Copilasi de iunie-iulie 2003 (32)
Raspunsuri - Pagina 7
crisotexa spune:
Razvane, ca mi-am adus aminte, nu sta prea linistit (cum ti-a sugerat nevasta-ta), ca mi-a spus mie, el Brad Pitt , ca o iubeaste la nebunie!! Asa nevestuca, cred si io !!!
sa va spun cum dau eu de mancare la catel!!! Am schimbat locul castronasului, sub coltarul din bucatarie, cu gandul sa nu mai aiba tudor acces asa usor la el. Asa ca eu ma pun in patru labe si pis-pis pe sub masa din bucatarie ajung sub coltar si pun bobitele. Dar cine ma urmareste indeaproape???? Maria sa Tudor... sa vedeti ce atent e sa nu se loveasca la cap. Si Bodo se uita cu asa mila la noi .
Pupa Crisa
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Elena, multa sanatate lui Mihaita. Despre doctori, cred ca mmajoritatea am trecut prin faza asta: am sesizat ca ceva nu e in regula si totusi nu am avut curajul sa nu ascultam medicul sau sa-l schimbam. Si eu sunt patita.
Andra, inseamna ca sunt o fericita pt. ca am reusit (cu mari eforturi, e adevarat) sa opresc cumpararea unei mese de biliard. Ii intrase in cap si o tinea intr-una cu asta. Cred ca norocul meu a fost ca nu se vindea in leasing
Despre starile mele, ce sa mai zic, ma afecteaza mult mai mult sarcina asta. Si eu care ma gandeam ca acum sunt mai echilibrata.
Carmenutza, cu mutatul e poveste lunga. Cu cateva luni ininte sa se nasca Mariuta am bagat la bani in casa: am zugravit, am pus gresie, faianta, instalatii sanitare, temice, centrala, am luat ceva electrocasnice, ca in ultima luna sa realizam ca nu reusim sa terminam, asa ca ... am ramas la mama (unde ne mutasem cu putin inainte). Dupa o lunga pauza am reusit sa mai facem cate ceva si acum suam fi cam pe ultima suta de metri, dar avem strictul necesar (minus cateva lucruri pe care ne chinuim sa le aranjam acum, plus televizor cu plasma )
Maine sarbatorim si noi 5 ani de casatorie, asta daca dl. superocupat isi aduce aminte (ca sunt hotarata sa nu deschid gura ). Dar ca si Magda, mai avem vreo 6 inainte. Asa c atrebuie sa ma gandesc la ceva ca sa ne "improspatam" relatia.
Ioana, eu i-am facut baie Mariei d ela 6 luni in cada mare, dar cu suport special. S-a obisnuit si acum sta fara (ca nu cred ca ar mai fi avut loc ). Pt. siguranta, mqa gandesc si eu la un covoras antiderapant.
Dana, am experimentat si noi cu iaurtul (cu toate ca rrar gasesti o mancare sa nu ii placa Mariei), dar a facut ceva mofturi in ultima sapatamana.
Crisa, si eu vreau sa cred ca o sa fie bine pana la sfarsit burtica, dar mi-a dat deja atatea emotii si am plans de atatea ori crezand ca s-a terminat, ca parca imi e frica sa ma gandesc mai mult, sa ma atasez de bb mic. M-am gandit intr-o zi la nume, dar dupa asta mi-a parut rau si am incercat sa-mi scot din cap toate numele posibile. Stiu ca nu e bine, dar incerc sa ma protejez.
Va pupam
Cornelia si Mariuta
crisotexa spune:
He, he, Elena, vad ca suntem iar pe aceeasi lungime de unda, de data asta sa salvam o casnicie ..
Pupa Crisa
Cornelia spune:
Mi-a luat ceva timp sa scriu si sa trimit mesajul, asa ca intre timp voi ati mai umplut o pagina.
Pupici.
Cornelia si Mariuta
Ioana Sora spune:
Multumesc pentru idea cu covorasul antiderapant ! Sper sa mearga… De la inceput, eu i-am facut baie in cadita ei pusa in cada mare, cadita ei avand forme speciale. Dar nu prea mai avea loc in ea si n-am avut incotro, plus ca oricum se ridica in picioare si in cadita…
Am idée cam cum e cu covorasul asta antiderapant, ca i-am pus ceva asemanator sub TV, sa nu-l mai poata impinge. Numai ca nu ma gandisem sa-I iau din asta si pt cada.
Elena, sper ca sunteti mai bine. Indiferent de ce spune doctorul, asta stiu si eu de ani de zile, ca trebuie sa fii sanatos, sa poti fi vaccinat.
