Copilasi de iunie-iulie 2003 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
maria m m spune:
Am uitat sa va intreb:
Cat dorm copii vostri?
Paula doarme de la 9 seara pana la 8 jumate dimineata.Si in timpul zilei,depinde doarme o ora pe la ora 10 si pe la ora 3-4 doarme in functie de ea o ora doua,trei.
maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
pojogam spune:
Pentru Elena in mod special... M-ai intrebat de Peritol. ei, cand am fost la spital cu Flaviu la un medic pediatru amic oarecum si i-am spus ca i-am dat mai de mult lui Flaviu 5 zile de Peritol mi-a spus sa nu-i mai dau niciodata pt ca in timp pot aparea anevrisme cerebrale plus ca poate crea greturi f puternice la unii...
eu m-am speriat cand mi-a zis si sa stii ca nu i-am mai dat nicioadata de la vreo 8 luni. EU nu stiu ce sa te sfatuiesc...
Personal am inlocuit Peritorul cu Tei Argintiu picaturi care e natural.
De mancat mananca asa si asa. Azi de ex nu a mancat decat dimineata pe la 11; dar acum chiar ca e de la dinti treaba.
indraznesc sa te intreb ce ai facut cu slujba, ca nu am aflat, ori am sarit pasajul?!
1. sta in carut tb sa doarma si ca sa-l pun il pacalesc cu o prajitura
2. e pretentios la papa, mananca branza doar cu zahar, adora smantana si baga si cate o mana in borcan,ciuperci cu smantana, conopida, dovlecel nu mananca carne decat parjoluta sau perisoara,nu ii place casacaval si orice derivatie de aici, fan ciorbita si orice altceva nu
3.dorme 2 ore sau 2 ore juma ziua si seara de la 9:30 la 7 dimineata dar cu multe treziri peste noapte.Are 11-12 kg
4. 86 cm
Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao
iselin spune:
1.Copii vostri mai stau in carucior?
2.Ce le mai dati de mancare?
3.Cate kg au?
4.Ce inaltime au?
1.Da, cel mult 10 minute.Cred ca se simt jigniti, doar ei pot sa mearga acum, chiar pot sa fuga...
2.mananca de toate, fructe, legume, crude, piure, gratar, compot, branza, smantana, mamaliguta, paine, oua...Nu mananca varza, fasole,carne tocata.
3.12-13kg
4.ultima masuratoare parca era 7x cm
Caz exceptional copilul meu inca nu bea din cana, nu am avut rabdare eu.S-a udat toata, a bagat mana, a intors cana, a bagat o papusica...
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Crisa, m-a lasat si pe mine cu gura cascata. Iti multumim pt. cuvintele tale. In momentul asta, chiar aveam nevoie de ele.
Din pacate noi nu am sarbatorit sambata, cu toate ca Doru nu a uitat, il suspectez ca are data trecuta in telefon pt. ca la 12 noaptea m-a pupat, mi-a zis la multi ani si ne-am facut planuri de iesit in oras. Dar nu a fost sa fie. Eu de sambata am scurgeri maronii/rosiatice si am stat aproape numai in pat. Acum sunt disperata. Abia la 4 ma duc la dr. Se dea Domnul sa fie bine, dar parca ma astept la ce e mai rau. Stau la birou, ma doare un pic burtica. M-am gandit sa stau acasa, dar nu stiu din ce motive am venit la birou. Cred ca mai mult ca sa va scriu voua.
Si ca sa trec la ceva mai hazliu (cu toate ca nu imi vine sa rad). A adus Doru televizorul. Nu e cu plasma. Daca ma credeti am fost dezamagita, pt. ca singurul avantaj, dupa parerea mea era ca e subtirel si mititel. De unde, e mare-mare. Doru a ras de mine, mi-a zis ca nu era nici macar el in stare sa faca o asa investitie (cu toate ca ar fi fost tentat). Costa multicel si asta, dar nu o avere. Si pt. ca tot eram dispusa la o asa investitie, m-a anuntat candid ca a luat si DVD-player (cu toate ca mai avem unul ).
Incerc sa imi ocup gandul cu tot felul de prostii. Sa vad cum o sa rezist pana dupa amiaza.
Va pupam
Cornelia si Mariuta
nicol74 spune:
nu m-am dat la fund ....
3.Cate kg au?
4.Ce inaltime au?
1. da cand e obosita, chiar ma
mira ca vrea in el
2. aproape orice
3. cam 12-13 kg
4. peste 80cm
Carmen subscriu la parerea pentru Exquisa am mancat eu si m-am deranjat la stomac, dar ce-i drept e foarte buna, eu am luat fara grasime. Nu am avut curaj sa-i dau Teodorei.
Elena si eu am auzit cam acelasi lucru de peritol, cam ce spunea si Mihaela. Eu i-am dat o data lui Teo si mi s-a parut ca a fost mai agitata .
Nu mai stiu daca m-am laudat dar simt nevoia Teo face la olita caca de pe la 1 an dar acum zice ca face caca si cauta olica sa ne- o aduca. Ca sa fie mai convingatoare se asaza imbracata pe ea. E tare haiosa cum se incearca sa o incalece.
luni dimineta si eu stau pe forum ....
va pup,
nicoleta
Andra_ spune:
Buna fetele,
Crisa - eu abia acum am citit mesajul tau, super!!! Pai daca esti cu el pe jumatate atit de sincera si draga cum esti cu noi, cred ca e cel mai fericit. Eu chiar ma gindeam sa te intreb ca tot puneam cap la cap mesajele tale cum ca sinteti impreuna de atitia ani, dar ca ai divortat acum 9 ani... si nu mai intelegeam ce si cum: iata cum statea povestea!
Cornelia - iti tinem pumnii si speram sa fie totul bine.
Maria - bine ai revenit! Las ca faci fata fotomodel. Nu stim ce mai face Aditzu, dar probabil ca si Irinuca tot pe la dimensiunile astea e. Cit despre intrebari:
1 - Luca sta mersi bine in carut daca-l plimbam prin parc, eu sint incintata si nu-i las loc de intors, n-am incercat sa merg cu el pe jos in parc (desi e la 2 minute de noi), ci il pun in carut si abia cind ajungem la locul de joaca il las jos, tocmai sa nu-si inchipuie ca se poate altfel Mie imi convine, ca daca e sa mearga el facem 10 minute pina in parc, cu circ etc. Noi cind plecam de-acasa luam carutul pe post de scaun de masa. Sau daca iesim pe terasa, doarme in el. Asa ca inca il folosim intens. Adica le folosim, ca avem unul si la bunici.
2 - De mincat, maninca cam orice, Tantica ii gateste ca si ptr ei (mai putin varza, fasole, mazare), ca oricum si ei trebuie sa manince mai usor. Ii place si gratarul, piureul de cartofi, brinza (e fan, daca-i dau ceva si nu deschide gura, ii zic ca-i brinzica si se executa), cascaval, rosie (dar felii cit sa-nghita), iaurt. Am o problema ca nu stie sa muste, daca-i dau o bucata mai mare si-o indeasa pe toata in gura si asa o maninca. Nu stiu cum sa-l invat, ca vad ca lui nu-i pica fisa singur ca poate sa muste si sa manince pe etape. In schimb bea din canita speciala fara probleme, iar ieri a inceput sa bea si cu paiul. I-a placut atit de mult, ca a baut atita suc incit ptr prima oara in viata lui s-a oparit de la pipi.
3-4 miine ca azi il cintarit/masuram ca e ziua lui (14 luni) si i-am luat un metru de pus pe perete/usa cu Pooh, iar de cintarit il cintaresc de la 1 an pe cintarul nostru normal.
Noi in week-end am fost pina la Breaza, era pacat sa ratam asa o vreme, am adunat nuci si i-am dat si lui Luca, care tot incerca sa le inmoaie in gura, daca a vazut ca merge, le-a rontait.
pup u,
Andra
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu
alexandrueduard spune:
3.Cate kg au?
4.Ce inaltime au?
1. Sta pret de un drum pana in parc (cam 15 min.) si inapoi.
2. Cam orice are voie. Nu-i dau mezeluri de nici un fel.
3. in jur de 10-11 kg.
4. peste 80 cm.
In rest noi suntem bine. Am botezat fetita sambata si a fost foarte frumos. Am si prins o zi de toamna superba si mi-a placut si la biserica ( de fapt la o manastire): se numeste RADU VODA si e pe Serban Voda, la Seminarul Teologic. Maine va pun poze de la eveniment.
Crisa: m-ai lasat masca cu povestea ta si mi-ai dat de gandit cu sfaturile tale. Ai perfecta dreptate. SA VA DEA DUMNEZEU TOT CE E MAI BUN PE LUMEA ASTA!
Elena: un NU hotarat Peritolului. Nici macar nu e pentru liniste, ci pentru altceva. Nu am acum prospectul, dar stiu ca se dadea pentru bubele ce apareau de la o intoxicatie, iar somnul era un efect secundar al medicamentului.
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
elena_ltd spune:
Fetelor dragelor, Mihaela, Nicol, Magda, scot peritolul acum!!!! Multumesc mult. Faza idioata este ca la Oana am refuzat sa-l administrez cand mi s-a mai prescris, dar la Mihai am zis sa-l incerc ca poate isi revine mai repede. Va pup si va multumesc din tot sufletul ca m-ati tras de maneca!
Mihaela, intr-adevar ai sarit tu mesajele cu jobul meu. Proiectul in care mi s-a propus sa lucrez intra in functiune abia prin ianuarie, ceea ce imi convine de minune. Abia atunci o sa am toate amanuntele si o sa iau decizia.
Desi v-am citit, nu mai scriu altceva, chiar sunt socata de vestea Corneliei. Parca e un facut ca sarcina asta sa-i dea emotii inca de la inceput. Cornelia, pana acum toate ingrijorarile si toate problemele n-au avut suport, asa va fi si acum. Te rog din suflet, tine-ne la curent. Deja ma streseaza pe mine starea de incertitudine in care traiesti cu bebe mic, imi imaginez cum trebuie sa te simti. NU E NIMIC GRAV, ASA CUM N-A FOST NICI PANA ACUM. E doar un bebe cu pretentii de atentie. Ai pus un supozitor cu scobutil, ceva? Daca faci in continuare gravibinomul, ala e excelent si tine sub control fixarea sarcinii, stai linistita. Nu trebuie sa-mi raspunzi mie la mesaj, dar gandeste-te daca nu ar fi mai bine sa-ti iei concediu si sa stai linistita. Trimit toate gandurile de bine burticii mici si ma rog pentru voi sa scapati de griji!
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
Kehleyr spune:
Buna fetelor,
Ce activitate pe aici...
Maria bine ai venit inapoi, ne-au lipsit povestile tale.
1.Stefania sta in carucior pe drumul spre parc si uneori si in parc, cand obosesc sa alerg dupa ea si o mai plimb in el. Si cum zice si Andra, in chip de scaun de masa cand plecam din Bucuresti.
2.Pilaf, ciorbite, supa cu galusti, ghiveci de legume, piure, salau, carnita de pui, ficatei... Nu am avut deloc succes cu pastele si cu sufleurile si mai nou nici mamaliguta nu ii mai place.
3.Are vreo 10.5 kg si 78 cm
Cornelia iti tinem pumnii la doctor, saracuta de tine cu stresul asta vesnic...
Crisa fara comentariu... si eu faceam calculele Andrei si nu prea imi ieseau . Acum inteleg. Foarte frumos si foarte intelept ce spui tu... Si eu fac des greseala de a imi gasi timp pentru copil, pentru mine, pentru parinti, dar nu pentru sotz. Cred ca il iau "for granted" si nu fac bine deloc. Noi ne si ciondanim din toate prostiile, ca el e incapatanat dar eu si mai si . Se cere o campanie de reeducare, macar la mine...
Nicol de ce are Teo dintii negri? Ca nu am mai auzit de asta. Sunt cariati sau e altceva?
Ioana ai fost de milioane cu acrobata ta .
Iselin nu stiu ce intelegi tu prin baut din cana, cred ca pentru cana normala e cam devreme -- noi bem din cea cu adaptor.
La munte a fost superb, desi sambata au mai fost si ceva norisori. Si noi ama dunat nuci, am niste unghii de muncitor agricol de mi le-am taiat scurt scurt sa nu se vada . Am adunat si gutui, Stefania era incantata si mi le arunca pe toate pe jos . Acum trebuie sa ma adun sa fac peltea ca e pacat de ele .
I-am aratat pentru prima oara o vaca adevarata si s-a speriat de ea si a inceput sa planga . Degeaba faceam eu "mu, mu" ca nu asocia in nici un fel cu animalul ala blajin din carti...
Am dus-o la prima ei plimbare pe deal -- la tati in carca. Nu pot sa zic ca i-a placut, cred ca o deranja faptul ca era terenul accidentat si cum incerca saracutza sa faca un pas, cadea... Plus ca ne-am intalnit si aici cu niste vaci. Sotzul "aa, ce frumoase sunt, ia sa le trag in poza" (apropos si-a luat al doilea aparat, ca ala digital nu mai e bun, acum si-a luat unul cu film, artistic ). Numai ca vacile nu prea erau de acord, cred ca a contat si faptul ca si eu si Stefi eram in rosu, asa ca dupa gard repede sa nu ne prinda vaca... Nu e prea usor sa sari garduri cu copilul dupa tine... dar daca e nevoie ce sa ii faci!
Daca stau sa ma gandesc a fost w/end cu vaci. Aceeasi vaca de a speriat-o pe fi-mea a produs o balega in curte pe care a gasit-o cainele si in ea... Nu va spun ce a spalat biata mama si la ea si la covoare...
Fi-mea a inceput sa se rasfete. Vine la noi si se baga in picoarele noastre sa o luam in brate, ni se catara pe genunchi si vrea sa o zgaltaim, vine si pune capul pe genunchii nostri... ce mai, o lipicioasa si jumatate...
Am si eu o intrebare: ati vazut pe undeva salopete de fas intregi pentru copii? As vrea sa ii cumpar pentru la iarna, ma gandesc ca ar fi mult mai practica la umezeala decat blugii.
Hai ca m-am lungit excesiv, si nici macar nu le-am scris tuturor. Mai revin .
Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".