Bebelusi de martie-aprilie 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Mickyy sorry mami nu am vrut sa-ti fac pofta. Hai la mine ca-ti pregatesc o portie nu doar de paste ci de tot ce vrei.

Va las ca tre sa-i dau papica Hannei, pupice la toate si.....ce servici aveti voi tu feteleeeeeee, asa mai da, cu net la lucru (aici ai eventual un intranet insa net-ul e cam taiat pe la firmuletze)

Lavinia-mama si micutza Hanna

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Uite ce fac eu cand doarme puiul meu. Ma colorez. mercic inca o data Katalina.

Alexandru si mama (26 apr 2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreeea77/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Doamne ce zi !!! Mi-au pus gand rau toate functionarele de le finante si de la banci !

Vad ca ati fost harnice harnicute la scris ! Sarbatoritilor de astazi le doresc multa fericire si sanatate, o viata lunga si lipsita de griji!

Daria mea nu stie inca sa se ridice sigurica, dar daca o sustii pedaleza prin toata casa. De abia imi trecuse durerea de spate de la cele 23 kg luate in timpul sarcinii! ( dar ce bine ca am scapat de ele, cred ca si de unul doua in plus ) ca s-a instalat din nou de la pozitia cocosata in care stau.
Am fost ieri la cantarit: are 10 Kg si jumatate la sapte luni si o saptamana , adica a luat in greutate 400 g in luna a sasea.

Avem si ceva poze noi ! Poate am timp astazi sa la scanez.

Vorbim mai tarziu!
By, LauraFlo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Andreea,asa vrei sa ramina semnatura ta (miscoreaz-o putzin), sau esti in probe!

Copilu meu doarme deaproape 2 ore, si io...calc si net si...si

Pofta buna la bebici,cred ca multzi stau la masa!

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de azi. ce multi sunteti!! Sa aveti parte de o copilarie fericita si sa-i bucurati pe parintii vostrii.
Alex doarme de la 12. Dupa ce se trezeste papam si apoi mergem prin oras ca n-i s-au terminat samponul si uleiul de baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

woooow babe ce semnatura ti-ai tras .....mai micsoreaza nitel fontu ca altfel tre sa-mi iau masuri de protectie .
Chiar...ar trebui sa mai trec si eu pe la pediatra sa mai trage si noi o masuratoare si-o cantarire.

Fetele, va-ntrebasem si io ceva ieri parca da vad ca nu m-a bagat nimeni in seama: voi le cititi (spuneti) povesti la bebelusi? Si daca da, cum reactioneaza?!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Acom o fi frumoasa? Hai sa-ti zic cum stam noi cu cititul: i-am luat niste cartzulii cu povesti care sunt o porcarie ca nu e toata povestea. Nu prea ma baga in seama el, dar daca vorbesc la tel langa el ma asculta de parca cine stie ce i-as spune. Uneori chiar si adoarme cand eu vorbesc la tel.
Hai ca s-a trezit puiul. a dormit 2,5 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hai ca azi imi scot parleala pentru ziua de ieri cand am avut treaba....cred ca's la al 10-lea mesaj .

Abia astept sa se termine ziua.....vreau acasa.....n-am chef de munca. Si cred ca m-am laudat prea tare ca n-am greturi si pofte.....ca s-a intors roata ....de vreo ora tot rontai la biscuiti sarati, si parca tot nu's suficient de sarati pentru greata mea.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Am scris un mesaj de o pagina si cand sa-l trimit a picat netul. UUUFFFF...V-am spus eu ca astazi are toata lumea ceva de impartit cu mine!

Va cream sfatul in legatura cu diareea fetitei mele dolofane.
Marti s-a declansat, dupa-amiaza am fost la doctora, dar dupa o ora de stat la coada am renuntat ( de obicei cand ne vedea la rand ne invita inauntru, dar acum nici ele nu se mai miscau de pe scaun ) si i-am dat trei zile jumatate de pliculet de Smecta dimineata si seara, apoi pt ca rezultatele nu erau imbucuratoare i-am dat Humana 25 ( lapte special pt astfel de probleme ) inca trei zile. Marti dupa amiaza ne-am dus la doctora si ne-a prescris Furazolidon 1/4 la sase ore. In acest interval de timp Daria a mancat supa de morcov si piept de pasare, branza facuta cu Calciu si Milumil 2 facut cu ceai de menta. Astazi am dus si o proba pt coprocultura, dar pana ne vine rezultatul ce sa facem? Scaunele sunt in functie de ce mananca,adica mai moi dupa lapte, mai multe ( 4-5 pe zi ) fata de unul pe zi. S-aa dau iarasi Humana 25 in loc de Milumil ? Nu-i mai prieste oare?

S-a mai intamplat de doua ori sa aiba diaree: prima oara cand i-am introdus Milumilul , si a doua oara dupa botez ( o alaptam inca), dar am presupus ca am mancat eu prea multe maioneze si creme.

Ce sa fac? Impartasiti-mi din experienta voastra va rog!

Mergi la inceput

Am hotarat sa raman astazi mai mult la serviciu, dar vad ca toate sunteti ocupate. Hraniti copii, sotii sau gospodariti. Spor la treaba !

Mergi la inceput