Magda, bravo ! Foarte bine faci !
Andra, multumesc pentru poliloghie. Si… e tare faza ! Ati folosit tacul pana acum ?
Cat despre resp[ectivul, inca n-a dat nici un semn. Cred ca l-am socat. Astept reactiile.
Cornelia, macar gandeste-te ca la TV te poti uita fie din dormitor, fie din bucatarie… Oriunde il pui pre al doilea, e bine. A, si felicitari si la cat mai multi ani ! Daca uita, san u-l ierti ! Sa-I faci capul patrat ! Pupici la bebe din burtica.
Kehleyr spune:
Mai, dar ce active ati fost in ultima vreme .
Cornelia la multi ani pentru maine si sa fiti cat mai fericiti . Eu te inteleg ca nu alegi nume la burtica, oricum mai ai destul timp sa te decizi. Ai anuntat la birou ca esti gravida? Sau - din aceleasi motive - mai astepti?
Succes cu casa si sa va mutati cat mai curand, ca macar bb2 sa il/o primiti in casa noua daca la Mariuta nu ati mai apucat .
Si sa stapaniti si TV-ul cel nou sanatosi. Gandeste-te ca macar o sa ocupe mai putin loc decat unul clasic. Sotzul tau are simptome de gravida care urmeaza sa nasca, isi aranjeaza cuibul... auzi, masa de biliard... dup-aia o chemati pe Andra in vizita si ea vine cu tacul
Ioana tu esti sigura ca ex-ul aprimit alea? Le-ai trimis cu confirmare de orimire sau cum? Sa nu le faca pierdute...
Elena imi dau si eu cu parerea referitor la medicamente. Eu nu i-am dat Stefaniei antibiotic niciodata si intentionez sa evit cat mai mult. Nu cred ca poti merge exclusiv pe medicina homeopata/naturista, dar sentimentul meu este ca cu cat mai putine alopate, cu atat mai bine. Nu prea am sfaturi concrete de dat ca nu ma pricep, dar am zis sa imi dau si eu cu parerea ca sa nu credeti ca nu citesc conversatia -- care de altfel este foarte instructiva
Ia va rog sa nu va luati de Brad Pitt ca e al meu . L-am iubit de la primul lui film (apropo stiti care a fost ala? ia sa va vad cat de drag va e...) si in toate ipostazele: amant, politai, nebun, alter-ego... (tema pentru acasa: identificati filmele la care se refera ipostazele de mai sus ). Asta pentru ca marea mea iubire din tinerete arata exact ca el, doar ca era brunet cu ochii negri...
Madishor imi pare rau de saracul Matei. Bine ca e dentitia de lapte...
Fata mea se crizeaza tot mai tare cand nu ii convine ceva. Azi dimineata am vrut sa ii dau sa manance ceva ce nu ii place si a urlat 20 de minute incheiate si nu mai vroia nimic, impingea tot. Dar nici eu n-am cedat . Pana la urma a venit bona si cu ea a mancat... probabil ca pe mine deja ma stie ca sunt rea .
Plecam la munte in sfarsit, sper sa avem vreme buna. W/end placut tuturor.
Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".
romana spune:
Buna mamici.
Am mai intrat eu sa citesc ce ati mai scris dar nu am putut sa va scriu din cauza nazdravanilor. Acum nici Alin nu ma slabeste cind e treaz. Vrea sa ne jucam si mai ales sa-l tin in brate ca s-a prins el ce bine e sa vezi lumea de sus. Saracutul pina acum l-am cam lasat in patut ca ma ocupam de Cristi. Ei acum e si el baiat mare , incepe sa-si ridice fundul si sa se intoarca pe o parte. Azi-miine se intoarce pe burta.
Apropo de asta… Cornelia… mai ti minte ce necajita erai ca Mariuca nu se intoarce pe burta? Banuiesc ca acum se intorce pe toate partile si e in continua miscare.
Eu lui Cristi ii fac baie in vanita lui pusa in cada mare, iar celui mic in cadita de la masa de infasat, dar cu greu mai incape in ea de grasan ce e.
Ma dispera Cristi cind trebuie sa-i pun scutecul si sa-l imbrac. Nu sta o clipa locului si mai si tipa. Voi care sinteti mai active decit mine nu ati vazut prin magazine scutece pampers din alea tip chilot, ca am vazut pe italieni o reclama cu un astfel de scutec, dar nu stiu daca au ajuns si la noi. Stiu ca exista de alta firma dar sotu nu vrea sa schimbam firma de scutece.
