Bebelusi de martie-aprilie 2004 (20)
Raspunsuri - Pagina 11
mirinda spune:
Laura, eu nu stiu ce sfat sa-ti dau, ca Ana n-a avut diaree pina acum. Dar dupa ce spui ca i-ai dat, cred ca ar trebui sa fie bine.
Micky, eu nu-i citec inca din carti, ca am incercat si nu era atenta, in schimb e fff atenta cind vorbesc la telefon
Clau, da, bre, la tv
hai ca ma cheama astai, mai vorbim, pupici si zi buna
La Multi Ani tuturor celor care azi mai implinesc o luna!
alona spune:
La multi ani! tuturor sarbatoritilor de azi.Sa cresteti mari, cuminti si frumosi.
Anca, mamica de Vlad(17.10.1997) si Thea(29.03.2004)
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
Ela76 spune:
LA MULTI ANI tuturor celor care astazi au mai adaugat la varsta o luna:
Tiana Maria, Cristiana Daria, Robert, Stefan Andrei, Justin George si Stefan Adrian!
Sa fie sanatosi, sa creasca mari si frumosi!
(pentru o trupa asa de numeroasa a meritat efortul de a colora! )
Eu abia mai apuc sa citesc ce ati scris... ca are Cristina o energie debordanta si efectiv ma termina. Azi am profitat de soarele de afara si am facut kilometri la plimbare.
Ne-am innoit, de voie - de nevoie, cu un scaunel cu masuta, caci in cosuletul de masina nu mai sta, se ridica in fund si se da jos. Iar cand am de spalat biberoanele e musai sa o iau cu mine in bucatarie, altfel ne aude tot blocul.
I-am mai lut si mocheta pentru camera ei, ca sa ii dau drumul la plimbare pe jos linistita, fara obstacole si margini de covor numai bune de ros (cum ni s-a mai intamplat).
Laura - cu ce te-au suparat functionarii aia, ca ma duc eu sa ma iau de ei! Lasa, ca a trecut ziua asta dificila.
Pentru diaree, dr. nostra a zis asa: in primul rand sa ii prepar lapticul cu apa de la orezul fiert. Apoi ne-a dat si Smecta, de luat de 2 ori/zi plus o lingurita de Debridat. Nu i-am dat, ca n-a fost cazul. Dar ia incearca sa nu-i dai morcov. (ca la mine are niste efecte mai aiurea - morcovul crud (suc) ma deranjeaza la stomac, iar cel fiert tinde sa ma constipe). Oricum, cred ca e bine ca faci analize, sa nu fie alta cauza. Sanatate multa!
Mickyyy - pai eu cred ca nici nu e nevoie sa-i citesc o poveste anume, caci e suficient sa-i vorbesc si e bucuroasa. Dar cel mai mult ii place sa cant, avem deja cantecele preferate, no. 1 e cel cu "Un elefant se legana pe o panza de paianjen..." (ajung pe la vreo 20 de elefanti care se leagana pana reusesc sa o adorm ). Subscriu si eu la cea a zis Andreea cu telefonul - Cristina e foarte atenta si cu mainile pe el de cate ori vorbesc; adormea si ea uneori cand era mai mica.
Bebe - frumoasa semnatura ti-ai facut! (mai ales acum, cand e mai mica) Ai muncit putin, dar cu folos
Am fugit, ca mai am ceva treaba! Pupici pentru toata lumea
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
mirinda spune:
fetelor, da' unde v-ati ascuns, iara pe YM? eu cred ca ma duc si ma culc deja, ca Ana azi noapte s-a trezit prima data la 2, apoi din ora in ora, frate, de eram chiauna la 8 dimineata. Si azi am avut o zi cam grea si-mi era un somn si-o lene
Micky, mi-am adus aminte, cu poftele tale, ca si eu in primele luni eram nebuna dupa fructe, bagam in mine cu kilele in fiecare zi, mai ales ca era vara-toamna si am avut de toate cu cartile de povesti mie chiar mi se pare devreme...si CD-ul de la revista mami, ala cu danonino, daca i-l cint eu, bine, daca nu, nu e cine stie ce entuziasmata, nu intelege ce zic eu acolo, probabil si pentru ca e obisnuita cu radio tot timpul, cu muzica. Pe Ana o incinta acum desenele animate, se uita la tv ca sunt colorate si au vocile alea de copii, mai mult de la voci intoarce capul si se uita.
a, mi-am adus aminte, ca tot v-am zis ca sunt la tv, in prima zi cind m-am dus la munca, cind am aparut si am inceput sa vorbesc, s-a trezit brusc. A doua zi, la fel. Taica-sau, care era cu ea, a zis ca poate e coincidenta. Dar a treia zi nu mai dormea si tati a dus-o aproape de ecran, sa ma vada. Nu si-a dat seama ca sunt eu acolo, dar imi recunostea vocea ca se uita in toate partile sa vada de unde se aude si a inceput sa scinceasca...
hai ca zici ca v-am spus eu povestea de noapte buna, asa m-am intins.
pupici si somn usor!
katalina spune:
Hai ma Miri,da-mi un PM, si spune-mi ,sa te vad si io!Nu spun la nimeni!
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by malina_mircu
Salve fetelor. O intrebare urgenta (nu am timp sa caut, si colac peste pupaza nu puteam sa postez): ramane valabil programul redus de 6 ore daca m-am intors la servciu inainte de terminarea concediului de igrijire? Chiar daca nu mai alaptez? impresia mea este ca am dreptul numai daca alptez.
Pupici si merci
Malina
Nu e valabil daca nu mai alaptezi, dar cum zice si Mickyy cine stie daca alaptezi sau nu, ca doar nu te vor cauta
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Claudelu spune:
Bebelusi de martie:
Tiana Maria
Cristina DariaRobert
Bebelusi de aprilie:
Stefan Adrian
Justin George
P.S:Veve, la listuta e o greseala undeva...mariana tache apare de doua ori, si in 20 martie si in 20 aprilie!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Veve spune:
Clau,ai dreptate!My fault!Am editat si io si Oana_B lista in acelasi timp.Numai ca io m-am oprit prea devreme!
LA MULTI ANI,sarbatoritilor de astazi!
S-aveti vieti frumoase si senine alaturi de parintii vostri!
Miri,hai mei,nu mai fierbe fetili,zi si gata!Idiferent ce divergente or fi fost intre admini si colegii tai,asta nu-nseamna ca nu-i voie sa pomenesti pe site unde lucrezi!
tuturor!
Irina,veve & croko
pozici
Claudelu spune:
Buna seara fetelor!!Vad ca azi ati fost tare harnicute, ati scris multe lucruri frumoase, abia am apucat sa va citesc...din pacate eu nu am prea multe sa va spun, doar ca sunt ff nervoasa pe tastatura ca nu stiu ce naiba are ca merg tare greu tastele
La Arad azi au fost 24 grade asa ca am profitat din plin si la 11 (dupa ce ne-am trezit la 10.30 si am papat), am plecat la plimbare si ne-am intors abia la 19.00 acasa, cand a trebuit sa papam...a fsot super fain afara ...am luat si papica cu noi, ne-am plimbat(cred ca am facut vreo 10 km), ne-am jucat, Raul a dormit vreo 3 ore fara intrerupere
Eu acum sunt franta de oboseala, dar ce conteaza trebuie sa profitam de ultimele zile de soare si caldura!!!
Veve spune:
Moam,ce chestie!Io am trimis mesajul la 00:26,de ce-o fi aparut la 23:26???
PS Si pe asta la 00:28
Irina,veve & croko
pozici