Bebelusi de martie-aprilie 2004 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
Nedda spune:
Buna seara mamicilor! (Adica e buna dimineata la voi!) Uff, ca n-am avut timp nici sa respir zilele astea! Vad ca "v-ati conversat" de minune, dragutele de voi si desi n-am citit tot, va raspund asa printre picaturi!
LA MULTI ANI PENTRU LAUR SI PENTRU ANDREI! Sa cresteti mari si cuminti! Veve, sa-ti traiasca crokodilutzul drag!
KATA, sa stii ca Veve are dreptate! Nasa lui Robert seamana cu Penelope! I-a mai zis cineva? Ca prea e evident, cel putin in poze. In rest, sa fiti sanatosi ca frumosi sunteti cu totii!
MIRINDA, bine ai revenit! Am vazut si pozele voastre si Ana e o scumpa! Ce cercei are, mai, mai!
ELENA, ai bagat boala in fete cu emisiunile alea de operatii estetice! Eu m-am saturat de uitat la ele dupa cateva saptamani in care le-am vazut pe sarite!:)
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Ah, mai am sa va zic multe dar trebuie sa fug la Lara pe care o aud ca se trezeste! Va pup si "ne mai auzim" mai tarziu!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Mickyyy spune:
Neatza mamici cu pitici !
Mamaaa ce de sarbatoriti... La multi ani Tiana, Cristiana, Robert, Stefan, Justin!. Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, voinici .
Azi mi-am mai bagat nasul prin albumele voastre, sunt niste scumpici cu totii. Las ca in week-end punem si noi poze noi....ca de cand va tot pacalim.....
Noi mergem la Predeal in week-end (plecam vineri seara), de fapt se organizeaza o iesire cu firma....3 zile cazare si masa suportate de ei (inclusiv masa festiva). Cica se ne cunoastem mai bine. Oricum eu le-am zis ca fara galusca nici sa nu se gandeasca sa ma cheme ca nu merg, asa ca in final o sa vina toti care au copii cu ei acolo, nu stiu daca eu am fost capu' rautatilor sau nu, da' nu mai conteaza .
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
LaviB spune:
hop si eu de "cu gimineata"
Si-a cerut tzitziul fi-mea pe la 8 (aici) si pt ca nu am mai avut chef sa ma pun la somnic (mai devreme de 10 nu iesim din pat),am venit repede la voi, nu de alta da' la stilul vostru nu tin pasu' daca intru din pasti in craciun (asta pana mai e papa al meu la noi ca duupa aceeaaaa....)
M-am uitat si eu la before-after si chiar sunt curioasa sa vad cum va fi totul pt ca au facut si nemtzii reclama si cred ca pe la sf lu octombrie inceput noiembrie fac si ei cu niscaiva nemtoaice chestii din alea. Faine , faine gagicile dar prin ce trec....sa fim noi sanatoase ca restul vine de la sine
Mai vorbeati de intrat in hainele vechi.M-am incumetat si eu ieri sa ma bag in una din perechile mele de blugi de pe vremurile bune si .... tare m-am mai necajit cand am vazut ca fermoarul nu-mi sta decat daca-l prind cu ceva (ac siguranta, normal) Curisorul plesneste si la mine asa ca....ma apuc rapid si de al doi-lea si cand o fi sa slabesc sa stiu ca nu voi mai avea parte de o sarcina care intradevar face o femeie mai frumoasa insa o face femeie. (asa mi-au spus mie rudele cand am fost in vara acasa:"acu da, arati si tu a femeie maritata nu a copila )
Cuscrulitza ti-am dat si eu un pm, astept rs.
Sorry ca am uitat de reteta aia (ieri pana la urma tot paste am facut insa cu sos de peste miam, miam)
Pastele cu ciuperci si sos alb le faci asa:
ciuperci proaspete (champinions) le tai subtire in forma lor, dupa care le pui la prajit cu putin unt (sau chiar ulei insa nu de masline=). Cand s-au rumenit putin (inclusiv scazut apa ce le lasa ele) pui peste un borcanel doua depinde de cat sos vrei sa faci, de smantana lichida (sper sa fie acasa in ro , ca si mama a luat o gramada de retete din astea) Dupa ce da si ala in clocot, eu cumpar de aici pungutze cu , cascaval gata ras (cascaval de 4 feluri intr-o pungutza),merge mai rapid decat sa stau sa rad . Amesteci sa nu se prinda pana se topeste cascavalul care ingroase putin sosul si da si un gust aparte si GATA. (intre timp ai fiert si pastele-farfale,tortilioni, pene-rigate,de care vrei si versi sosul peste, amesteci si e buna de servit , aaaaa, noi mai adaugam si putin parmezan si....e un deliciu de mai putin de 20 de minute de bucatarisit)
Acu baiu-i pe azi. Ce sa fac sa am cateva zile ca m-am saturat la plita zilnic.
