Mamici de ianuarie-februarie 2005(43)
Raspunsuri - Pagina 4

ingerasu spune:
Oana tu cu diabetul ce ti-a zis doctorul, poti naste normal? Ca stiu ca tu erai adepta naturalei cu epidurala. Mai poti in conditiile acestea?
Eu am incercat sa ma uit pe pozele tale si apare ca nu mai adresa respectiva sau a fost mutata. Nu ne mai lasi sa te vedem?
"ingerasele" 29+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Alina Maria spune:
Da fetelor vad ca nu exagereti la kg. eu si cu Alina Gabriela, Candy si Ana ce avem mai multicel ,insa ceea ce stiu este ca fetele care au luat putin in primele 2 trimestre de sarcina in ultimul iau dublu , iar cele care au luat multe kg. in primele 2 trimestre iau mai nimic in ultimul.
Desigur nu este regula dar de vorbeste la modul general.
De asemenea se spune ca femeile care au fost putin mai plinute iau mai putine kg. si raman cu cateva din ele iar cele slabute iau multe kg. si scapa de ele repede.
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu aceste afirmatii este desigur pt. fiecare in parte diferit .
Oana e f. bine daca poti dormi ziua si eu mi-as dori sa pot .
Fetelor care dintre voi scrie de acasa ?
Cat costa abonamentul in ro. pt. cablu ?
Daca platiti la minut cat costa ?
alina

cory35 spune:
Stiu ca intru asa de rar pe pagina dar m-am gindit sa va spun cite kg am luat si eu pina in saptamina 27.. aprox 10 kg si doctorul nu mi-a zis pina acum nimic,dar cine stie ce o sa urmeze...
Luni am controlul periodic, si stiu ca o sa-mi faca si mie analizele pentru diabet gestational, din cauza virstei..
Astazi merg sa fac un tur de sectie la spitalul unde voi naste, caci aci asa e obiceiul sa te aiba si cei de la spital in evidentza..
Nu va ma stressati cu kg in plus caci aci peste ocean li se pare normal ca la o sarcina normala sa pui intre 11,5-15 kg daca inainte ai avut o greutate aplicata in standardele mediacale si daca ai fost mai slabutza inainte iti recomanda chiar sa pui mai multe kg..
Ma scuzati ca nu apar tot timpul..
[b]Oana, ai vazut un dietician?Iti doresc ca in saptaminile care urmeaza sa ai mare vointza si sa dea Domnul sa ai parte de u bebitza sanatos
Cory 27 de saptamini+

oana cretu spune:
Nu mi-a zis nimic doctorul de nastere, dar nu as mai vrea sa nasc natural, as vrea sa fac cezariana, dar cum v-am mai spus, astia nu sunt de acord decat daca e un motiv intemeiat. Nu inteleg de ce nu mai vezi pozele, ca merge. Ia mai incearca. Sa mai incerce si alte fete.
oana si bebitza din burtica (29s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

oana cretu spune:
Nu inteleg de ce nu merge, am incercat si eu si mie imi zice la fel. Caci e la fel ca innainte. Nu stiu ce sa-i fac.
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

oprietena spune:
Am stat si am urmarit si eu carucioarele cu BB, atenta la fiecare miscare a mamicilor. Corect: in caruciorul roz-bombon bebelina doarme tot timpul pe cand in cel bleu bebelinul este foarte agitat. Nu e corect.
Pupici
Mirela si Bubulina 29+
Noi 2 si Minunea

oana cretu spune:
Am sters adresa cu pozele de la nume, dar daca vreti sa ma vedeti, o puteti face intrand la profilul meu, unde vad ca merge. Ia incercati una din voi, asa merge? Please! Si diseara o sa fac si eu cateva poze cu burta si o sa pun si poze cu bebe la 28 saptamani.

Megg spune:
Candy, eu nu am tubul la mine, cred ca al meu e fara o aroma anume. Il dizolv in apa plata si se face ca un suc de lamaie slab. Adica gazos si ceva aroma acrisoara. Zici ca bei apa minerala cu cateva felii de lameie. E bun. Mie mi-l indicase cand am plecat in concediu (in august) dar dupa un tub (20 pastile) m-am oprit. Eu am crezuit ca mi-l da fiindca ca plec la drum lung cu masina. Si la un control i-am zis ca am carcei si m-a intrebat daca iau magneziu... si atunci m-am lamurit ca tre' sa iau pana nasc.
Megg 26+ si bb Mara