Mamici de ianuarie-februarie 2005(43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Oana, am vazut pozele asa cum ai zis, prin profil personal.
Mie imi plac alea unde mananci mici.
Da' nu intzeleg, de ce la capitolul ala intitulat "George" ai pus 3 poze cu masina?

Megg 26+ si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ala e capitolul lui George, el i-a pus numele asta. Ca intotdeauna, cu masinile...Diseara o sa ii zic sa completeze cu noua masina, ca asta ne chinuim sa o vindem. Merci, Megg! Pupici!

oana si bebitza din burtica (29s+)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Hihihi, Megg nu aveti poze cu masina, la cursele de raliu, cu voi, ca vrea George sa vada? Am uitat sa iti zic, ca mi-a zis in ziua cu spitalizarea, cand i-am povestit.

oana si bebitza din burtica (29s+)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Ce repede a trecut ziua fetelor si n-am facut mai nimic , insa maine ma duc la lucru , sper ca o sa fie bine ca data trecuta mi-a fost rau in autobuz.
Tot nu mi-ati raspuns care dintre voi are internet acasa, si de care legatura ,prin cablu sau prin telefon.
Ma intereseaza cat costa ca poate bag si eu la familia mea si asa pot sa merg pe chat cu ei.
Va doresc o seara placuta cu spor la scris !

Alina si bb. 25+4 saptamani

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

quote:
Originally posted by Alina Maria

Fetelor care dintre voi scrie de acasa ?
Cat costa abonamentul in ro. pt. cablu ?
Daca platiti la minut cat costa ?

alina

Eu am internet prin cablu si platesc 9 dolari pe luna, in care am inclus 1 G trafic, plus minute de vorbit la telefon, incluse in abonament. Aaa, si pe langa asta mai trebuie platit si abonamentul la televiziunea prin cablu, dar asta nu mai stiu cat e.
oricum, e mult mai convenabil decat prin dial-up, eu stau aproape toata ziua cu internetul deschis si nu reusesc sa consum tot ce am inclus in abonament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Fetele, daca tot vorbiti cate kg ati pus. Eu pana acuma 10kg. Nu prea se vede unde, decat la burta "mare". Nu stiu cat o sa mai pun pana la 40sapt. Dar nu imi fac multe griji, incerc sa ma bucur de timpul cat am burta, care totusi trece prea repede.

Va pup,

io si un baiatel (intr-un burtic de 25+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

si eu am exact ca adita, internet prin cablu la RDS cu 9$/luna si 1G de trafic. plus telefon inclus tot la ei in retea cu nus cite minute pe care oricum nu prea le consum ca mai am si romtelecom.
e ok, atita timp cit nu le pica serverul ... dar au zis ca vor rezolva curind si ac. pb. cu serverul cica. vom vedea. mai am o posibiliatte de dial-up cu mobilul la o adica care e total gratis pt mine dar e mult mai lent ca rata de transfer.

raportez si eu kg-ele mele: in sapt. 23 am 4.5 Kg in plus fata de ziua cind am aflat ca vom avea un bebe, dar ma ingrasasem inainte de a ramine cam cu 3-4 kg. nu maninc mai mult, categoric, ci doar mai variat decit inainte de sarcina! estimez vreo 8-10Kg maxim in plus in ziua nasterii, ceea ce pt. mine ar fi super ok. mi-ar placea si doar 8 cum se spune pe aici dar vom vedea. eu vreau sa merg la gym, chiar miine am programare la Giulesti. per ca ma va ajuta sa iau cit mai putin! mai merg si la piscina +jacuzzi clubului meu (am fost si sapt. trecuta dar acum mi-e cam frica de frigul de afara sa nu racesc, mai astept sa se incalzeasca vremea un pic si o sa merg pe la prinz). dr-ul meu mi-a zis ca innotul e cel mai tare in sarcina!

ingerasu, am vorbit azi cu Cerasela Radu la telefon si ma duc dim. miine la 9:30 sa ma vada si sa-mi faca testul de efort cica ca sa considere ea ca e ok sa fac gym. si tre sa-i mai aduc o hirtie de la medicul meu ca-mi da voie la gym ca m-a intrebat dac am avut contractii si i-am zis ca mai toata luna 5 am avut dar acum in a 6-a de cind am ramas acasa nu mai cam deloc.
eu as vrea totusi sa ma tin de ea cit pot (e ieftin, 50mii/sedinta sau abonament de 350mii/8 sedinte) si sa merg asa de 2 ori pe sapt. macar. acum ca am timp imi convine ca e dim. si nu seara ca seara sint mai obosita si mi-e frig si nu-mi vine sa ies afara. asta seara trebuia sa merg la sala la mine la 7 dar pt. ca miine merg la ea nu ma mai duc si si de frig. La treaba cu Vania cred ca renunt definitvi in acest caz ca acolo e mult mai scump si mai e si mai departe de mine. asa mie imi convine Giulesti ca e apropae, ramine sa vad conditiile mai exact miine dim si va anunt! in caz ca intereseaza pe cineva, va stau la dispozitie.

va pup!

Eu si bibisor 23 sapt.
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

[Stiu ca cu dial-up e ca si cum ai vorbi local..deci se aduna multicel in timp plus ca tine linia ocupata(in functie de tarifele Romtelecom noaptea ar putea fi cat de cat decent ca pret o ora de net)
Noi avem abonament la o firma locala,se poate si la televiziunea locala(aici Terrasat). Dam cam 30$ pe luna(cel mai ieftin),dar s-au legat baietii in retea( 6 vecini)si revine cam 200.000lei de fiecare..super ieftin.
Sper ca ti-ai facut o idee.. .
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Noi avem internet prin cablu la Astral Telecom. Cel mai ieftin este 12 dol/luna plus chiria la modemul lor inca 3 dolari pe luna, deci 15 dolari cu trafic de 1,5 giga inclus...

Da ce preturi sunt la voi in Bucuresti la gimnastica!! La noi este un centru ProVita la care platesti un abonament de 480 de mii si e valabil pt. una an, adica si perioada de lauzie, si poti merge chiar de 4 ori pe sapt daca vrei. Se face o ora gimnastica si respiratie si o ora de curs sustinuta de moase, ginecologi sau pediatri de la o clinica de ginecologie.

Coraly, 28+, Stanca Cluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Coco, merci bine, crestem!dar mandretea ta? uite, urmareste ,in carutul roz bebelina doarme, iar in cel albastru e un bebe nazdravan.
pupici si sanatate maxima

Sara si David ,DPN 13-18 feb 2005
http://community.webshots.com/user/sara18103

Mergi la inceput