Ma duc sa mai dau niste telefoane (sa fac invitatiile pt ziua mea) si daca am timp mai revin.
A propos! ieri am fost la piscina si a fost.....super bestial.Am bagat-o pe fi-mea cu capul sub apica de cateva ori,de vor trebui bunicile sa ia cate un extraveral cand or vedea caseta hi hi hi)
pusilici la voi mamici
Lavinia-mama si micutza Hanna
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
malina_mircu spune:
Salve fetelor. O intrebare urgenta (nu am timp sa caut, si colac peste pupaza nu puteam sa postez): ramane valabil programul redus de 6 ore daca m-am intors la servciu inainte de terminarea concediului de igrijire? Chiar daca nu mai alaptez? impresia mea este ca am dreptul numai daca alptez.
Pupici si merci
Malina
Mickyyy spune:
Malina, eu cred ca ramane valabil indiferent daca alaptezi sau nu. In fond si la urma urmei ei n-au de unde stii daca tu mai alaptezi sau nu .
Lavi, apropos de intrat in haine, acum 2-3 saptamani eram super happy ca ma incapeau aproape toate....da' se pare ca de cand cu noua sarcina iar o iau de la capat...chiar daca n-am decat 6-7 saptamani deja au inceput sa ma stranga pantalonii . Nu mai vreauuuuuuu, abia reusisem sa scap de marea majoritate a kg.
Mie oricum nu-mi zice lumea ca m-as fi schimbat dupa nastere (mai putin in primele luni cand se vedeau kg. in plus).
katalina spune:
Neatza!Aici e urit si ploua, dar tot voi iesi afara!
Lavi, buna gimineatza!.Multam' pentru retzetuca cu ciuperci.O voi face, pina ma documentez ce vrea nenea Monti asta de la mine!.Imi ia o luna sa citesc cartea si du-paia..va trebui sa rezist ispitelor.
Cuscra te-am trecut in listutza de YM, io mai rar la birfe cu fietili(cind mai prind calc. lu' fi-miu,caci lapt.meu are probleme cu YM.).Fietili, niste ID-uri pt. Lavi(le dau eu sau le datzi voi?).
LA MULTI ANI
pentru bebelusii nostri de astazi:Tiana,Cristiana,Robert,Stefan,Justin.Sa fitzi norocosi si frumosi si cumintzi.
Nedda,Veve, multzumim de complimente(astept sa-l vad si io pe fi-miu pe prima pagina!)
P.S. Deci v-a placut de nana-avocata! O sa-i spun cu cine seamana ea.Isi doresc si ei f.mult un copil, dar nu apare!
V-am pupacit.Mai intru dupa ce hranesc cupilu: brinzica+cereale+piure fructe!
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre
malina_mircu spune:
tocmai ca se stie ca nu mai alaptez, seful meu este si nasul nostru. voiam sa stiu care este legea ca sa stiu daca am acoperire legala (ca sa cer program scutr), nu atat pt el cat pt englezi.
merci oricum
Mickyyy spune:
Malina, cel mai bine intreaba la probleme legislative, dar raman la parerea mea, ei n-au de unde stii ce faci tu cu bebe acasa, daca alaptezi sau nu, deci indiferent ce zice legea eu cred ca ai dreptul la program redus.
Lavi...mi-ai facut asa o poftaaaaaaaaa...ai grija ca's si o sa ma ai pe constiitza daca nu imi ies asa cum trebuie diseara
Mickyyy spune:
Am uitat sa ne laudam: de vreo 2 zile ne tot chinuim sa ne ridicam in picioare singure in patut, deocamdata nu prea ne iese, reusim doar sa stam in genunchi. Insa daca o ridic eu se prinde zdravan de marginile patutului si sta singurica in picioare minute-n sir . Astept cu nerabdare momentul cand va reusi sa se ridice singura