Copilasi de iunie-iulie 2003 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

N-am apucat sa citesc decat pana la pagina 7 asa ca…

Carmenutza, racusoara ta, spirit filantrop, sensibila de nedreptatile vietii, face si ea ce poate acum, adica doar compatimeste cu homeless-ii.
David, in schimb are apucaturi de homeless. L-am studiat atent in parc ieri cu Cornel si zau ca nu stiam ce sa facem, sa plangem sau sa radem. Cerseste la mese, mananca de pe mesele neocupate si nedebarasate, isi ia cate un bat si scormone in frunze, asa cu scormone sarmanii in containerele de gunoi, cum vede un ambalaj aruncat pe jos se duce glontz la el, daca-i ceva in el culege, analizeaza si se serveste, daca-i gol arunca ambalajul cu un gest dezinvolt si a lehamite exact acolo de unde l-a ridicat. Haladuie de unul singur cu toate amenintarile noastre ca plecam. Ne spune candid Pa-Pa si isi vede de ale lui cu zecile de minute in care nici macar o singura secunda nu se uita pe langa el sa vada daca mai suntem sau nu prin preajma.

Cu tigarile, alta belea. Cum vede un chistoc pe jos, se opreste in dreptul lui si se bucura asa de tare ca-l trece cu fiori, se scutura de placere, fandeaza in dreptul lui si apoi, tzusht in gura cu el. Cornel, resemnat spune ca e clar ca o sa fumeze la 10 ani. Eu mustacesc si tac chitic. Cum sa-i povestesc ca mama lui David cand avea 7 ani mergea in vizita la Alice, prietena ei grasuta, blonda si cu ochi albastri ca sa faca impreuna temele , dar de fapt ele « fumau » tigari Cismigiu si beau apa din cescutze de cafea, inchipuindu-si ca sunt dominisoare cu preocupari sic.

Crisa, pe mine m-ai pierdut la un moment dat la ultima intalnire.
Cornel va stia din Grozavesti, tu ai scapat ceva de prima nunta sau de divort, asa ca eram in ceata. Merci ca mi-ai aratat luminita de la capatul tunelului.
Da rusinica madam, ca zicea Romana ceva de noi astea care ne-am riscat sa facem copii nemaritate (eu si Bobi) si mata, erai moarta-n papusoi. Hai, sa fie intr-un ceas bun ! Si sa ne anunti data, locatia si ora exacta sa venim sa-ti cantam « Ia-ti mireasa ziua buna ! ».

Mihaela, citeam ieri intr-o revista ca psihologii( americani, francezi, n-are a face) au ajuns la concluzia ca geniile de mai tarziu au fost in copilaria lor niste copii problema acasa si la scoala. Tulburarile lor de comportament vizau aspecte tinand de somn si alimentatie. Acum, zau ca nu stiu cat de geniu sa-ti doresc sa fie Flaviu, ca parca nici ca Eliade care ajunsese sa doarma numai 3-4 ore pe noapte pentru ca nu-i mai ajungea timpul pentru lectura si pentru scris, nu-i tocmai ok.

Atat am citit atat am scris.
Nu merge calculatorul sau site-ul are iar draci pe el.

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Saluti dragi mamici,

mi-am trimis lumea la plimbare,avind in vedere ca aici e o vreme super faina,si am intrat sa va citesc.

Referitor la intrebari:
-fica-mea sta bine mersi in carucior si cite o ora,daca il vede prin casa urla sa il desfac sa se aseze in el
-cu mincarea noi mincam acum de toate numai sa nu fie piperat sau prea sarat(cu fasolea am inceput de la un an deja)
-9,800kg si 81 cm
-somn dupa amiaza cam o ora jum. doua iar seara de la 9 la 8,30-9

ELENA,eu inafara de fluor nu ai dau nimic,aici medicii pediatrii nu prea recomanda vitamine ,decit daca copilul nu e prea dezvoltat.Noi mincam fructe pe rupte si de aceea nu luam vitamine.Ce am citit la tine si m-a dat gata.PERITOL!!!!NU CATEGORIC. Sa iti spun: eu am alergie la oua si am fost la medic(pe atunci mai eram in RO.)si mi-a prescris bineintzeles peritol..pe care l-am luat numai atunci cind imi apareau bube pt. ca e in medicament care imi dadea o gramada de reactii adverse(ex. dormeam mai mult de 24 din 24 din cauza lui,eram ca drogata) si atunci am spus stop.Este un medicament al naibii de nasol,nu il mai da ,mai bine ceva homeopatic,da??. Te rog eu

