Bebelusi de iulie-august 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata neata!

iar a adormit singura ! poate va innebunesc cu chestia asta, sint sigura ca adorm multi bebeii singuri, insa eu sint tare incantata de reusita mea si de iubitica!

Anca, atunci cand i se face foame, adica la 2 ore de la ultima masa, eu ii dau ceai, cateodata bea 20 ml, cateodata 50 ml, depinde cat de sete ii este, in felul asta ea isi potoleste setea si nu mai plange, a mea chiar adoarme dupa ceiut, si peste 1-2 ore cere laptic! am observat ca mananca mai mult decat atunci cand cerea la 2 ore ...
incearca si tu, eu credeam ca va fi greu, dar s-a invatat repede cu programul asta!
iti tin pumnii sa reusesti

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna!
Nu l-am laudat eu ieri, dar o fac azi, a dormit baiatul de la 24 la 6, apoi a stat treaz aprox 75 de minute, din care vreo 30-40 la el in patut, a vorbit cu elefanteii, timp in care eu m-am pompat, apoi ne-am mai juact un pic, a mai supt si a adormit la san si dus in lumea viselor a fost pt 3 ore. Iar acum, dupa ce ca a stat o ora jumatate treaz (din care un pic in swing, un pic la mine in brate si un pic in marsupiu), l-am asezat in swing si a adormit instantaneu. Are mama baiat mare, bine ar fi sa-l tina in continuare bunele obiceiuri.

Am gasit pe un site ceva legat de calcatul hainutelor. Eu pana acum le-am tot calcat. " Hainutele pentru copii, in general, nu necesita a fi calcate. Pana nu demult se considera ca acest lucru este necesar pentru a dezinfecta lenjeria. Mai nou, s-a ajuns la concluzia ca pentru copil, a intra in contact cu lucruri inutil sterilizate este contraindicat, pentru ca in acest caz nu i se dezvolta imunitatea fata de bacteriile obisnuite ale mediului inconjurator. " La un moment dat i-am zis lui tati sa luam uscator de rufe, caci cu atata ploaie nu mai facemf ata sa uscam hainutele lui Stef si uscatorul folosind temperatura ridicata le si steriliza.

m_monica, bine ai revenit. Sa-ti traiasca fetita si sa va aduca numai fericire. Bine ca i-a trecut burtica.

Ma duc sa mananc si eu ceva (asta in cazul in care mai avem ceva in frigider, caci de cand ploua nu am iesit din casa sa ne aprovizionam).
O zi placuta sa aveti!

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Nicole , ce fericita esti ... eu nu am reusit inca performantza ... eu daca il las in patutz plange , pardon , urlaaaa ! noi suntem tot la capitolul infasat , leganat si cantat ... nu stiu pana cand !
o zi usoara
simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Nicole, am vb cu Alina si venim si noi la intalneala. Cu tati al meu dupa noi... ca sofer. Da mai multe amanunte... Mai vb.

Pupe.

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Da, Nicole, nu reusesc multi bebei performanta asta. Si al meu daca il pun in patut maraie vreo juma de ora, apoi incepe sa planga serios si daca nu il iau nici dupa faza asta, urla de-a dreptul. Uite chiar acum, in timp ce scriu, stau cu o perna in brate si cu el pe perna, ca ma chinui de o juma de ora sa il adorm si nu reusesc, desi i se inchid ochii. Adormise dar a sunat tel si l-a trezit. Iar avem o zi cu bazdaci

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Metoda cu perna o folosim in ultima instanta, cand nu mai merge nimic altceva, destul de rar, e drept, dar oricum, nu s-a intamplat pana acum niciodata sa adoarma singur, ceea ce nu e bine.

Nu stiu cine intreba pe aici daca mai asteapta cineva pana la 4 luni cu diversificarea. Si eu astept. Peste vreo 10 zile face patru luni si abia atunci o sa incep cu sucul de morcovi.

Ma duc ca urla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

vin si io la intalnire ... unde anume ?

Mergi la inceput

Stiu ca toti copiii isi sug degetelele, dar si ai vostri si le sug de parca i-ar durea sau i-ar manca ceva in gurita, asa disperati? Ca al meu uneori nici nu vrea sa manance sau sa doarma din cauza la degetelele alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Salutare!
Ieri evident nu am mai apucat sa intru, dar macar am iesit afara ca vremea a fost superba! La 3 a venit doamna care ii face gimnastica lui Stefan iar eu am crezut ca dupa ce-l munceste atit o sa doarma dus! Da de unde? A dormit juma' de ora ca era frint dupa care s-a sculat, a papat, s-a mai culcat, s-a jucat cu tati putin, a mincat pe la 10 jumate si a dormit dus pina la 7.30 azi dimineata.
Lia, parca tu m-ai intrebat - doamna se ocupa de Stefan de cind am venit acasa, adica de la 3 saptamini - ii face masaj complet, gimnastica, hidroterapie (in cada mare) si scufundari. Dintre toate astea gimnastica si scufundarile nu-i plac neam - tipa cit il tin plaminii, dar in rest adora totul si masajul si hidroterapia (adica diferite exercitii de gimnastica si de relaxare facute in apa). Toate astea pe Stefan l-au ajutat mult, mai ales dupa problemele pe care le-a avut la nastere.

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici!

Anca, nu stiu daca ai inteles cum am facut-o eu pe moata sa pape la 3-4 ore, eram cam adormita atunci !

Dana, Simona, intilnirea a ramas pentru maine dupa amiaza si mergem in Tineretului, astazi nu mai e soare si cald ca ieri dar e frumos, e placut, eu am venit acum de afara si moata doarme de vreo 2 ore jumate, deci i-a placut si ei , sper sa fie si maine vreme de stat in parc!
ora nu am fixat-o, eu ma gandesc sa ne vedem pe la 1 sau 2 dupa amiaza, ce ziceti, e ok ???
Gabi, va asteptam si pe voi in parc??? hai veniti, ne e dor de voi !!!

pupici

P.S. dupa amiaza ma duc sa-mi fac o schimbare de look! tineti pumnii, oke?

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput