie fericita si sa-i bucurati pe parintii vostrii.
Alex doarme de la 12. Dupa ce se trezeste papam si apoi mergem prin oras ca n-i s-au terminat samponul si uleiul de baie.
Mickyyy spune:
woooow babe ce semnatura ti-ai tras .....mai micsoreaza nitel fontu ca altfel tre sa-mi iau masuri de protectie .
Chiar...ar trebui sa mai trec si eu pe la pediatra sa mai trage si noi o masuratoare si-o cantarire.
Fetele, va-ntrebasem si io ceva ieri parca da vad ca nu m-a bagat nimeni in seama: voi le cititi (spuneti) povesti la bebelusi? Si daca da, cum reactioneaza?!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
bebe2004 spune:
Acom o fi frumoasa? Hai sa-ti zic cum stam noi cu cititul: i-am luat niste cartzulii cu povesti care sunt o porcarie ca nu e toata povestea. Nu prea ma baga in seama el, dar daca vorbesc la tel langa el ma asculta de parca cine stie ce i-as spune. Uneori chiar si adoarme cand eu vorbesc la tel.
Hai ca s-a trezit puiul. a dormit 2,5 ore.
Mickyyy spune:
Hai ca azi imi scot parleala pentru ziua de ieri cand am avut treaba....cred ca's la al 10-lea mesaj .
Abia astept sa se termine ziua.....vreau acasa.....n-am chef de munca. Si cred ca m-am laudat prea tare ca n-am greturi si pofte.....ca s-a intors roata ....de vreo ora tot rontai la biscuiti sarati, si parca tot nu's suficient de sarati pentru greata mea.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
LauraFlo spune:
Am scris un mesaj de o pagina si cand sa-l trimit a picat netul. UUUFFFF...V-am spus eu ca astazi are toata lumea ceva de impartit cu mine!
Va cream sfatul in legatura cu diareea fetitei mele dolofane.
Marti s-a declansat, dupa-amiaza am fost la doctora, dar dupa o ora de stat la coada am renuntat ( de obicei cand ne vedea la rand ne invita inauntru, dar acum nici ele nu se mai miscau de pe scaun ) si i-am dat trei zile jumatate de pliculet de Smecta dimineata si seara, apoi pt ca rezultatele nu erau imbucuratoare i-am dat Humana 25 ( lapte special pt astfel de probleme ) inca trei zile. Marti dupa amiaza ne-am dus la doctora si ne-a prescris Furazolidon 1/4 la sase ore. In acest interval de timp Daria a mancat supa de morcov si piept de pasare, branza facuta cu Calciu si Milumil 2 facut cu ceai de menta. Astazi am dus si o proba pt coprocultura, dar pana ne vine rezultatul ce sa facem? Scaunele sunt in functie de ce mananca,adica mai moi dupa lapte, mai multe ( 4-5 pe zi ) fata de unul pe zi. S-aa dau iarasi Humana 25 in loc de Milumil ? Nu-i mai prieste oare?
S-a mai intamplat de doua ori sa aiba diaree: prima oara cand i-am introdus Milumilul , si a doua oara dupa botez ( o alaptam inca), dar am presupus ca am mancat eu prea multe maioneze si creme.
Ce sa fac? Impartasiti-mi din experienta voastra va rog!
LauraFlo spune:
Am hotarat sa raman astazi mai mult la serviciu, dar vad ca toate sunteti ocupate. Hraniti copii, sotii sau gospodariti. Spor la treaba !