Cristi a inceput sa faca vocalize si face tot felul de combinatii de litere si silabe. E asa de dragut si are o voce scumpa, usor timida, dar uneori isi da drumul si tipa silabele cu mare placere. Acum incearca si el sa-si spuna numele si ii iese ceva de genul „tisiti“. Lui Alin ii zice bebe.
Sint disperata ca nu mai am unde sa pun obiecetele cu care nu as vrea sa-l las sa umble. E teroare cind ajunge in baie si umbla cu ligheanele si cu peria de curatat wc-ul. Tot ce pot sa fac e sa-l spal pe miini cit pot de des ca altfel tup cu degetele in gura. Saliveaza in continuare si se pare ca o sa-I apara maselele si ceva dinti.
Era pe aici o discutie cu patul.
S-a gindit sotul ca ar fi cazul sa-I luam gratiile jos ca nu cumva sa se catere si sa sara pese ele in cap. Zis si facut. In noaptea urmatoare ne trezim pe la 5 ca plinge Cristi. Se uita sotul spre patul lui si nu-l vede, se uita jos si nu-l vede. Bietul de el era sub patut. Acum imi vind sa rid, dar atunci am sarit imediat sa-l salvez de acolo. Se pare ca a cazut din pat in somn ( noi am pus o patura linga pat sa nu se loveasca daca cade), apoi in somn s-a tot miscat pina a ajuns sub pat, iar cind a vrut sa mai faca vreo miscare si nu a reusit a inceput sa plinga.
Nu am mai montat gratiile dar am lipit paturile pina se mai obisnuieste. Eu m-am gindit sa cumparam niste perne sau ceva un fel de saltea inalta din burete sa o punem intre patul lui si patul nostru ca sa nu ne mai trezim cu el sub pat.
Lui Alin am inceput sa-i dau suc de morcovi si peste o saptamina trebuie sa facem vaccinul de 4 luni... trece timpul si se face baiat mare.
Hai ca m-am lungit destul. Sa nu va suparati ca nu m-am adresat nici uneia dintre voi chiar daca sint curioasa unde lucreaza Carmenutza de are de-a face cu grecii si unde vrea sa lucreze Elena de trebuie sa ceara 500 euro salar, ca eu la stat nu cistig prea bine, am vreo 250 si tare as vrea mai mult acum ca avem copii, dar pe de alta parte simt ca am ramas in urma cu toate si cind o sa ma duc din nou la servici nu o sa mai stiu sa fac nimic. Dar pina atunci mai este mult, iar daca se intimpla sa vina si bebe3 cred ca o sa ies la pensie tot ingrijind bebelusi.
Felicitari celor care isi aniverseaza anii de casnicie. Am implinit si eu in august 3 ani dar cu atitea necazuri ( cu sinul) nici nu mi-am dat seama ca trebuie sa sarbatorim. Si apoi ma cunosc cu sotul din liceu ca am fost colegi de clasa, dar povestea de dragoste a inceput doar la intilnirea de 10 ani de la treminarea liceului si mai avem vreo trei ani si vor fi 20 de ani... vai ce baba sint. Cred ca Amik e cea mai tinara din trupa.
Acum chiar ca e gata, o sa va mai scriu cind pot si fizic si psihic ( ca uneori o cam iau pe aratura).
Aveti grija de copilasi si nu va suparati daca am mai inversat litere sau am gresit cu ceva ca nu mai stau sa citesc ce am scris.
Romana, Cristian ( 22.06.2003) si Alin (25.06.2004)
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
madic spune:
Buna mamici si copilasi.
Elena - sanatate multa lui Micaita. Alte sfaturi in legatura cu ce sa alegi, medicatie homeopata sau alopata, nu stiu sa-ti dau, ca eu insami sint intr-o mare dilema. By the way, eu iau de 3 sapt. miere cu lamaie dupa reteta data de tine si de 3 sapt. sint racita, de sapt. asta am inceput sa iau si antibiotic, ca nu mai rezistam, dar cred ca sint eu anormala , daca la altii a functionat, sau mai precis, ca nu exista remediu universal valabil.
Cornelia, ca sa vezi ca toate patimim, iti spun ca al meu sot de la piata nu vine cu un fir de patrunjel in plus daca nu-l are trecut pe lista, dar cumpara in schimb, ferastrau, bomfaier(daca asa s-o numi ) si alte alea care-i vor folosi vreodata - zice el.
Andra - tacul macar e la moda...
Crisa - parca va vad pe sub masa pe amandoi. Normal ca era copilu' atent, doar nu voiai sa rateze faza?
Dana - w-e placut si vreme buna la munte. Si Mariuca se crizeaza cind nu e lasata sa faca/nu i se da ce vrea, si recunosc ca de multe ori cedez si-i fac pe plac, la care al meu sot sare cu critica :"asa invata ca obtine ce vrea daca urla". Are pe undeva dreptate, dar mie mi se pare ca cedez la lucrurile mai putin importante, gen un pic de biscuite inainte de masa, telecomanda sau tel. mobil-dragostea ei, dar niciodata la umblat la prize, aragaz, frigider.
In alta ordine de idei, noi avem o problema cu somnul, ca tocmai ma laudam eu ca doarme toata noaptea . Pana acum dormea de doua ori in timpul zilei, o data de pe la 10:30-11 pina pe la 12, si a doua oara dupa masa de prinz, adica 15:30-16 pina pe la 17-18. Ieri a dormit de dimineata, dar n-a fost chip s-o mai culcam dupa-amiaza, asa ca aseara aveam o Mariuca miriita si mitiita de nu se poate, am culcat-o mai devreme, dar ne-a dat desteptarea la 06:00, iar azi de dimineata n-a mai vrut cu nici un chip sa se culce.
Intrebare : cit dorm ceilalti copii si cind, ca eu nu stiu cum sa-i mai fac programul.
Va pup si ma intorc la munca.
Madi si Mariuca (28.07.2003)
http://community.webshots.com/user/ianina2003
Andra_ spune:
Buna fetele,
eu sint in starea de incintare de vineri, sper sa nu vina ceva neanuntat sa-mi strice dispozitia de numarat orele ...
Kehleyr - Thelma & Loise?
Romana - exista pampersi-chilot, am mai scris eu pe forum cind i-am descoperit si eram super-incintata, de la Libero, se cheama UP & Go, vezi ca ei au si modelul clasic (Discovery), se pot da jos ca si chilotii, dar se pot si rupe pe lateral ca scutecele normale (cind face caca)
Crisa - incep sa cred ca ai dreptate cu dormitul in patul nostru, sintem in a 3-a zi de ostilitati, asa ca sint treaza de la 6:30. Dupa juma de ora de urlete si incercari de a escalada din nou patul de voiaj (nereusite, ca m-am prins cum facea, era lipit de un fotoliu, pe care il folosea ca suport de cocotat, asa ca am indepartat tradatorul misel), la 7:00 tat-su n-a mai rezistat si s-a trezit si l-a luat in sufragerie, cind m-am dus si eu iti rupeau inima cum stateau ei pe canapea (unul isi sugea si degetul ) si se uitau la eternul televizor... Dar azi nu l-am mai luat in pat deloc, sa priceapa ca nu mai calca pe-acolo decit de Ziua Romaniei si Paste! Va tin la curent...
madic - Luca doarme de vreo luna doar 1 data/zi, in jurul prinzului. La inceput adormea pe la 12 si nu se trezea se manince decit pe la 3, apoi a inceput sa reziste la masa si adoarme dupa. Saptamina asta insa e cam nasol de cind cu trezitul cu noaptea-n cap, cam doarme pe el la 9 cind ajunge la Tantica, dar isi revine repede. Ieri n-a dormit toata ziua pina la 18:00!!! Ideea e ca daca il pun in masina sau il plimba cu carutul, adoarme la sigur, altfel... e problematic. Iar somnul de dupa-masa e cam scurt, maxim 2 ore, normal ar fi sa doarma macar 3, dar el e prea ocupat si are multe de facut...
pup u,
Andra
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu
Kehleyr spune:
Andra - da
Romana - daca vrei pampers firma Pampers nu exista chilotel in Ro. Numai alte firme cum zice Andra... Eu zic sa iti convingi sotzu' macar sa incercati si alta firma, luati si voi un pachet mai mic si vedeti daca va plac, poate nici nu va impacati cu ele. Barbatul meu cred ca nu ar sti nici ce marime sa cumpere daca l-as trimite, sotzul tau se pare ca se implica si la detalii .
Si mie mi-e groaza de umblat la baie asa ca tin usile in permanenta inchise.
Madic - Stefa doarme dimineata in parc cam 30-45 de minute (intre 11 si 12) si la pranz cam 2 ore. Iar noaptea de la 10.30 la 8.30. Asta in general, ca ieri de ex nu a vrut deloc sa doarma la pranz si a tras o tura de somn de la 7 la 8 seara. Asa ca am tinut-o mai tarziu (pana pe la 11) ca sa fie obosita bine si sa nu se trezeasca noaptea.
Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".