Bebelusi de mai-iunie 2004 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

salut fetele

mah da scrieti nu gluma...am reusit sa citesc tot, dar unde era de raspuns la cate o intrebare s-a raspuns deja, vroiam doar la Irinel sa ii zic ca aici nu se recomnada sarea in primul an de zile caci rinichii copilului nu sunt perfect dezvoltati si nu sunt capabili sa ''prelucreze'' sarea in cant mari..ok, poate un fir de sare merge dar nu atata de sarat cat mancam noi adultii....

cat despre bucata de mar data la rontait eu nu ash indrazni sa ii dau la Dennis, exact cum zicea Lili nu stii niciodata...nu vreau sa fiu prapastioasa dar cunosc caz de copil mic(o cunostinta) care de o aluna s-a sufocat si a decedat in cateva minute.

Noi suntem mai binishor insa D mai nou si-a facut obiceiul sa se scoale la 6 dimi.Pe intuneric sta cu ochii mari pe pereti si isi face repertoriul:ai, e, o....

of e asha urat afara ploua si e o vreme gri.Urat!Unde-i varaaaa?

Gabitza si baietzelul Dennis, 040609

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

neata
fetelor, i-am dar o jumatate de mar in mana si a morfolit-o 10 secunde ca ii cadea din manute. Cata nici jucarioara nu o tine mult ca-i scapa darmite o jumatate de mar cojit si alunecos.
Va multumesc pentru ingrijorare dar si eu sunt prapastioasa tare asa ca am stat cu ochii cat cepele pe el. Azi i-am dar sa morfoleasca un morcov gros. s-a udat tot pe costumas de la saliva.
acum doarme dar eu gatesc asa ca am intrat doar cateva clipe.ai revin
si Cata a dormit pana la 4 (adica nu s-a sculat ca deobicei la 12 si la 2), ceea ce e mare lucru. A mancat si s-a culcat pana pe la 7.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Carmen eu nu imi fac griji pentru noaptea, ci pentru ziua. Din fericire noaptea doarme de pe la 10 si ceva pana la 3, 4, 5 sau chiar 6(in cazuri fericite) si api mananca. Daca am noroc, ii ajunge 2, max 3 ore si cere iar. Asa ca in comparatie cu alte mamici sunt fericita cu somnul de noapte. Dar ziua mananca si la 1-1,5 ore. Si nu-mi fac probleme ca mi-ar fi greu mie, ci pentru ca am citit ca la varsta asta bebeii isi reduc nr meselor la 5-6. Da cum fiecare copil e unic, il las asa, sper doar sa nu gresesc. Pupici.

Iuliana lasa ca recuperezi tu, ca toate avem zile cand nu apucam sa citim tot.

Vanessa spor la traba!

Lili cum a iesit prajitura Madutei? Mai ca as incerca-o si eu... Cand e aniversarea voastra? Maine?

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Bravo Sebi! Esti baiat mare acum doar...

Gabitza si al meu ar face asa da il iau inbrate la noi in pat si mai adoarme. Incearca si tu..Bafta!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaraza spune:

Servus fetele, am reaparut dupa niste zile tare dubioase in care n-am avut timp nici sa-mi trag sufletul desi n-as putea sa va spun concret ce mare activitate am prestat.

Am fost azi 4 ore in parc cu Sofia care a dormit tun si acuma a venit soacra-mea sa mai stea cu ea asa ca am dat iama pe Internet.

Sandy sa stii ca si Sofia doarme singura in camera ei si chiar DOARME, in medie 10-11 ore pe noapte (azi a fost o exceptie, a dormit doar 9). Nu trebuie sa te simti vinovata ca il lasi singur, e mai bine mai mic decat mai mare. Am o carte franceza care recomanda somn cu parintii pana la maxim 3 luni, dupa aia devine complicat sa dezveti copilul. Am avut si cu Madutza o discutie pe tema asta si a propus chiar un sondaj aici pe forum. Din experienta cunoscutilor mei si a mea, e mult mai bine cand copilul doarme singur (asta, desigur, daca exista spatiul necesar). La fel, daca exista un frate mai mare e recomandat sa lasi bebeul sa doarma cu fratele lui in camera, e mult mai cuminte.

Vanessa si eu stiu ca nu se da suc de portocale asa de repede. Ca orice fruct exotic e alergzant (cred ca mai am putin si-mi dau doctoratul in alergii, ca numai despre asta citesc). Pediatrii nostri recomanda sucul de portocale daca este copilul constipat, 1-2 lingurite inainte de prima masa. Tot cartea franceza zice ca mai bine mananca mama care alapteaza 2 portocale pe zi si la copil trece exact doza necesara de vitamine, dar fara substantele alergizante si fara neajunsul aciditatii. Acuma vedeti si voi cum va vine mai usor.

Madutza, Sofia se dezveleste si ea, dar ii prind patura sub protectia de patutz care in cazul nostru e o perna in forma de U care sta cu curbura la capul ei si cu bratele paralel cu copilu`. Am incercat sa o culc in sac tip vesta, dar cum adoarme la ultima masa cand o pun in sac se trezeste asa ca am renuntat momentan. O imbrac in body si pijama cu picioare si maneca lunga, fara caciulitza.

Am gasit o carte faina la Teora "Cresterea copilului - 1000 de sfaturi practice" scrisa de Anne Baccus, tot vreo 90 000 costa, o gramada de idei faine pe diverse teme.

Hai ca ma duc sa manac si eu de pranz ca mi-a venit jumatatea de la servici.

Andreea si Sofiutza (19 iunie 2004)
album
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33541" target="_blank">nashterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaraza spune:

Servus fetele, am reaparut dupa niste zile tare dubioase in care n-am avut timp nici sa-mi trag sufletul desi n-as putea sa va spun concret ce mare activitate am prestat.

Am fost azi 4 ore in parc cu Sofia care a dormit tun si acuma a venit soacra-mea sa mai stea cu ea asa ca am dat iama pe Internet.

Sandy sa stii ca si Sofia doarme singura in camera ei si chiar DOARME, in medie 10-11 ore pe noapte (azi a fost o exceptie, a dormit doar 9). Nu trebuie sa te simti vinovata ca il lasi singur, e mai bine mai mic decat mai mare. Am o carte franceza care recomanda somn cu parintii pana la maxim 3 luni, dupa aia devine complicat sa dezveti copilul. Am avut si cu Madutza o discutie pe tema asta si a propus chiar un sondaj aici pe forum. Din experienta cunoscutilor mei si a mea, e mult mai bine cand copilul doarme singur (asta, desigur, daca exista spatiul necesar). La fel, daca exista un frate mai mare e recomandat sa lasi bebeul sa doarma cu fratele lui in camera, e mult mai cuminte.

Vanessa si eu stiu ca nu se da suc de portocale asa de repede. Ca orice fruct exotic e alergzant (cred ca mai am putin si-mi dau doctoratul in alergii, ca numai despre asta citesc). Pediatrii nostri recomanda sucul de portocale daca este copilul constipat, 1-2 lingurite inainte de prima masa. Tot cartea franceza zice ca mai bine mananca mama care alapteaza 2 portocale pe zi si la copil trece exact doza necesara de vitamine, dar fara substantele alergizante si fara neajunsul aciditatii. Acuma vedeti si voi cum va vine mai usor.

Madutza, Sofia se dezveleste si ea, dar ii prind patura sub protectia de patutz care in cazul nostru e o perna in forma de U care sta cu curbura la capul ei si cu bratele paralel cu copilu`. Am incercat sa o culc in sac tip vesta, dar cum adoarme la ultima masa cand o pun in sac se trezeste asa ca am renuntat momentan. O imbrac in body si pijama cu picioare si maneca lunga, fara caciulitza.

Am gasit o carte faina la Teora "Cresterea copilului - 1000 de sfaturi practice" scrisa de Anne Baccus, tot vreo 90 000 costa, o gramada de idei faine pe diverse teme.

Hai ca ma duc sa manac si eu de pranz ca mi-a venit jumatatea de la servici.

Andreea si Sofiutza (19 iunie 2004)
album
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33541" target="_blank">nashterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

LA MULTI ANI ANA-MARIA!
si La Multi Ani! si celorlalti bebei care au implinit ieri sau implinesc azi niste luni.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

La Multi Ani Uca!!!! Inca o luna si faci si tu jumate de anisor...:-) Madutza sa iti traiasca printesica si sa nu mai ai deloc probleme de sanatate cu ea(si evident, nici de alta natura).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

La Multi Ani fericiti cu sanatate, Ana-Maria-Uca-Mariuca !!!!! Sa cresti mare, frumoasa si desteapta, sa se bucure parintii tai de tine in fiecare clipa.

La Multi Ani, Dominic !!!
La Multi Ani, Alina !!!

Dragutzelor, noi iar ne chefuim...azi aniversam 5 ani de la casatorie !!! Asa repede a trecut timpul, nici nu ne vine a crede.
Ieri am avut musafiri si nu am apucat sa intru deloc pe aici.
Bianca e teroare, o sperioasa ce n-am mai vazut. Tipa care a fost ieri la noi tot incerca sa ii dea cite un pusi. Dar cum o atingea, cum incepea sa se smiorcaie. Iar de luat in brate nici poveste.

Va pup si ma duc sa citesc ce ati mai facut ieri.

Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

Lili, Bianca tre sa se ia de manutza cu Dennis..azi doar am stranutat langa el mai tare asha si a inceput sa urle.....

Gabitza si baietzelul Dennis, 040609

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput