Mamici de ianuarie-februarie 2005(43)
Raspunsuri - Pagina 3
PatriciaArdeleanu spune:
coco, nici nu as vedea cum as putea sa iau acum f. mult, probabil cit va cintari copilul si apa, etc., avind in vedere simptomele mele :) Deci, sa ne consideram norocoase?! :)
La mine abia acum incepe sa se sesizeze ca nu sint "grasutza" ci gravida, dar cred ca conteaza si cum ma imbrac. Acum mi-am cumparat niste blugi de gravide in care ma simt f. bine iar helancutzele/pulovarasele mele imi vin putin mai mulate, dar mie imi place f. mult asa. Am incercat si varianta bluze de gravida dar parca nu ma reprezinta, iar in rochie mi-e frig, pentru ca eu merg mult pe jos -asa ca in pantaloni ma simt excelent.
Rideam intr-o zi cu sotul meu, spunind ca a venit frigul si voi avea o canadiana mai largutza care mai ascunde si ea, si voi aparea la
iarna cu bebe in carucior si se vor intreba vecinii de unde a venit!
Cum este mina? fa-ti niste bandaje cu frunze de varza verde putin batuta. sa nu ai articulatiile inflamate, dor tare si cred ca umfla. Eu am patit asa din senin la un genunchi anul trecut, dar nu eram gravida si am luat un medicament puternic, imi scapa acum numele, si mi-a trecut. DAr la tine nu e cazul, asa ca incearca natural.
Kris, si eu am aceeasi problema, dar nu stiou cum sa o rezolv...decit sa sar repoede din pat si sa merg. si beau lapte/maninc cascaval, lacteate zilnic, iau prenatale...
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 23
ja spune:
Referitor la kg sunteti toate fericite...eu am luat 15kg(25sapt),dar ianinte de a ramane insarcinata tinusem o cura si dadusem 7 kg jos,iar 5 le-am pus in prima luna.Dar voi scapa de ele...numai bb sa fie bine
ana
ingerasu spune:
Coca tu ai vazut in pozele mele, mai ales ultimele, ce mi s-a tuguiat burta? Cred ca asa este normal. Oricum eu am vazut mamici pe strada care daca ar fi intins mana nu cred ca ar fi atins cu degetele extremitatea exterioara a burtii.
Sara, dar figurinele din lista se misca la fel - unde ai vazut tu ca baietii sunt mai activi?
"ingerasele" 29+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
cocolino spune:
Patricia , da! Cred ca ne putem considera norocoaseca nu am luat kg pina acum. In afara de bebe,va mai fi placenta,uterul,singele,lichidul,etc dar oricum nu avem cum sa depasim 8 kg..
Sa stii ca mi-a mai spus si mama si soacra de frunze de varza,ptr articulatii,deci voi incerca...
Coca 25 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Candy spune:
Kris, si eu am problema cu carceii, mie medicul ginecolog mi-a recomandat Ca+vit. D2 pentru asta. Eu luasem din proprie initiativa Ca efervescent, dar mi-a spus ca pot sa iau cu tona, ca daca nu e asociat cu vit. D2 care ajuta la absorbtia Ca, iau degeaba. Mi-a mai spus ca e f. important Ca incepand din luna a 6-a, cand incepe sa se formeze scheletul bb-ului si consumul de Ca e foarte mare. Nu stiu de ce, eu am carcei aproape numai la piciorul stang!
Eu am luat 10 kg la 25 sapt., dar habar n-am pe unde s-au distribuit, ca nu se prea vad, iar la fata nu m-am ingrasat deloc. In schimb toata lumea imi spune ca burta e mai mare decat de obicei la varsta asta a sarcinii. Se vede ceva pe coapse si pe fund, dar in rest nu stiu unde-or fi.
In legatura cu frigul, eu am gasit remediul: mi-am cumparat o plapuma cu puf de gasca, subtirica, dar foarte calduroasa, si are 2x2.5 m, asa ca ne invelim in ea ca sarmalele si e tare bine la calduricaaaaa...
cocolino spune:
Ingeras, da am vazut ultimele tale poze..Cu siguranta ca asa e normal,numai ca eu m-am mirat,ptr ca burtica mea de azi pe miine a crescut brusc si a capatat brusc forma asta de tuguiata...Chiar ma miram aseara ce forma a capatat..
Coca 25 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Megg spune:
Fetelor, pentru carcei mi-a dat dr. MAGNEZIU (efervescent) si iau o pastilutza dizolvata in apa in fiecare zi. Vad ca n-am mai avut carcei...
eu am luat 8-9 kile... sper sa nu mai iau inca atat.
Megg 26+ si bb Mara
alina_gabriela9 spune:
Singura diferenta dintre carucioarele de baietei si cele de fetite este ca in cele de baietei exista bebelusi, pe cind in cele de fetite nu se vede nici un bebeu (or dormi![]()
![]()
)
Probabil din cauza asta i s-a parut Sarei ca ar fi mai animati baieteii...
In legatura cu nr. kilogramelor, dupa cum va spuneam, am pus deja 13kg in 27s, insa chiar n-am de gind sa ajung la 26
conform teoriei ca s-ar dubla kilogramele in ultimul trimestru.
Alina si
BB-lina 27s
PS Stiti ce mi-a spus un dr. in legatura cu IR crescut? Ca este foarte bun No spa-ul pentru ca relaxeaza uterul si astfel ii permite bebelusului sa se hraneasca mai bine.
oana cretu spune:
Coca, da, o sa respect regimul, chiar si dupa o sa fac atentie, ca e pacat sa imi bat joc de corpul meu, cum bine a zis doctora. Si la mine s-a tuguita burta, ca ma si speriasem cand m-am ridicat pe patul de la eco, era asa tuguiata, cred ca avea el o pozitie...ca mi s-a parut de filme de groaza...
Kris, si eu am avut carcei, foarte durerosi, si tot Ca+vit D2 mi s-a recomandat, caci aceasta vitamina fixeaza calciul in oase.
Candy, eu stiam ca Mg este ca si Ca, cu arome de fructe.
Am dormit un pic si ce bine mi-a facut...ca azi am exagerat cu calculatorul si eram obosita de parca alergasem 2 ore+ contractiile...
oana si bebitza din burtica
(29s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."