Copilasi de iunie-iulie 2003 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Iaca acum am ajuns si noi acasa de la o aniversare(am fost la Thalia), si inainte sa ma culc imi zic stai sa mai arunc un ochi pe la fetele mele..si bine am facut.

Crisulica mica m-ai facut praf....te-am simtit fericita, atat de sensibila, plina de iubire, de dorinta, de speranta, de candoare, ....sigur ca ai dreptate si sigur ca toate stim teoria, mai greu este cu punerea in practica, motiv pentru care tot timpul iti gasesti scuze pertintente dar insuficiente, "azi sunt prea obosita" "ma doare capul" prefer sa citesc ceva"..decat sa stai 2 minute si sa te gandesti ca de cele mai multe ori iubitul tau nu mai stie ca (inca) il iubesti, ca il apreciezi, ca il vrei (mai) aproape, uiti sa fi tandra, atenta la nevoile lui, sa il surprinzi cu lucruri placute..uiti sa faci gesturi marunte dar cu mare insemnatate....

Mi-ai indus o anumita stare....imi place...

Acum sa revin, stai tu si taci malc ca nu esti married, ....Ma bucur tare mult ca v-ati regasit si va doresc muuuulti, multi ani fericiti impreuna.

Gio, parca tu zicei ca iti pui cablu Astral....cum merge? cat platesti?

Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Saliu fetele,
am intrat scurt sa va citesc ca apoi am niste treburi...o sa revin mai pe seara.Noi sintem ok si cu "raceala" pe trecute.

CRISA,multa sanatate si bucurii sa aveti impreuna!!

BIBI cind l-am intrebat eu ultima oara de baitza Selina avea vreo 5 luni si mi-a spus ,de 2 ori pe saptamana.Dupa cum mai povestesc si eu cu prietenele mele de aici tot asa am ramas si acum ca si ele de altfel...martzea si simbata.

Pupice feteeeleeeee!!!

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Carmenutza, abonamentul e 12 $/luna si 3.5 $ modemul inchiriat, + TVA...Merge bine, deocamdata, dar ai tranzit limitat, 1,5 parca,
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

hop si eu la datorie

Crisa cu cea mai mare sinceritate erai pentru mine cea mai maritata doamna de pe forum. Care va sa zica hartia nu prea conteaza !
Oricum bravo voua ca ati rezistat !

Bychi help ! Vreau sa merg si eu la dr. naturist. Teo a racit
din nou, deci dupa doua saptamani, nu rau doar mucisori si tuse, ne-am descurcat cu babesti. I-am dat o singura data antibiotic, Amoxicilina, pe la 1 an, dar si atunci dupa 3 zile de febra.
Dar totusi nu mi se pare ca e ok, cand o vad cu mucii dupa ea.

Madishor daca faci ceva cu Matei pentru dintisor zine si noua.
Teo are mari probleme cu dintii de sus. Sunt complet negri. Am fost
la stomatolog de copii dar mi-a zis ca pana la trei ani nu poate face nimic.

Bibi David e un scump si tu la fel !

va pupam,
nicoleta si Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Bychi, sunt in admiratie pentru voi cu lasatul lui Tibi la prietene. Cred ca il poti lasa fara probleme la mama ta. Si Mihai reactioneaza la fel dupa ce vine de la soacra-mea.
Asa m-am gandit si eu, ca tine, sa folosesc homeo pentru intarirea organismului, pentru tratamentele pe termen lung si alopatele la urgente.
Pentru gineco, eu ti-o recomand pe dr. Dinca de la Sanador.
Adyna, sigur nu are pofta de mancare de la raceala. O sa-si revina in forta, ai sa vezi. Ii dai ceva vitamine? Sunt curioasa daca se recomanda in Germanica.
Ioana, si Mihai rupe carti, dar noi am golit rafturile de jos din toate bibliotecile.
Bibi, am si eu perceptia exagerarii in privinta lui Mihai, dar cred ca deja am facut o obsesie de cand a fost in spital, mai ales ca de atunci a devenit mai sensibil clinic. Aproape ca am vazut moartea cu ochii. Nu stiu daca ma crezi, chiar realizez ca o iau pe aratura cu ingrijorarile, dar nu ma pot abtine. Pe bune. O sa-mi treaca.
In alta ordine de idei, mi-am pus aceeasi intrebare ca si Carmenutza, cum de nu l-a incaltat vreo duduie pe fratele tau? Am recitit mesajul ala cu David si "Gelutzu" pana la loc comanda, e teroare.
Carmenutza, hai, ma, in privinta lui Razvan, pregatim si noi omul pentru orice eventualitate in care Brad se gandeste sa divorteze, iar in privinta Danei, fii pe pace, e admiratoare de la distanta, pai ce, poate ea sa zica ca a sunat-o? Neeee! Dar e cinefila inraita, am citit-o la arte si in plus de asta... ea e fidela! (pasaj de sarit pentru Razvan).
Mai, e incredibila Maya cu cersetoarele si cu aoleu. Cum e posibil??? E incredibil pur si simplu ca face analogia dintre semnificatia vaicarelii si situatia cersetoarelor. Am ramas paf.
Crisa, istoria voastra mi-a adus lacrimi in ochi pentru romantism, aventuri, curaj si mai ales iubire. Atat cat va cunosc, va regasesc perfect in poveste. Pe alocuri, ma regasesc chiar si pe mine si pe Alex in situatii similare. Aveti admiratia si simpatia mea deplina. Si mor dupa naturaletea si sinceritatea cu care ne impartasesti orice.
Gio, marturisesc ca in sfarsit ma simt in siguranta pe mana dr. Stanciu, am dus-o si pe Oana si mergem la control iarasi joi cu Mihai. Multumesc inca o data.
Legat de copro in mare voga, si lui Mihai i-a zis medicul ca va trebui sa faca pentru ca are cearcane.
De unde luati exquisa? Nu am vazut-o nicaieri.
Maria, bine ai revenit! Ai vazut ca ti-au simti fetele lipsa pe-aici.
Mihaela, am notat remediile tale naturiste si le am in vedere. Cu ceaiul de pelin mi-a fost frica. La fel imi e si cu salvia. Il las sa mai creasca.
Flaviu e mester mare. mama, Doamne, cate face! Bravo lui, dar sa-i fie rusine ca nu doarme noaptea. Stiu ca Flaviu a luat Peritol, acuma, cat e bolnav, ne-a recomandat si noua medicul si chiar are efect. Poate asa reuseste sa isi scoata trezitul de noapte. N-a mers peritolul, nu mai tin minte? Cum mai sta cu mancatul?
Iselin, ma bucur ca mai scrii pe-aici, de citit eu te citesc si pe la alte topicuri.
Cu vorbitul, ai vazut si tu, pana pe la 4 ani sa tot fie. O sa vezi, peste vreo 6 luni o sa turuie. Fiica-mea cea mare a vorbit cam pe la 2 ani jumate cam cum vorbeste Mihai acum la 1,3 ani. Nici numele nu si-l zicea ca lumea, iar Mihai acuma o striga perfect. Si acum, la 4,8 ani... ce sa-ti zic, nu-i tace gurita aia nici astupata si vocabularul si exprimarea sunt mai mult decat multumitoare. Trebuie sa ma crezi pe cuvant ca nu e o problema deloc, deloc. Pentru confirmare, citeste mesajul lui Bibi de la pagina 5.
Nicol, datorie, datorie, dar ce face pitica?

Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Crisa, felicitari ! Sunteti tari ! In concluzie, hartia n-are nici o importanta.

Din "catararile lui Cata"...

Cum inca am 16 grade in casa, Cata e tot la mama mea. Bunica-sa i-a cumparat si ea un patut... Dimineata, se trezeste ingerasul la 7. Da cateva semnale, sa se stie ca e treaza, dupa care... liniste totala. Se duc ai mei la ea in camera, pe la 8, crezand ca a adormit fata din nou. Si cand colo, ce facea puiutul ? Stataea in mijlocul patutului, in fundulet, si avea drept jucarele: mouse, tastatura si geanta ei. Tot ce avea in gentuta imprastiat in pat si pe langa pat... Fenomene paranormale ? Patutul ei era destul de aproape de masa, dar, totusi, la o distanta considerabila. Tot comentau ai mei cum a ajuns Cata la acele obiecte care erau pe masa, desigur. Bunicul lui Cata catre bunica ei: Tu esti de vina ! Ti-am spus sa nu le mai lasi pe marginea mesei, ca se intinde dupa ele si le trage. Bunica catre bunic: Dar nu le-am lasat, ce naiba ? Imi aduc bine aminte ce am facut aseara.
Si uite asa, tot schimband replici, o vad pe Cata escaladand patutul ( a pus un picior pe gratii ). Ei, de aici n-a mai fost greu... Cu un mic efort si un salt demn de cascadorie, a aterizat pitica pe masa si s-a pus in fund langa monitor, razand in hohote.

Mai vorbim, ca a venit o prietena... Seara buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Elena, noi Exquisa luam din Carrefour sau Mega, au crema de branza, iaurturi, deserturile alea bestiale..e drept ca sunt cam scumpe, dar sunt si mult mai bune decat Philladelphia..si alte asemenea.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Mai fetelor,

Ce sa mai zic, multumesc de urari. Acum nu mai sunt ca prima oara. Dar "sper", spre deosebire de atunci cand "credeam", ca o sa fie pentru ultima data. Oricum eu i-am spus sotului ca nevasta ca prima nu o sa mai vada. Si asa si este. Si ca sa va spun si ceva mai vesel, acum cativa ani dupa ce ne impacaseram, o vecina de-a bunicii, care nu se prinsese cu cine eram, imi zice pe asuns "asta-i mai bun ca primul, nu?" si io ca omul ce sa zic "mai bun, mamaie, mult mai bun".

Maria, bine ai revenit. Ne-a fost dor de tine .

Pojo, tu daca o sa mai ai un copil si o sa dea Dumnezeu sa fie cuminte, cred ca o sa fii socata. Doamne cata energie are Flaviu. Pai normal ca nu vorbeste, ziua are doar 24 h.. Se zice ca cei care sunt zglobii cand sunt mici sunt cuminti cand sunt mari. Nu stiu insa daca asta te consoleaza..

Bychi, ca sa nu crezi ca sunt numa bune cu catel si copil iti insir si cateva d'ale rele: de ceva vreme Bodo e gelos pe fata pe Tudor, il mararie si numai daca se apropie de el (presupun ca au avut un conflict pe ascuns), plimbarea cu amandoi e un act de curaj pentru mine (Bodo se da mare mascul fata de cainii mari si trebuie sa fiu cu ochii in patru), tre' sa faci curat in casa mult mai des, Bodo e mai sensibilos la piele de felul lui si una-doua hai la doctor, cand trebuie sa il scoti afara pe viscol, ger si ploaie iti doresti invariabil sa nu fi avut catel etc. Insa recunosc ca il iubesc tare mult. De doua zile Tudor ii spune pe nume si tot de atunci zice si ham (nu mai insist ca le uiti p'alea rele ). Analize sa-i faci daca ti se pare ceva aiurea (la Tudor i-am facut coprocultura si parazitologia pentru ca avea scaunul cam moale si cearcane). Ginecoloaga mea nu ti-o recomand. De cand cu Mara, sa n-o vad.

Iselin, mi-as fi dorit tare ca la batranete sa le spun nepotilor ca am fost un cuplu minunat, ca am avut o viata plina numai de bucurii dar ca'n viata....

Carmenutza, pai nu ca m-am dat married dar mi-e greu sa zic "prietenul" dupa ce i-am zis "sot" si sa mai stau si sa explic lumii de ce ne cheama la fel (ca am pastrat numele lui) si alte alea. Oricum daca trebuie sa fac ceva acte imi ia timp sa le explic la aia ce si cum.
Super faza cu Maya si cersetoarea. Isteata fata mai ai!

Nicole, ce faci soro, te dai la fund de tot??? Se poate!!!!

Bibi, ce repede au sarit fetele astea ca ce si cum cu frate-tu. Pai e tanar, are el timp sa se insoare. Si cu "copii, io niciodata" am mai vazut noi.

Ioana, acum "cred" ca am inteles ce importanta au actele... trebuie sa fii mult mai atent. Bine ca ai descoperit misterul cu masa ca ar fi crezut bunicii ca si-au pierdut mintile.

TUDOR AZI NOAPTE A DORMIT FARA SA MA DUC LA EL IN CAMERA DELOC. Mi-e si frica sa il culc ca daca nu se repeta faza???? Apropo, azi noapte a sunat alarma la sot la servici si am avut de ce sa stau treaza (ce daca a dormit copilul ).

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Despre Exquisa eu nu am o parere prea buna..mai cumpara Razvan dar copilului nu i-am dat niciodata pana acum...are un gust complet artificial , basca cateva E-uri...

In schimb am descoperit Perlutze de branzica si smantana de la Dorna, nici dupa astea nu ma omor, adica pentru mine au un gust destul de fad, dar Maya le mananaca cu placere...dar macar astea sunt bio-ecologice...

Tot despre papica , Maya este topita dupa pilaf cu pui si legume, conopida la cuptor cu branzica...iar rosiile le mananca ca pe mere, adica ii dau o rosie intrega in manutza si musca din ea pana o termina(asta in ciuda mea care nu am mancat o rosie in viata mea, nu stiu ce gust au, nu le suport-despre rosii vorbesc).

Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Dragele mele,

papusa mea nu s-a ingrasat deloc.
Tot 8.760 are...
De mancat mananca ,insa e mofturoasa.Nu arata deloc slaba,este inalta si bine facuta,as putea zice si ca are ceva carnita pe ea...insa cand ajung la kantar cu ea,sunt total dezamagita.
La capitolul papa ,singurul lucru caruia ii ramane fidela este supa de taietei,spanacul,paste cu conopida si cascaval la cuptor si pufuletii.Azi i-am facut pilaf cu legume.....o bunatate,nu i-a placut.

Eu la serviciu ma descurc bine acum,bona ramane cu Paula de la 8 jumate pana la 16 jumate.E draguta femeia si important este ca o iubeste pe cea mica,si viceversa.O invata multe lucruri,o plimba mult,ii da papa,o culca,face mancare si curat in casa(la parter).Este un ajutor mare.

Miru e ocupata(foarte)cu scoala.La noi e o vreme urata de cateva zile,ploua,e ceata,mereu innorat.....rece.Nici nu stiu cum sa ma imbrac,dimineata e f. frig si la pranz e cadut.
Paula a prins o raceala de la sor-sa sii ii curgea nasul ieri insa azi e mai bine(adica nu-i mai curge deloc).

Paula e sociabila si ii plac la nebunie copii.Intr-o zi am fost cu ea in oras si ne-am intalnit cu o alta mamica care avea o fetita putin mai mare decat Paula.Eu ma uitam la niste produs,timp in care,cealalta fetita i-a tras Paulei o palma.Maica-sa nu mai stia cum sa se scuze si imi spunea ca fetita ei e tare agresiva de la un momentdat incoace.Paula se uita mirata la ea....
Cu olitza stam asa si asa.O mai pun uneori si face.Interesant este ca uneori(inainte de baitza) o mai las fara scutec.....si atunci,de fiecare data face pe ea.

Acuma sunt in procesul de cautare a unei geci de toamna tarzie-iarna.Am vazut unele in magazine dar m-i se par cam scumpe...anyway,am sa i l-e iau.
De curand i-am luat niste pantaloni dubli,captusiti,foarte frumosi,de iarna.

1.Copii vostri mai stau in carucior?
2.Ce le mai dati de mancare?
3.Cate kg au?
4.Ce inaltime au?

va pup pe toate si multa sanatate!

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput