Bebelusi de iulie-august 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by cristalina

Buna seara si de la noi!

Liliana, pe aici pentru afte e glicerina boraxata...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Nope si in RO se da tot Nistatin. Glicerina boraxata o descoperira ca fiind toxica. Acu vb lu mama mea cica io beui la glicerina de mi-a iesit pe oki:-)

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

roxana ...de la revalid am avut probleme pt ca il cam luam in loc de masa...da cu parul mi-a rezolvat problema. Zici ca inainte de masa e OK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Seara!

Sa va pove cum decurse prima zi in care lasai puiu fara mama doar cu tati din dotare: trezirea de dimineata, mulsu' de rigoare si pus la frigider una bucata bibe cu 100 ml lapte productie proprie. Fuga, fuga la magazin si achizitionat 2 buc bibe (n-aveam decat unu' amarat) si tetine, facut instructaj tati, papat si deplasat la curs. M-a transportat tati si el s-a intors solo cu bb acasa. SI cupilu fuse cuminte: dormi de pe la 12 pana pe la 3 si nu-si deranja taticu'. Si apoi incerca hazbandu' sa-i dea papa la sticla! Poate daca ii dadea o berica, ca laptele meu fuse bun de-o dusca (40ml) dupa care se satura si linse tetina (Cristalule esti sigura ca nu's frati?). Da' nici nu planse. Si stat cupilu la tati in brate in pozitia sprijinit de burta lu' tati sa vedem ce e prin camera pana suna mami sa fie ridicata de la locul de invatatura. Si-a papat apoi cu pofta de la butelca lu' mami.
Mey, trebe sa mai fac neshte traininguri cu fi'miu despre utilizarea lu' nea bibe in lipsa de butelca agatata de mami, ca altfel am rezolvat problema cu bona .

Nicole, io vb maine cu Alina si daca e cald poate ne vedem joi. Te tin la curent (220 sau 380? )

Pupici pe burtici de bb

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici la gagici !

afara ploua ...oare s-a terminat cu vremea frumoasa si calda???
eu vreau intilneala , am vorbit astazi cu Alexandra si a ramas pentru joi sigur, adica noi doua sigur mergem in Tineretului, Marina bantuie pe acolo, deci ne vedem si cu ea ...cine mai vrea, cine mai doreste, abia asteptam sa ne vedem!

Monica, bine ati venit, nu stiu daca ai mai scris aici la noi ...daca da, te asteptam in continuare cu vesti despre puiuta ta, despre tine! sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa ...

Monicule, poate Botosel are cateva zile in care e mai lenesa la papat, nu cred ca-i vreo problema!

Marcela, chiar astazi ma gandeam la voi, nu stiam cum te mai descurci cu moata, daca s-a mai cumintit !

Papadikule, si io beui la glicerina ...si ati vazut ce adevarata sint !

hai sa va mai zic, ca sint tare incantata, sper sa nu ma deochi singura , de ieri incepand cupilu meu adoarme singur, doar in seara asta au fost ceva maraieli, nu am cedat si pana la urma a adormit, pur si simplu am stat in alta camera sa nu o aud cum chiraie si ma duceam doar sa ii dau suzeta (o scuipa cat mai departe ), tot de ieri i-am facut program de masa la 3 ore, chiar 4 daca rezista, ca la 2 ma zapacise, nu ca as avea ceva impotriva sa-i dau laptic, dar nu puteam sa fac nimic, 2 ore trec foarte repede si i se facea foame imediat!
va rog sa-mi tineti pumnii sa pape la 3 ore si sa adoarma singura in patut in continuare ! Multumesc ....

in seara asta i-am facut poze la baita, le-am pus pe site, daca vedeti un termometru rosu "undeva" ...sa stiti ca ne-a fost rusine sa aparem asa golase pe internet !

va pupic dulce si noapte buna mamici + pitici

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna fetele, multumesc de raspunsuri. Stiam ca in Romania se dadea(din cate inteleg inca se mai da) glicerina boraxata, dar nu stiam ce se da pe aici pe aste meleaguri.
Din pacate doctorii de pe aici nu prea sunt intregi la minte. Am fost cu ea si i-am aratat petele albe din gurita fetei, si mi-a spus ca e de la lapte ca nu are nimic. Cica mai au si eu perioade bune si rele, ca cica o fi de la constipatie. Asa o fi ca ieri dupa ce a facut injectia, a reusit sa iasa si afar si apoi a inceput sa manance mult mai bine. NU cum ar fi normal, dar mult mai bine. Si azi la fel, a mancat destul de bine, dar tot a mai facut fite, pana a luat tetina in gura. Are asa un dar de a o impinge cu limba daca nu-i place. Desi era foame. A trebuit sa insist ca sa manance. Dar dimineata e doar sotul, si el ii baga buiberonul in gura, daca mananca bine, daca nu ii ia si gata.
Ufff, ufff azi am dormit toata ziua. daca azi noapte am facut de straja patriei. Sa vedeti ce viezure o sa fim la noapte. Si mami are maine test cu studentii.(asa ca un partial in Romania)
Hai ca m-am intins ca pomana tiganeasca.
Va pup si tineti-mi pumnii sa dorm si eu un pic la noapte.
Liliana si Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

mey lume,
io stiu ca nistatinul e facut din glicerina si praf nistatin( substanta de baza)...io pe Raresu l-am tratat si cu de-aia si cu cealalta..
.in rest noi suntem bine toti ..eu as vrea sa ma inscriu la master si sunt in cautari....va pup pe toate cu mare drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

quote:
Din pacate doctorii de pe aici nu prea sunt intregi la minte. Am fost cu ea si i-am aratat petele albe din gurita fetei, si mi-a spus ca e de la lapte ca nu are nimic. Cica mai au si eu perioade bune si rele, ca cica o fi de la constipatie.

Daca sunt de la lapte ar trebui sa se duca daca incerci sa stergi limbuta cu un betisor cu vata umeda... asa mi-au zis mie... si am facut asta de vreo cateva ori, dar nu s-a dus...
Normal ar trebui sa ii recolteze de pa limba si trimis la analize sa vada daca intr-adevar e ciuperca... dar nu se obosesc... nu stiu, dar eu nu prea sunt multumita de doctorii de aici, la voi o fi altfel, dar astia sunt superficiali aici... si totul este "normal" la ei...
Multa sanatate!

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Asa e si aici,pentru medici totul e normal la bebelusi.Eu sunt norocoasa ca,cu Naomi nu am avut nici un fel de probleme si nu am ajuns laspital dacat la controalele de rutina.
Dragele mele dar ce spuneti ca a mea mogaldeata ,ieri a prins jucariile si nu le-a mai dat drumu si incearca mereu sa-si tina capu,ce mai am o adevarata domnisoara.....pai daca nu vorbesc cu ea tot timpu ma cearta de numa,numa.

Azi nu am scosa afara pentru caadevarat aici,vine taifunu si nu am deloc liniste cu ea,si ai vostri fac la fel daca nu@ii scoateti o zi afara?
Dragele mele,dar ce ma fac eu ca a mea prinseta nu suporta absolut deloc caciula,si nu de alta dar a venit frigu si nu o mai pot scoate asa afara?

S-a trezit,vasi mai revenim,o zi buna va dorim

Ancasi Naomi Ioana(22.07.04)
http://community.webshots.com/user/naomi_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragutzelor!
Marina....pai bravo mama in loc de masa iti rupe stomacul orice! asa ca ia-le linistita inainte de masa si se rezolva problema! succes.
Anca (naomi_ioana) asa facea si al meu cind era mai mic cind nu il scoteam din casa....se obisnuiesc ei. si cu caciulitzele....idem. ff greu il conving sa ii pun ceva pe cap, ca face ca aurolacii, trage de ea si urla...i-am gasit niste fesuletze mai largutze si pe alea le suporta.
al meu individ ieria dormit juma' de ora tota ziua.....asa ca acum doarme inca, de la 10 seara, cu pauza mica de papat la 5.30. noroc ca m-am mai odihnit si eu.
si aici a plouat azi-noapte dar acum a iesit soarele...sper sa iasa si la voi!
Danule felicitari ptr copilu' cuminte...ai vazut ca iti facusi degeaba probleme? pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

rain, iti tinem pumnii, da spune-ne rogu-te si noo cum de ai reusit performanta cu papica la 3-4 ore? A mea face urat daca nu-i dau cand vrea ea...
vazut pozicile si ne-a placut si puiuta si termometru rosu...

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput