Bebelusi de mai-iunie 2004 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitza_ro spune:
oops, uitai...La multi ani Uca!
Gabitza si baietzelul Dennis, 040609
http://community.webshots.com/user/gabitza_ro
Irinel spune:
Mai Gabitzo, tu oi fi olteanca?... Si eu sunt (Craiova). De unde esti tu, ca te prinsei cu perfectul simplu...:-) Pupici.
La multi ani si celorlalti sarbatoriti!
Lili deci am retinut bine...La multi ani fericiti impreuna! Va sta tare bine impreuna sa stii. Pupici si Biancutei. Ti-am trimis un PM.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Daniel (28 Mai 2004)
mephala30 spune:
LA MULTI ANI! ANA MARIA
LA MULTI ANI! DOMINIC
LA MULTI ANI! ALINA
Sa fiti sanatosi, voiosi si sa va bucurati parintii.
LA MULTI ANI! LILI pt. implinirea de 5 anisori de la casatorie. Multzi ininte!
Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN
Lili_B spune:
Buna fetele, am revenit.
Am citit tot, dar asa m-a palit o leneeeee...poate scriu mai mult pe seara.
Acum doar vreau sa-l felicit pe Sebi pt. performanta de a dormi toata noaptea. Sa o tii tot asa !!!
Irinel si Mephala, mersi de felicitari si la fel va doresc si voua si tuturor.
Azi ne scoate sotzul la restaurant. Sper sa fie Bianca cumintzica.
Va pupic si o duminica placuta tuturor.
Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza
pd spune:
Lili, La multi ani fericiti de casnicie!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
vanessa ionescu spune:
La multi ani la toata lumea.
am intrat intr-o viteza. bine ca nu ati scris mult ca cedam nervos.
aseara am avut musafiri. cand au plecat am dat drumul iute la calculator si spre bucuria mea (ca imi era somn) nu mergea site-ul.
I-am dat lui Cata cereale de la Milupa (mar cu morcov). Dar nu i-am dat cu lingurita. i-am dat cu biberonul pentru ca nu le-am facut groase. le-am amestecat cu apa si cu lapte (eu oricum nu alaptez ca n-am. A mancat ceva ce n-am vazut. Prima data am facut 180 ml. cand s-au terminat a inceput chiraiala si am dat fuga sa mai fac 70 ml. cand s-au terminat iar s-a marait dar am zis ca ajunge si l-am zdranganit un pic pana a adormit. sunt curioasa ce face la noapte cu sculatul. dar sunt foarte multumita ca i-au placut. dimineata i-am dat suc de mar si pulpa separat. sucul a baut putin iar piureul de mar l-a cam scuipat. nu e obisnuit cu solid in gurita dar lucram la asta.
Paloma, parca tu spuneai ca i-ai dat cereale cu lingurita si nu a vrut. incearca si tu mai diluate.
Iuliana, m-a sunat dna. Te sun maine sa vorbim dar dupamiaza. Dimineata sunt la munca.
marti mergem la vaccin.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
vanessa ionescu spune:
am uitat, Iuliana multumesc pentru poze. pe cea cu Catalin am pus-o in album pentru cine vrea s-o vada. data viitoare sa-i pozezi pe amandoi.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
danaA spune:
Buna fetele!!
Irinel, cum sa ma supar ca-mi daui niste sfaturi.? Doar de aia scriem aici de zor ca sa ne sfatuim, nu? Chiar daca am 2 copii sa stii ca intotdeauna am avut o problema cu imbracatul. Intotdeauna sunt obsedata ca poate nu i-am imbracat adecvat. Asa ca niste sfaturi nu strica. In ceea ce priveste concediul, stai linistita nu te apuca sa cauti pe internet pt mine. eu am crezut ca stiti voi ca ati avut de-aface cu assta. Eu am dat un search pe internet si m-am uitat pe un site. Nu stiu daca e cel mai potrivit.
Lili. va doresc multi ani fericiti impreuna si numai bine!!!!
Mona, sa stii ca asa am facut. daca Stefa nu face cacutza intr-o zi, atunci ii dau numai laptic si se regleaza.Pupici Liutei cumintica.
Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)
Nally spune:
La multi ani Ana-Maria!!!! Sa cresti mare si frumosa, cuminte si desteapta!!!!
La multi ani Dominic!!!
La multi ani Alina!!!
Lili multi ani impreuna in continuare, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti si copii sanatosi si frumosi, asa reusiti cum e Bianca, scumpa draga!!! Distractie placuta in oras si pupici si lui cuscru' cu aceasta ocazie!!!
Mey fetele, baiatul meu incepe sa se dea pe brazda!!! Am fost plecati la plimbare azi cca 3 oe jumate si nu a zis puiul meu nimik in tot acest timp!!! Din contra a dormit foarte frumos si a baut sucul de portocale si bibe cu ceiutzul fara sa sica nici pas!!!
Vorbeati aici de sucul de portocale, parca Vanessa intreba cum reactioneaza puii nostrii la el! Al meu bea de 3 zile sucul de la cate o portocala intr-o zi! O dau la storcator si i-o pun in bibe! Si cand ii e sete i-o administrez!! Vreau sa zic ca al meu e constipat de la 2 luni (asta pentru fetele mai noi) si nici dupa 3 zile de suc de portocala nu si-a dat drumul!!! Azi i-am bagat un supozitor cu glicerina!!! Nu stiu ce sa mai fac cu el! Cand are perioade cand face kk bine (de 1 zi 2 cel mult!!!) cand nu face singurel deloc (de obicei!!!)! Mie mi l-a recomandat doctorita de la 3 luni sa i-l introduc in meniu, i-am dat atunci 2-3 zile si nu ii placea sa il bea si am renuntat! Am inceput acum 3 zile si vreau sa zic ca daca ii iau bibe inainte sa se sature el face rau de tot la mine! Azi i-am introdus si cereale de grau si ovaz de la Nestle! I-au palcut la nebunie!! Maine ii dau doua linguri!
Nici nu stiu ce sa va mai scriu ca mi-e si rusine!!! Am promis ca recuperez cu raspunsurile dar nu pot! Nu stiu ce am de la o vreme ca nu imi mai gasec cuvintele si nu stiu ce va mai pot spune eu in plus la ce spun celelalte fete!!! Sincer va spun!!! Sunt in pana de idei si sfaturi!!! Iar ca sa scriu doar ca sa ma aflu in treaba ... si sa repet ce spuneti aici ... iar mi-e rusine !!!
Asa ca primiti cate o floricica si un pupic !!!
Va pupic dulce si noapte buna!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
danaA spune:
Irinel, eu stiam ca oatmeal este a doua etapa cu diversificarea daca incepi cu cereale.Prima parca e Rice cereals. Pai asa s-ar zice ca nu conteaza de cate ori face ci consistenta. Dar nu stiu ce sa mai zic ca eu sunt cam obsedata cu facutul cacutei in fiecare zi ca am probleme cu Andrei. Te-am lamurit, nu-i asa?
Eryka, felicitari pt kg. "pierdute". Tu de ce nu mai alaptezi?
Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)