Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna seara si bine v-am regasit!!
Ne-am intors de la Poiana Brasov in seara asta si desi nu am desfacut nici bagajele, tot am intrat sa citesc ce ati mai facut.
Am avut un week-end superb, dupa inima noastra cum s-a zis, cu soare si fara nici un strop de ploaie. Ne-am plimbat in Poiana, in Brasov, am mancat, ne-am jucat ....Albert a fost mascota , vedeta tuturor, am luat si premergatorul dupa noi si s-a plimbat printre noi , ne-am plimbat si de manute o gramada. A fost tare cuminte , asa ca ne-a lasat si pe noi sa ne jucam linistiti remi , scrable , carti sau tenis de masa.
Pe drum spre Poiana, dupa Paraul Rece, ne-am intalnit si cu ursul. Am pus poze, nu l-am vazut niciodata asa aproape, erau 2 pe strada, oprisera masinile langa ei, le-am dat mancare si le-am facut poze ( am pus 2 in albumul "Poiana Brasov". Unul s-a agatzat cu labele de geamul meu din dreapta ca il deshisesem un pic, sa mor de frica, ca a tras de el si s-a arcuit un pic. Nu stiam cum sa-i zis luoi Nick sa plece mai repede, acum cand ma gandesc ma apuca groaza si mai ales ca sambata seara am vazut la TV, cum 2 ursi au atacat 11 peroane in Brasov. Astia nu erau violenti dar...nu se stie.Bine ca nu a spart geamul ca s-a ridicat in 2 labe si s-a agatat de el, venea sa-i dau mancare ca i-am aruncat cate ceva. Oricum data viitoare nu mai stau asa aproape . O sa vedeti o poza facuta prin geam cat era de aproape cu gura cascata
Sambata a batut vantul dar a fost soare, l-am imbracat bine pe Bubu, si tot am iesit , a si dormit afara, astazi insa a fost soare si fara vant deloc .
Gata, poate mai povestim maine. Daca vreti poze sunt la mine in album "Poiana Brasov " se numeste!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Rachella!!!

De la noi vesti bune: lui Rares i-a revenit pofta de mancare, i-a trecut diareea, doarme linistit noaptea. Cred ca dintisorii lui se apropie sa sparga gingia si ne-au mai lasat durerile si nervulicii.

Roxana, eu sunt impotriva oricaror prajeli pt. bb si impotriva produselor din comert, gen cub de supa. Altfel, cred ca nici o mancare usoara facuta prin fierbere sau la cuptor nu poate face rau. Important e sa-i placa copilului. De ex. lui Rares sufleul cu cartofiori, conopida si branza nu i-a placut (Andra i-l facuse lui Matei si lui i-a placut f.f. mult). Asa ca...
Despre tocatura: inteleg ca este de fapt piept de pui amestecat cu ou. Eu nu cred ca-i face rau combinatia asta. Am mai auzit pe cineva ca facuse ardei umpluti cu piept de pui. Nu vad ce e rau in asta.
Despre faptul de a nu-i mai mixa la blender eu sunt intru totul de acord. Tr. sa se invete si ei sa mestece. Eu deja am inceput sa-l antrenez pe Rares. In supite eu ii las orezul intreg, ceapa tocata f.f. marunt, la fel morcovul, cartoful, galustile le pasez cu furculita.
Despre Nidoflor: am citit si eu acea recomandare, dar m-am increzut in pediatra care mi-a recomandat sa-i dau lui Rares. Lui ii aparusera pe spate niste zone mai aspre. I-au trecut la al doilea uns.

Otilica, eu m-am intalnit cu Layla acum doua saptamani si sunt bine si ea si Alex. Era insa destul de obosita pt. ca bb avea perioade de plans noaptea. Nu prea avea timp de forum.

Andra, v-am sunat zilele astea si nu v-am gasit. Poate reusim sa vorbim la tel..

Ioana, cum a fost la sedinta foto? S-au facut bine baietii?
Ce-ai rezolvat cu bona?