Va pupacesc si revin mai pe seara

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Buna fetelor

Felicitari pt copii bine dezvoltati pe care ii aveti.
Ce ziceam eu e ca Paula e cam mofturoasa si vad ca ai vostrii papa aproape orice.

gio-ce bine doarme bb ta!Felicitari.

amik-ce smechera fetita ai!Cred ca va e dor de ea....mie imi e dor de Paula si cand sunt la servici.

bibi-tare faza cu tigarile

Cornelia
-iti tin pumnii.Mult succes!

Despre mancare:sucuri eu nu ii iau din comert pt ca ii fac in casa proaspat de protocale.Iaurt ii place mai nou Activia.Danonino ii place,branzica de la Almette sau Hochland.V-am mai zis:spanacul ii place mult.Mezeluri nu ii dau nici eu(doar crenwursti).

Fetelor:de romana ce mai stiti?Cum sunt baietii ei?

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Buna, fetelor. In sfarsit, a aparut reactia de la fostul sot. M-a sunat intai la pranz. Scuze, mi-a tot dat bip-uri pana l-am sunat eu. A urlat, a tipat si m-a facut in toate felurile. LUI nu-i vine sa creada ce om sunt EU, ca ii e scarba de mine, ca sunt patetica, bla, bla… ati inteles, n-are sens sa continuu. Nici el nu stia ce spune. Ba amenintari ca nu-mi va da niciodata nimic, ba ca o sa-mi dea in curand toti banii, inclusiv pe cei din urma ( pentru Cata ), inclusiv pentru multe alte datorii pe care le are la mine. In aceasta prima conversatie, am auzit cu mare uimire cum ca patronul lui a fost socat de o asemenea scrisoare. Ce, eu nu puteam sa discut cu fostul ? Sunt chiar atat de parsiva, atat de nemernica ? Numai eu stiu cate discutii n-am avut cu fostul si cat l-am rugat in toate modurile cu putinta sa-mi plateasca pensia de intretinere pt Cata. Dupa care, am primit un al doilea telefon de la fostul pe seara ( de fapt, din nou bip-uri ). Si uite asa am aflat, prinrtre tipetele lui, ca EU i-am distrus LUI viata, ca a fost dat afara de acolo, din cauza ca, lucrand de putina vreme acolo, nu avea contract de munca, iar firma nu are chef de probleme legale. Nu ma simt vinovata, stiu ca e consecinta faptelor lui, dar toate cuvintele pe care mi le-a spus… Iar m-a dat rau peste cap ziua de azi. N-am ceva mai vesel de spus acum...
O prietena a tot vrut sa ma scoata la ... dar nu prea beau alcool si nici nu ma simt in stare sa ies undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna!!
Ioana, naspa faza cu ex-ul.
Carmenutza, tu unde ai gasit varianta Bio a Perlutelor de la La Dorna??Ca eu am luat, da nu sunt nicidecum bio, si au si ceva conservanti.Oricum, bunicica la gust. Acum, ma gandesc si eu ca e ca la unt - normal de 30000, si bio de 70000, numai ca n-am gasit eu Bio, si asta sigur nu e, ca am intors cutia si pe o parte si pe alta si nici un semn ca ar fi pascut vaca la peste 1000 m altitudine.
Pupici,
Gio si Taisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Fetelor ,

Faza de la starea civila cand sa depunem actele de casatorie: era un tip in fata noastra care le depunea si functionara ii spune ca trebe sa plateasca la primarie o taxa de 4000 lei si il intreaba "ati mai fost casatorit?" si el zice "da, de patru ori", ea zice "atunci trebuie sa platiti o taxa in plus de 5000 lei". Io si Petru punete pe ras, gandindu-ne "oare la noi o fi de 2000 lei????"
Referitor la ce zicea Bibi, cu ora exacta si locul, ne-am hotarat sa nu invitam pe nimeni, suntem doar noi si "martorii" (pe care i-am fi vrut de nasi dar nu putem ca astia sunt sora-mea si cumnatul meu pe care nu-mi vine sa-i anulez desi ma cam ). Radeam cu prietenii astia ai nostri zicand ca o sa-i recomandam ca "martorii nostri" in loc de "nasii nostri". Ideea e ca avem si eu si Petru frati multi, prieteni la fel si am pune-o iar de nunta.... Sper ca ma intelegeti . Nu puteam sa-i zic lui Petru ca nu vreau sa vina prietenii si rudele dar ca VREAU FETELE DE PE INTERNET.

Maria, cum gatesti pastele cu conopida si cascavalul la cuptor? Nu-ti mai raspund si eu la intrebari dar fii fara grija, vad ca Paula e vioaie si doarme bine asa ca totul e OK.

Chiar mai fetelor, mai stiti ceva de Aditzu, ca ea o avea pe Irina mai slabuta.

Elena, eu i-am dat peritol in vreo doua reprize si nu mi-am facut atatea probleme. Stai linistita, nu cred ca i se intampla ceva copilului daca i-l dai in dozele potivite.
Ce mai face Oana cu teatrul?

Iselin, stai linistita ca nu esti singura cu copil care nau bea din canuta.

Cornelia, tinem pumnii stransi pentru burtica. Asa-s unele sarcini, mai dificile, insa daca Dumnezeu vrea sa vezi ca o sa-ti vezi pruncul cu ochii. Uite, eu m-am simtit foarte bine pana mi s-a intamplat necazul si ce folos??? Roaga-te la Dumnezeu pentru copilul din burtica.

Nicole, brava voua cu olita. fete mari, ce mai!

Andra, nici io nu le mai dau de cap cateodata la calculele astea . Zic "15 ani de cand suntem impreuna?", "Nu se poate". Calculez si asa iese .

Magda, sa va traisca finuta si sa dea Domnul sa aiba parte de parinti buni care sa o infieze!

Kehleyr, vezi daca arati copilului vaca in carti??? Arata-o frate pe teren!!! felicitari de aparat

Amik, cum fu la doftor?

Ioana, sotul asta al tau s-a tacanit acum s-au era asa dinainte? Cred ca iti vine sa ii dai cu ceva in cap. Lasa sa te stie de , ca data viitoare sa aduca frumos banutii singur. Imbarbateaza-te pentru Cata si incearca sa nu "te mai dai peste cap" cand vorbesti cu el, ca nu merita .

Si eu am luat geaca si pantaloni tare faini de la Mini Prix si tot ma tineam sa va spun.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Gio, despre faptul ca sunt bio scrie pe interiorul etichetei, adica o dezlipesti si gasesti pe verso o polologhie intreaga.

Raspuns la intrebari:
1.Maya de pe la 1 an este cam certata cu carutul....ca sa stea trebuie sa fie in toane bune, adica dormita, mancata..ca altfel nu vrea nu nici un chip..o mai pacalesc cu pufuletzi...si uita pentru cateva minute ca este in carut.
2.Noi papam cam de toate...fara sare, fara dulciuri(de nici un fel), fara carne de porc, grasimi, prajeli, varza, fasole..
3. Acum cred ca are in jur de 14.500 si 80 cm.

Apropos de mancare, voi le dati Fornetti?

S-a deschis chiar la 2 pasi de noi un magazin Miniblu...au de toate..hainutze, cosmetice, jucarii, carti, carucioare, mancarica.. hainutzele chiar sunt inscriptionate toate cu Miniblu...ca deh, acum este brand.
Am vazut ghetutze super dragutze la O'neil, pe Magheru.. vreo 700.000 lei.

Cornelia, sper din tot sufletul sa nu fie nici o problema cu burtica toata sarcina.

Iselin, Maya bea din canuta de la 7-8 luni, ptr. ca alaptata fiind nu a vrut sa bea din biberon..si canuta a ramas vrand -nevrand solutia. Acum bea si din cana/pahar ba de cateva ori s-a intamplat sa ii uit apa acasa si a baut direct din sticla de 0,5.

Nicol, felicitari pentru performantele cu olita..

Bibi, David este un temerar independent..am vazut de la intalnirea din parc ca nu are mama/tata..nu va invredniceste nici macar cu o privire..este bestial ca este asa independent si scormonitor....dovada maxima de inteligenta...tu n-ai face la fel?! un pachet gol il arunci, daca dai peste unul cu continut, te uiti ca nu stii peste ce dai, poate iti foloseste.
M-am spart de ras la faza cu Alice....mi-am adus aminte cum legam eu snur de un creion chinezesc ca sa am microfon cu cordon si cantam in oglinda cat ma tineau plamanii "Drumurile noastre toateeeeee.."...sau cand am taiat gherutzele papagalului cu forfecutza in timp ce dormea (ca ii crescusera prea lungi unghiutele) de mergea saracul papagal numai pe jos prin colivie ca nu putea sa se mai catere pe betisoare..

Aaaa...sa nu uit, astazi m-a oprit o tipa pe strada sa ma intrebe daca nu vreau bona...eu nu vreau, dar i-am luat nr. gandindu-ma la voi....daca are cineva nevoie, dati-mi un pm.

Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Buna...
Dana la tine m-am gandit si iti spun ca poti gasi salopete fainute la mag. Victoria, cred ca asa se cheama cel de langa "borcan"(asa mi s-a spus ca e porecla centrului de afaceri...) Cand cautam eu geaca pt Flaviu acolo, sotul a vazut cateva salopete, unele ca de sky si altele cu slopeta si gheaca.
Bibi stii faza..."si daca nu-i geniu sa vezi ce-l bat!". Mai bine sa fie sanatos si normal la cap, ca asta e ingrijorarea mea...Eu una la cap nu stiu daca voi mai fii intreaga mult timp.
Cornelia sa dea Dumnezeu sa-ti fie bine si sa nu fie decat o alarma falsa. Doamne ajuta!!!

Va pup!

Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Crisa, Dana, Andra, multumesc pentru informatia cu Miniprix ! Si pe noi ne intereseaza o salopeta !

Teo are carii si cred ca pana o sa i se schimbe o sa ajunga cu niste colturi mici si negre, adica o sa i se toceasca intr-un ritm ... Poate sunt eu mai disperata acum dar cam asa se vede viitorul. Dr. a spus ca atunci cand a fost in uter am avut o viroza, ceva de care nici nu am stiut ca am . Si alaptatul 1 an de zile, zymaflour,
nimic nu a contat, au fost afectati mugurii celor patru dinti (cel putin astia sunt afectati acum) la un moment dat in viata intrauterina. Si eu care ma laudam pe aici ca n-am nici o problema .

Asa ca sa fie totul super am lovit masina, am intrat in fundul unei dacii, era o tipa la volan. Ce sa va mai zic, era trecere de pietoni,
a trecut un nene, tipa a accelerat si nu stiu ce i s-a parut ei si a franat brusc. Domnu' era departe, nu stiu ce a vrut sa faca doamna respectiva. Oricumm am intrat in ea in plin, nu i-am spart decat stopul dar a mea praf ... asta e daca sunt dusa

Cornelia multa sanatate, ma gandesc la tine sa fie bebe bine !

Ioana Sora eu zic sa te gandesti la Cata si sa uiti de ratat, bine ca ai scapat de el, daca ai scapat ....

hai va pup ca nu mai pot de somn,
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Vad ca nu dorm fetele ....

Carmen multumim de felitari, dati si voi inainte cu olica cred pana la urma pricep bebeii nostri ce e bine si ce nu ! Cred ca noi am laudat-o foarte mult cand a facut si acum parca vrea sa ne demonstreze cat de cuminte e si evident e incantata ca ne face pe plac.

Mihaela multam' ! Bravos cunosti locurile nu gluma ! Noroc ca mai vii
tu pe la capitala sa ne mai inveti, eu una sunt f. restanta. noroc cu voi !

No ofence Andra si Amik, ramaneti pe locurile fruntase la consultanta shopping pe Bucuresti !

acum chiar ca ma culc,
nicol

Mergi la inceput