Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Saphir, cum ma , se poate sa nu-ti dea nimeni voie in fata si cu burtica si cu copil mic plangacios???? Hai ca asta intrece orice limita de bun simt. Chiar asa a ajuns lumea asta? E chiar strigator la cer, vaiii ce m-am enervat! Sa stai atatea ore la coada? pai gravidele nu au prioritate peste tot?? De ce nu le-ai zis de la obraz??? offfff, hai, tine-te tare ca or trece toate!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jojoo spune:

BUNA FETELOR!Vreau sa va spun ca am reusit sa pun cateva poze cu noi .Sper sa reusesc sa pun mai multe curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Thomas Caro sa-ti traiasca baietii!!

Andreea

Georgiana sunteti niste frumosi!si ce fata mare aveti!!!si ce mamica tinara!!!
Dinu e un frumos si el, frunte lata si privire inteligenta, o sa faca furori...

Ana pozele voastre nu se vad, imi cere sa ma loghez, nu stiu care sa fie buba.

Roxana legat de papa, ciorba de perisoare a avut mare succes la gaza mea, facuta cu piept de pui.La fel si spanac cu ou.Vorba Adrianei daca e facut fara prajeli tot ce ti-a insiruit dr.eu zic ca e ok daca papa bb.
Apropo de ciulama, cum se face la bb CA BANUI CA NU SE FACE CU SMANTINA...

Saphir cind vine mama ta la voi???

nici la noi nu conteaza daca esti gravida sau nu.Programarea e programare si-ti pastrezi rindul.Daca doar te simti rau atunci e altceva.

Adriana conopida nu i-a dat lui bb gaze??cum ai facut sufleul? si merci!

Gaza mea se foieste toata noaptea si o gasesc pe latul patului, credeti ca asa e ea sau are o problema?Cum sunt ai vostri bb-i?adica dorm neintorsi?

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Fetelor, am reusit sa mai intru si eu pe aici...

In primul rand, La Multi Ani! tuturor puilor carora nu am mai apucat sa le urez!

Am fost la controlul de la 9 luni si stam cam asa: 76 cm si 9 kg. Maricica, nu?
De mancat mananca bine, trebuie numai sa incep sa-i dau si altele, cum ar fi tofu (am incercat si manaca, nu prea bine dar..., ficatel, si nu prea mai stiu ce sa-i mai dau si cum sa mai fac. Poate imi mai dati si mie sugestii. As vrea sa-mi spuneti si cum se prepara, ca eu nu prea ma pricep la asta!
Cat lapte mai manca puii vostrii pe zi? A mea bea cam 700 ml.
Nu stiu ce v-am mai povestit desprea ea ultima data dar inca nu merge, se tine pe picioare dar nu paseste. Are 4 dintisori (sus 2 si jos 2)si inca e in faza de obisnuit cu ei (adica isi tot trece limba peste ei:)
E vorbareata tare, zice mama, tata, "tetita" (adica fetita, cand e vorba de ea), zice "pute" cand face caca, zice "aide" (haide) cand vrea sa o ducem undeva sau cand o punem in patut si vrea sa o luam de acolo ("aide tata", "aide mama") si zice multe altele pe care nu le pricepem noi!
Si s-a facut o razgaiata..duminica a venit o prietena pe la noi cu un bebe de 10 luni...eu i-am dat si lui jucarii de la Laura, sa se joace si el. Ei, ce credeti, a mea s-a tot intins la jucaria lui si pana nu i-a luat-o nu s-a lasat! Si era foarte incantata de asta! In plus, cand il bagam pe le in seama ea punea botul! E cam devreme, zic eu, pentru manifestari de astea, ce ma fac eu mai incolo?

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Stati ca n-am terminat
Dupa atata timp, am de zis multe...

Emily, si Laura se misca mult in patut, se intoarce pe toate partile. Mai nou, se ridica in fundulet imediat ce se trezeste sau imediat ce o punem la culacare si nu vrea sa adoarma. Adoarme in fundulet, i-am facut si poze, o sa vi le arat! E culmea, nu mai stiu ce sa-i mai fac. Nu am cum s-o invelesc asa ca tin mai cald in camera.

In iarna, de rev, vreau sa merg la mare in Caraibe cu ea. Sper sa nu am probleme.

Nu ma uitati cu mancarea, ziceti-mi si mie ce le mai gatiti puilor!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumesc tare mult ptr raspunsuri. Am decis sa mai amanam varierea mancarii. Deocamdata maine ii voi oferi supica cu galuste. Si am luat deja niste spanac congelat. Intentionez sa ii introduc cel mult o noutate pe saptamana.

Emilly, si Alex doarme dezvelita. O invelesc eu, insa degeaba. Asa ca prefer sa o imbrac mai gros.

Fetelor, va las ca a daramat niste carti si roade un dictionar.

Pe maine. Ca azi ma simt tare rau si ea nu are stare. Tot racite amandoua si ea tot cu febra.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Catalina mai dar stiu ca fiica-ta vorbeste nu gluma.Zice ce nu zice fata vecinei la 1an jumate...copii si copii!

Legat de papa eu i-am mai bagat Ilincai pestele, somon de Atlantic cumparat din Costco, il fierb si i-l dau cu legume fierte sau cu mamaliguta fiarta in lapte, iese tare bun.Apoi ar mai fi spanacul la fel fiert cu un picut de ceapa tocata marunt un strop de ulei si un picut de orez, toate fierte apoi mai adaog un pic de lapte, scurs surplusul de zeama, mixat totul si cu un galbenus de ou-bun si asta i-a placut gazei mele si a facut kk verde

...si de saptamina trecuta i-am dat ciorba de perisoare facuta din piept de pui cert e ca fiica-mea e pregatita de mincaruri diverse noi, e o pofticioasa si se uita la noi cu o fata cind mincam de parca ii luam de la gura si ei nu-i dam, de regula sfirsim in ai da cu lingura de la noi din farfurie sa guste.Asa am descoperit ca-i place ciorba de perisoare.
Tofu i-am dat cu fructe si a fost ok.
Azi i-am dat pentru prima oare mandarina suc n-a fost ea prea incintata dar incetul cu incetul intentionez sa o obisnuiesc.

Cam atat, in continuare mergem cu cereale dimineata doar, step 3 de la Heinz nu i-a placut si ii dau tot step 2 care ii place mult.

Ficatelul de pui i-l dai fiert?

M-am linistit ca nu numai fiica-mea se foieste toata noaptea...
pupici la bb-i!

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Venim si noi la apel....eu suparata ..ca am fost cu Rachella azi la dr si totu e ok si-am facut si vaccinu dar a scazut in greutate 300gr...de la 8500 acum are 8200...dr mi-a zis sa nu-mi fac deocamdata probleme ca toata luna a fost bolnava si a tot luat medicamente si ca asta ar fi motivul...eu nu stiu ce sa mai zic ..fata mananca foarte bine si tousi ...
Ne ducem din nou peste 2 sapt si daca tot nu ia in grutate facem analizele...

Emilly nici Rachella nu doarme neintoarsa..se foieste toata noaptea si bineinteles ca nici invelita nu sta asa ca seara o imbrac mai gros (adica body ca aici deocamdata e cald de mori)...
Ioana felicitari Arturicilor!!!Asteptam pozele... si sanatate multa....
Cata mama ce vorbareta e si Laura!!!!
Saphir si fruntea sus!!! Cat o sa stea mama ta la tine?
Helen m-am uitat pe pozedar e julit nu gluma....

Adruska ,Adina unde sunteti????????

Anita
si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jojoo spune:

BUNA SEARA FETELOR!
Probleme mari cu mancatul la aproape toata lumea,SI CA SA NU FACEM OPINIE SEPARATA "aderam" si noi la subiect .DINUTU de pe la 6lumi nu mai maninca cum trebuie si ca urmare suntem restanti in greutate(la 8 luni avea 7800gr si 71 cm).Eu dimineata ii dau sa manince banana sau mar cu brinzica si biscuite,la pranz piure de legume cu ficat sau cu piept de pui,iar seara cereale cu branzica sau mai nou cu iaur.Astazi am incercat sa ii dau sa conopida cu putin cascaval si cu ou dar a luar cateva lingurite si apoi nu a mai vrut,parca i se lipea pe git si ii venea sa vomite.Nu stiu cu ce sa mai incercdar sper sa ma mai inspir din discutiile voastre.
S-A TREZIT PUIUTU .FUG LA EL,VORBIM MAINE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Stiu ca mai este ceva timp pina la sarbatori, dar in contul lor v-am pregatit o mica surpriza .

http://www.freewebs.com/bbianfeb2004/

Sper sa va placa. Astept sugestii si reclamatii. Si nu dati cu rosii, e prima data cind fac asa ceva.

Pupici.

Diana si Mircea (2.01.2004)

http://community.webshots.com/user/dianab13

Mergi la inceput