Noapte buna tuturor.

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Monica bine a-ti revenit!!! Am vazut pozele...wow cat de aproape a fost domnu urs de voi ..mie cred ca mi-ar fi stat inima

Adriana ma bucur ca lui Rares ia revenit apetitu

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

La multi ani Rachella!

Si noi suntem extrem de maraiti, nu prea vrem sa papam mai nimic, nu mai dormim bine, etc, etc... dar din cate am avzut eu, este tot vorba de dintisori... dar nu de cei doi centrali de sus ci de cei de langa ei... daca asa va fi si daca nu vor iesi repede si ceilalti centrali, imi imaginez ce caraghios va arata Cosmin...

Oricum arata de zici ca nimeni nu are grija de el.... sunt asa de suparata ca am zis ca o saptamana nu-l mai scot la plimbare din cauza asta. Dupa ce ca are nasul julit (poate ati vazut in poze) ieri a cazut cu gura si obrazul de sertarul de la patutul lui... si eu eram langa el... cautam o caciulita in celalalt sertar. S-a lovit rau, e usor zgariat desupra buzei de sus si se continua cu o vanatie pe obraz... Asa ca arata dezastru, plus ca s-a iritat de la atata bailt... Ziceti si voi, satu numai lanaga el si tot o ia in freza... dar la cata energie si zbenguiala are pe el, nu-i de mirare... dar efectiv nu mai stiu cum sa ma descurc cu el (am pus o poza in album sa vedeti in ce hal arata... si inca nu-i suficient de relevanta..)

Anda, cand aud de urs mi se ridica parul in cap... si tu mai aveai putin si ii dadeai un pup... eu nici la gradina zoologica nu vreau sa-i vad. La Sinaia stau intr-o zona in care numai daca aveam noroc nu ma intalneam cu ursul... mereu am trait cu teroarea asta si mai bine nu iesem seara in oras decat sa mor de frica la intoarcere... de intalnit m-am intalnit cu el o singura data in clasa XI-a cand mergeam dimineata la liceu... am fugit inpoi, am intrat la primul vecin iar ursul a disparut probabil in padure dar am ramas super stresata de atunci... numai ptr. asta si nu as fi ramas in Sinaia...

Roxana, parerea mea este ca meniul respectiv ti l-a recomandat ptr. a papa Alex mai cu pofta, in sensul ca total cantitate este la fel dar sunt doau feluri care au gust diferit si deci ar putea fi mai interesant. Mi se pare ok daca Alex va vrea ... inteleg ca ciorbita nu-i prea chiora ca sa o bea dupa felul doi ci e in cel mai fericit caz un piure mai subtire... pana la urma este vorba doar de gust ptr. ca per total pui cam tot ce papa si pana acum... si nu cred ca s-a gandit sa-i dai prajeli sau cuburi de supa ci sa le prepari cat mai natural. Daca va papa, eu zic ca in afara de faptul ca trebuie sa te pui pe gatit la greu (tu sau bona... dar eu nu as lasa pe bona chiar daca mai bine le incalzeste), e ok daca le faci mai dietetice, de ce sa fie prea devreme...?! Si eu mai fac asa dar nu la aceiasi masa, ci la pranz ii dau ciorbita pe care o fac groasa si iese dupa ce o bag la belnder un piure un pic mai subtire (in ultimul timp am pus fidea si paine nu ptr ca nu mai manca bine). Ii place si papa macar 180 g, deci mi se pare pacat sa nu-i dau cat accepta, ii mai dau putin iaurt daca nu a papat macar 180-200g (dar de obicei nu este cazul). La ora 16 ii dau cateodata felul II (dar nu atatea sortimente ca inca nu am reusit sa le fac), altfel nu prea am ce sa-i dau in afara de iaurt. Dar mai mult de 70 g nu a reusit sa manance pana acum desi ii place f mult la inceput.. dar paote ptr. ca este mai gros se stura repede sau ii merge mai greu pe gat... Am incercat sa-i dau mai subtire si papa mai mult dar practic tot aia e ca restul e apa... apoi ii dau iaurt. La noi felul II este si oul sau ficatelul pe care il papa aproape gol, adica in cateva linguri de zeama de ciorba sau cartof fiert subtiat cu apa(amestecat cu iaurt nu-i place). Legat de papa pasat si nu la blender, adevarul este ca asa ar trebui sa facem toate dar eu spre ex. am incercat dar nu reuseste sa pape nici jumatate si se ineaca si vomita... Stiu ca ar trebui sa perseverez dar tot aman ca nu-mi place sa stea tot nemancat. Si oricum pasat papa mult mai putin decat pasta. De mestecat, mesteca la greu dar uita sa si inghita mai cu spor, tine prea mult in gura, se tot misca si se ineaca. Sper sa nu patesti la fel cu Alex si daca va papa asa ar fi f bine. Oricum mai devreme sau mai tarziu tot la asta vom ajunge si ar cam fi timpul sa incepem (asa scrie si prin carti). Mie mi se pare ca doctorita ta a zis bine dar pusul in practica e mai greu... insa pana nu incerci nu sti daca va merge sau nu! Asta este parerea mea.

Saphir, mereu ma gandesc la tine si ma intreb cum reusesti... dar tu esti tare si vei razbate! Cu somnul chiar ca e urata treaba. Daca vor continua insomniile si nu mai rezisti, mergi la medic si paote iti da ceva care merge pe sarcina (eu nu am avut problema asta dar am auzit de alte cazuri cand eram internata) tie si lui Amos!

Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Tuturor sarbatoritilor din zilele trecute![s]

Imi pare asa de rau ca nu pot sa tin pasul cu voi la scris . Sper sa nu ne uitati.

Acum nici de labirou nu mai pot intra f des deoarece m-am mutat pe alt Brand si am ecranul cu vedere la... sef.

Arturicii au fost la mare inaltime, desi raciti (acum sunt si mai raciti).
Au pozat in:
- oameni de zapada
-soricei
-flori
-iepurasi
-mexicani
-absolventi
-pirati
-flori in ghiveci
-arici
-fermieri
-gheme
-copii dormind
-mosi craciuni
-ursi
-cadouri

A fost frumos, ca un vis. O sa obtin poze sapt asta de la fotograf. Si o sa va arat.
Au fost ca argintul viu, a trebuit modificat decorul in cateva poze pt ca nu stateau o clipa locului. Ideea era sa stea asezati in fund si sa se joace. dar ti-ai gasit! Imediat cum ii puneam in fund in mijlocul decorului, o luau la goana. Stateau cuminti numai cand ii puneau in recipiente diverse.
Pentru toate cele de mai sus au avut fie cate un costum, fie cate un decor special. Sa ii vedeti in costume de arici !!!!!!!!!!!. Sau cu palarii de mexican !!!!!

Va asteptam pe la noi pt ca avem costumele!! Ni le-au dat noua si Sunt super super.

Diseara l-am chemat pe dr deoarece a inceput Philip sa tuseasca.

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Roxana, am uitat sa-ti spun si eu de Nidoflor. Noua ni l-a recomndat din prima luna de viata si ne-a zis ca e bine sa nu lipseasca din casa. Nu am avut insa nevoie ptr. eritem fesier decat cand au iesit primii dintisori si a fost f bun dar l-am folosit in schimb pe fatza, ca pe la 3 luni era plin de nise zgrabunte mici; instantaneu au disparut dupa Nidoflor. A facut in schimb eritem fesier luna trecuta, habar nu am de ce si de la ce si de data asta a mers in prima faza dar nu a disparut de tot, apoi s-a agravat si nu a mai avut efect. Am folosit Crema Petrini, preparata in farmacie si imediat a trecut. Deci, il poti folosi linistita ca nu cred sa dea efecte adverese, la noi a fost ok.

Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna fetele! La multi ani sarbatoritilor de azi si din weekend!
Si noi avem o saptamina grea, deoarece bebe se trezeste f. des noaptea din cauza dintisorilor, dar asta e! Am vazut ca ati inceput sa le dati la bebei compot, voi cum le faceti, le puneti zahar? Le dati numai zeama? Ca as mai baga ceva la capitolul lichide ca bebe papa portocala, apa plata si tzitzi. Ieri am incercat sa-i dau grepfruit si se strimba dar tragea din bibe.. Era asa scumpa. Si am vazut zicindu-se sa le dam ciulama de pui. Cum o faceti cu faina pusa in apa care fierbe? Ca sigur nu trebuie gen rintas.Si puneti si lamiie?

Ana si Diana Alexia(28.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata!!!
Felictari inca o data pentru Arturici!! Abia astept sa vad pozele, cred ca sunt super imbracati asa haios!!! Si mie imi plac tare costumele astea!! Sa ne spuneti in ce calendar apar sa-l cumparam si noi!!! Multa sanatate!!!
Helen, mie nu mi-a fost frica de urs, ca erau linistiti. Imi pare rau pentru Cosminel, dar asta este, nu ia ce sa-i faci!
Nici Albert nu sta un minut intr-un loc, argint viu e si el, vrea numai in picioare sa mearga, nu e chip sa-l mai tin. Aseara pe drum in masina, s-a plictisit si l-am luat in brate , atat s-a foit, in picioare, se arunca pe spate, cand pe-o parte cand pe alta, vai cat s-a jucat, a chiuit, a vorbit, ne-am jucat cucu-bau ( a invatat si el sa zica "ba" ). Si mai stie sa faca "poc". Ii zic "poc" si el da cu fruntea de fruntea mea, da el da cu o putere, n-are nici o treaba si cand incepe, pai trebuie sa ma joc ca el nu se plictiseste asa usor.
Cu mancarea nu se omoara. Cam asta ar fi de la noi!
O zi super, vad ca e soare afara!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Am reusit sa ne facem album foto!!! Sper ca merge!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/b17e

Ana si Diana Alexia(28.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Buna ziua si de la noi.

Thomas

Ioana, abia asteptam pozici!!! Felicitari Arturicilor !
Monica, super faine pozele.

Eu fetelor, nici nu ma mai plang....ca nu mai pot. Pe zi ce trece imi este tot mai greu. Burta mi-a crescut destul de mult, ma misc greu, picioarele si spatele ma doare ingrozitor...si Amos nu ma iarta deloc. La fel ca si Cosmin, e un rau, nu sta intr-un loc nici legat, tot timpul ma "calareste" , vrea numai in picioare, nu doarme si nici eu nu ma pot odihni....deci, va dati seama ce chef e.
Dar asta e...sper sa treaca timpul mai repede si sa vina mama sa ma ajute, ca in ritmul asta ajung la spitalul de nebuni.
Helen, multumesc ca te gandesti la mine , uneori ma intreb si eu de unde mai am pterea sa o iau in fiecare zi de la capat, oricum, crede-ma ca mi se intampla sa cedez nervos si sa ma apuce plansul de oboseala sau ca din cauza neputintei.
Astazi de ex. a trebuit sa merg din nou la analize si neavand cu cine il lasa pe Amos a trebuit sa il iau cu mine...am stat la de ora 8.30 pana la 10.30 la rand la analize. Amos, normal ca se plictisise, era obosit, plangea, eu eram la fel, chiauna de somn si foame....dar nimeni nu s-a urnit sa ma lase sa intru in fata la rand... Asta e...am plecat de acolo pe 7 carari de ametita, am ajuns acasa, i-am dat puiului sa manance si am pus sa spal si il astept pe tati sa aduca mancare, ca nu am timp si nici chef sa mai fac.
Gata, ca v-am plictisit destul cu ale mele "probleme".
O zi buna sa aveti si sanatate maxima puiutzilor.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput