Copilasi de iunie-iulie 2003 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Buna ziua dragi mamici!

Nu prea apuc sa ma tin dupa voi.
Sa dau si eu cu raspunsuri:
1. In carucior sta, cand e vorba de iesit afar se urca singur, cand sa ne intoarcem acasa il urc cu forta.
2. Mancare - orice mai putin mezeluri, ciocolata si mancaruri bogate in E-uri, porc, varza si fasole. Plus conopida, broccoli si spanac pe care nu le poate suferi.
3. 12 kg si vreo 85 cm
4. Doarme de pe la 19:00-19:30 pana pe la 7:00-7:30 + 1-1,5 ore peste zi intr-o repriza sau in doua.

Salopete de fas am vazut la Cora, dar cam urate. Daca vedeti unele mai frumusele dati de stire.
Azi dimineata am trecut pe langa Z si mi s-au lipit ochii si mana de un body pe care scrie "Candidat la presedintie" :))
Nicol, se pare ca dintele lui Matei o sa ramana asa pana il schimba, sau cel putin pana la o varsta la care poate intelege ceva. De ce are Teo dintii negri?

Cam atat pentru moment,
madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Dana - eu sint fan pantoloni de fis ptr Luca, avem 2 pereche si numai in ei sta la Breaza, si se face ca... purcelul. Unii i-am luat in set cu geaca subtire, de vreme de-asta si un tricou din bumbac cu mineca lunga (Andy Kids- Unirea, dar am vazut la majoritatea magazinelor de copii seturi din astea), ceilalti i-am primit din State. Ambii sint din fis si captusiti pe interior cu bumbac, nu sint grosi de iarna, din aia in care abia se poate misca, eventual mai incolo ii voi pune ciorapi lungi sau pantaloni-indispensabili pe dedesubt, acum sint cei mai buni. Salepete de fis am vazut la Mini Prix Otopeni si geci dragute, dar deja avem, asa ca nu m-am uitat fr. atent. Si multe lucruri ptr fetite la Mini Prix, iar m-am umplut de invidie.

pup u,
Andra

http://www.geocities.com/luca_obejdeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Andra eu in Miniprix ocolesc raionul cu haine de bb tocmai ca sa rezist tentatiilor . Mersi de info, eu vreau salopeta intreaga, nu set, cum sunt cele de schi, adica nu salopeta+geaca... Ma gandesc ca pe sub geaca intra zapada daca e... Mai vad, am inteles ca as avea sanse si la Piciul...

Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

fetele,unde e Miniprix?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Alexandra, cel pe care il vizitez eu des este langa Metro Otopeni (trebuie sa intri inspre aeroport ca sa intorci spre Bucuresti si este imediat dupa semafor, inainte de intrarea la Metro cum vii dinspre Ploiesti). Mai este unul deasupra lui McD in Romana, dar cred ca acolo nu au lucruri de copii.

Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Incerc sa tin si eu pasul cu voi, dar nu reusec decat la citit, cu cata treaba avem zilele astea la birou.

Am intrat si eu azi de dimineata sa vad ce-ati mai povestit peste w-e, dau la pagina la care ramasesem vineri, si ce vaz, doamna CRISA, care cred ca toate puteam sa juram ca e FOARTE maritata, ete' ca nu e. Lasand gluma la o parte, va urez si eu numai bine si multumesc de cele scrise, am si eu tema de meditatie, ca nici eu nu prea mai gasesc timp pentru al meu sot, putinul care imi ramane dupa servici il dedic Mariucai. Am luat aminte.

Multumesc tuturor celor care mi-ati dat idei de program, dar intre timp fie-mea, personala de fel (capoasa ar zice tati), si-a stabilit singura programul cu o singura repriza de somn de cca 2h1/2 - 3h dupa masa de pranz, de la 13:30-14:00. Mai nasol e ca si seara si-a decalat somnul pana pe la 22:30-23:00, asa ca iar ma culc dupa 24:00.

CORNELIA - sanatate tie, Mariutei si pt bb mic, ai credinta ca totul o sa fie bine. Pana la urma e bun si un televizor mare, daca n-a fost sa fie ala cu plasma...

BYCHI - desi cu intarziere, voiam sa-ti multumesc pentru informatia cu contul IBAN pt alocatie, ca si noi o viram tot pe card, dar uitasem sa comunic noul cont.

DANA, MADISHOR - am vazut salopete si in CORA, e drept ca nu erau foarte dragute. Noi avem din doua piese : salopeta + geaca.
ANDRA - cand ai tu atata timp de shopping, ca m-ai uluit cu toate achizitiile tale?

MARIA, MAGDA - bine ati revenit.

ISELIN - Mariuca nu bea din canita de-aia cu cioc speciala de bbei, pt ca a descoperit ca e mai interesant sa toarne apa din canita pe bluzita ei si apoi sa ceara iar "apa, apa", asa ca noi ramanem la biberon, cel putin cu asta nu uda decat pe jos/in pat.

Din seria ce-am mai facut/cumparat, ne laudam si noi cu ghetute de iarna rosii, cu siret, cu inchizatori colorate si talpa tare faina, luate din CARREFOUR, dupa o lunga alergatura, pt ca bineinteles ca nu gaseam exact numarul ei .
Mai nou, Mariuca se uita cu tati la Tom si Jerry si e fan Jerry, care e "chiti-chiti".
A invatat unde e luna si aseara in parc se oprea in mijlocul aleii si intindea manuta catre luna si zicea "nana" de n-o mai urneam de-acolo.
Mai aveam si altele, dar nu-mi aduc acum aminte si trebuie sa ma intorc la treaba.

V-am pupat.

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

1.Copii vostri mai stau in carucior?
2.Ce le mai dati de mancare?
3.Cate kg au?
4.Ce inaltime au?

1. Cand e superobosita de atata mers pe jos, se pune in fund in fata carutului si n-o mai poti urni de acolo decat daca o iei in brate sau o pui in carut. Plec mereu si cu carutul, pentru ca ma plimba cu Cata mai mult pe afara si n-ar rezista 2 ore sa mearga pe jos.
2. Cata mananca de toate, mai putin prajeli. Cel mai problematic cu masa de pranz, ca nu se prea da in vant dupa mancaruri gatite, asa ca o pacalesc cu smanatana. E innebunita dupa piept de pui la gratar cu piureu si dupa croissante ! Daca le vede si nu-i dai, balamuc mare ! Si, mai nou, cere lapte toata ziua. Si bea cam 0,5 litri de lapte pe zi, intre mese.
3. Are 13 kg.
24. Si 80 cm.

De dormit, Cata doarme de la 8 seara la 7 dimineata, iar peste zi mai doarme de pe la 10:30, 11:00 pana pe la 12 si de pe la 15:00, 15:30 pana pe la 16:30.

Cornelia, e tare sotul tau ! Lasa, ca daca pune vreun film care nu-ti place, te duci si tu la DVD-ul si la TV-ul tau ! Si un gand bun pentru bebe din burtica.

Dana, o sa-ncerc sa scanez o poza, s-o pun pe album, s-o vezi pe Cata cum mangaia vitica... Si ce prietene bune erau ! Stie fata ca de la ea papa lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Madic - nu stiu cind am chef de shopping, probabil nu fac mai mult decit restul lumii, dar eu ma si laud in gura mare cu achizitiile La Mini Prix spre exemplu mai oprim cind ne intoarcem din desele noastre iesiri peste week-end, si cum e deschis si duminica pina pe la 18:00 cel putin... Problema e ca nu apuc sa studiez amanuntit, ca sint cu sotul, care imi da timp de shopping limitat, dar tot prind una-alta.
Cit despre bautul din cana, mai bine ii iei o canita cu supapa, ca se obisnuieste cu ea si nu-i curge apa, Luca o plimba prin toata casa, o cere, e fan. Cea mai buna e de la Nuk, rosie cu capac bleomarin, usor de desfacut si spalat, plus ca nu pica nici un strop. Are si minere.

Amik - tu neaparat trebuie sa dai o raita pe la Mini Prix!

pup u,
Andra

http://www.geocities.com/luca_obejdeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Cornelia, noi iti tinem pumnii sa fie bine sarcina!!!

Intrebari:
1) doar pana in parc si inapoi, si daca mergem la cumparaturi se resemneaza si sta;
2)mancare cam de toate, gatite dietetic, fara prajeli, condimente, sare fff putina. Nu mancam: varza, fasole, portocala (ca nu o tolereaza), mazare, branza de oaie, capra, carne de porc (nu se dau pana la 3 ani), produse de cofetarie, patiserie, napolitane, Biscuitii ii preferam de la Vel Pitar de graham sau digestivi, carne daca se poate de gaina, vita, salau sau pastrav, ficatel (dar cu mare atentie, ca am luat o teapa cu ferma natural...), branza de la EXquisa (cu iaurt sau branza dulce, dar am mare grija de unde le iau, sa fie pastrate in conditii buna, si fi-mea, mama problemelor digestive, n-a avut absolut nimic de la ea), Danonino f putin si de vanilie, un mare NU pt orice suc din comert gen Teddy, Santal (in afara de suculetul de la Hipp).
3)9.5 kg si vreo 80 cm;
4) doarme de la 21.30-22 la 9-9,30 fara sa se treazeasca, si ziua de la 14-14.30 la 17-18. Ei, ce ziceti?

Elena, eu i-am dat lui fi-mea Peritol, asta primavara pt nasuc ca facea alergie de la puful de plop si cand a fost racita o data pt ca are fond alergic si se prelungeste problema cu nasucul pe vreo 10 zile - 2 sapt cand e racita si e risc de otita si alte complicatii, asa ca prefer Peritol, Aerius, ce-mi da dr. Eu respect cu sfintenie prescriptiile lui.
Dana, salopete de fas frumoase incearca la Iana, de la Unirea spre Casa Poporului pe stanga, au super lucrusoare acolo, gecute au sigur, da' sunt cam scumpe.
Iselin, noi am inlocuit biberonul de ceva timp cu o canita cu supapa de la Avent (magic cup parca), cu supapa si cu varf destul de moale, din care fi-mea bea cu placere. Si mai nou, de cateva zile, bem apa dintr-o cana nrmala, de plastic, cu doua manere. E drept ca se mai pateaza, dar e un progres!
Va pupam,
Gio si Taisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

"Amik - tu neaparat trebuie sa dai o raita pe la Mini Prix!"
hmmm....andra,tare mi-ar placea...doar ca ne este cam peste mana...poate imi conving sotiorul!

mie nu prea imi sta capul la nimic acum.la 5 am programare la dr.gineco si mor de frica.ce bleaga sunt!parca as fii fata mare!sper sa fiu ok...

mi-e dor de alex...stateam cu razvan aseara in pat...si ne gandeam...parca suntem goi fara ea.e adevarat ca ne mai odihnim,mai ai timp sa faci una-alta fara sa te preseze programul copilului.dar,ash,m-am saturat!de-abia astept sa imi vina fata acasa...fac curat in casa luna-doar sa scap de grija asta cu dr-si apoi imi iau printesica!razvan una-doua aduce vb de ea."cum striga ea tati!","cum se ascunde cand face kk...",etc,etc,etc....vaaai ce dor imi e...

am fost sambata sa o vedem.mi s-a parut atat de frumoasa!o rugam "hai vino la mami sa te puuuupeeee!!!" si ea:"nuuu..." ingustand din ochi smechereste!e asa de dulce si face niste faze de ma termina!

we viitor am planuit sa o ducem undeva,nu stim unde,dar sper sa fie vreme frumoasa...
andra,unde stai in breaza?noi,adica eu cu parintii,am mers ani de-a randul in breaza,mai intai la vila raluca,care ultima oara cand am vazut-o era varza,apoi la casa unor prieteni,pe aleea nucilor-asta ca ai pomenit de cules nuci.si,vaai,ce frumos era!fiecare we acolo ne prindea!

am fost aseara la teatru cu razvan si socrii mei,am vazut Coada,a fost frumos,desi nu tocmai distractiv,daca ma intrebati de subiectul piesei...genul acela care te face sa iti pui intrebari si probleme existentiale.apoi am mers cu R si am mancat undeva...degeaba...starea asta de panica si de nu-stiu-ce nu-mi trece!

damn,e 3...uuuf,se apropie...ma duc sa ii fac mancarea lui Razvan si apoi sa ma pregatesc de plecare!

va pupic dulce si va rog io frumos sa imi tineti pumnii...

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput