Mamici din Arad...???(16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salut fetele

Imi cer scuze ca nu v-am raspuns mai devreme dar azi am fost cu declaratiile pe la pensii, somaj, sanatate asa ca am stat destul de mult la coada si abia acum am reusit sa intru pe net.
Eu am terminat la Lic. Vasile Goldis si Fac. de Marketing in 2002, apoi am facut un postuniversitar de 1 an pe Drept comercial la Timi.
Eu si sotul meu avem firma asa ca muncim din greu ca muncim pt noi.

Din pacate la noi problema este sotul meu. Pana acum din analizele ce mi s-au facut eu nu am probleme in a avea copii. Mergem miercuri dupamasa la Szeged asa ca va scriu cum ma fost abia joi dimineata.

Incerc sa postez poze de la nunta mea, dar sunt mari ca dimensiune si nu ma lasa serverul sa pun poze mai mari de 100 MB. Sper sa reusesc macar una. Pot doar sa va spun ca pana in momentul de fata a fost cea mai frumoasa zi din viata mea. Nici nu am sperat sa iasa atat de bine (noi am organizat toata nunta - sotul s-a ocupat de muzica si filmat si eu de restul: meniu, aranjarea meselor, invitatilor, decorarea salii, buchet de mireasa, lumanari, etc.). Rochia a fost ceva de genul "dragoste la prima vedere" asa cum am visat de mica fetita (nu ca acum as fi mai mare). Buchetul a fost la fel. De cand ma stiu visam buchet de trandafiri galbeni si asa mi l-am facut - 29 de trand galbeni. Am invitat doar prieteni si colaboratori apropiati fara prea multe obligatii. A fost de vis ce mai..............

flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Flavia, noi doua sigur ne stim ca si eu am terminat tot in 2002 Marketingu'...am fost in gr.3!!Numele de fata e Brie, poate asa ma sti!!!
Nu cred ca poti sa-ti pui poze in album, trebuie sa treaca o luna de la inscrierea pe forum!!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Claudelu in 2002 au fost doua promotii care au terminat. Eu am fost in ultima promotie care a facut 5 ani de marketing si am terminat in februarie, dar am dat licenta in vara, si tu cred ca ai fost in an cu Diana Rosca, poate o stii. Mie mi-a fost colega de liceu, de banca.

Eu ti-am vazut pozele si, sa nu te superi, dar nu te tin minte. Poate tu ma stii. Eu am un semn distinctiv la ochi, si de obicei lumea dupa asta ma stie.

Am incercat sa va trimit poze dar nu ma lasa ca pozele mele de la nunta sunt toate mai mari de 100 KB. O sa vad ce poze mai am acasa pe calculator si care pot sa le trimit si atunci va trimit de acasa daca am timp in dupaamiaza asta.

flavia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by flavia ramona

Claudelu in 2002 au fost doua promotii care au terminat. Eu am fost in ultima promotie care a facut 5 ani de marketing si am terminat in februarie, dar am dat licenta in vara, si tu cred ca ai fost in an cu Diana Rosca, poate o stii. Mie mi-a fost colega de liceu, de banca.

Eu ti-am vazut pozele si, sa nu te superi, dar nu te tin minte. Poate tu ma stii. Eu am un semn distinctiv la ochi, si de obicei lumea dupa asta ma stie.

Am incercat sa va trimit poze dar nu ma lasa ca pozele mele de la nunta sunt toate mai mari de 100 KB. O sa vad ce poze mai am acasa pe calculator si care pot sa le trimit si atunci va trimit de acasa daca am timp in dupaamiaza asta.

flavia

Te stiu...ai terminat la generala 18???Asa-i...parca erai in clasa cu Cirpi, cu Marius Negrau, cu Laura Icobescu, etc...NUU???Si daca n-ai fost in clasa cu ei te stiu!!Eu daca te vad pe strada sa sti ca te opresc...Mai stai in Vlaicu???

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Ddddddddaaaaaaaaaaaaaaaa

Dar eu de ce nu-mi aduc aminte de tine...

Tot in Vlaicu stau, doar ca acum pe partea cu Profi, Z25.

Sa nu-mi spui ca ai fost la Gen. 18?

Gabitzica, sa stii ca am scris un mesaj gigantic ca sa-ti explic mai bine situatia noastra si vreau sa-ti spun ca mi s-a blocat calculatorul si am pierdut tot.

Iti scriu altadata ca acum imi vine sa-l sparg........

flavia

Mergi la inceput

Fetele, trebe sa mai si muncesc ca altfel ma bate seful (sotul) .

Daca pot va mai scriu pe la ora 4, inainte de a termina treaba.

Apropo, in albumul meu e o poza cu nepotzica mea Lisa, un ingeras care face ca toate relele din lume sa treaca.
Culmea, parca stie cand nu ma simt bine si atunci ma imbratiseaza. Acum are 11 luni si o saptamana.

flavia

Mergi la inceput

Flavia in albumul tau nu este nici o poza!
Mai eu m-am schimbat tare mult de atunci, aveam parul fff lung, era pana sub fund...jucam handbal cu Laura Icobescu...eu am fost prietena buna cu ea pana dupa ce am terminat facultatea...eu te stiu...Lasa ca daca te vad pe strada te trag de manecuta

Eu sunt gata, de aproape 2 ore calc si nu mai termin...cand voi fi gata cu calcatul, voi fi gata si eu, mai ales ca piticul asta nu sta cuminte, vrea in brate...ooofff, ce bine ar fi daca as putea calca cu el in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia am fost si eu la ITM astazi. Cine stie, poate am trecut una pe langa alta!
Poti sa iti faci album foto pe www.webshots.com. Acolo poti pune cate poze vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

BUNA FETELOR si va multumesc din suflet ca imi sunteti aproape in aceste momente.
Nici acum nu imi vine ca cred ca mi se intampla mie asa ceva .Ma inseala din luna iulie cu ea si mai e si mai invarsta ca el,ea avand 43 de ani si sotul meu are 32.Nu stiu daca va vine sa credeti dar cand l-am intrebat ce simte pt.ea mi-a zis ca e indragostit dar c a pe mine ma iubeste si ca vrea sa ramana cu mine.A zis ca este prima data cand i se intampla asta si ca nu e stapan pe sentimentele lui si ca nici nu stie ce simte .A zis ca cu cealalta doar s-a sarutat ,ca nu a fost nimic mai mult intre ei.Mi-a promis ca nu se v-a mai intalni cu ea,dar de la zis la facut e cale lunga si deja eu nu mai am incredere in el.
Imi trec atatea ganduri prin minte ca nici nu stiu ce sa fac,de fapt stiu ca vreau sa raman cu el pt.ca inca il iubesc dar pe zi ce trece parca incep sa il si urasc pt.ceea ce mi-a facut si mai ales cand vad ca nu se mai poarta cu mine asa cum era inainte.
Va dati seama ce oarba am fost ca in atatea lui eu nu am observat nimic ,dar nici nu am avut cum pt.ca intotdeauna se purta normal ca si cum nimic nu se intampla,sau poate ca eram oarba din cauza iubirii pe care i-o purtam si inca o mai port .
Deocamdata las ca lucrurile sa decurga normal sa vad ce se va intampla mai departe.
Claudelu azi am vorbit cu Anto si totul e bine cu ea .Va transmite salutari la toate .Se pare ca inca nu si-a reparat calculatorul dar vrea sa isi cumpere altul.
Flavia bine ai venit in clubul nostru si sper sa intelegem de minune .Eu sunt Tanja( Ecaterina este numele meu real)si am un baietel pe nume Stefan-Gabriel are 11 luni.
Stefan a devenit un adevarat cavaler.Merge pe zi ce trece tot mai mult in picioare si cred ca au inceput sa ii de-a si restul de dintisori (in prezent are 3).
Linda tu ce mai faci?Totul e bine?
Gabitzica tu cum o mai duci? Ce mai face Tudorel? Cred ca este la fel de neastamparat ca si meu ,care a devenit si un adevarat cercetator.Cand vede ceva nou trebuie sa vada si el ce anume este daca nu ii place incepe sa arunce üprin casa .
Acum va las fetelor ca vad ca nu vrea sa ma lase deloc si mai ales trebuie sa ma duc sa il culc ca deja nu mai vrea sa stea deloc cuminte.
Multi la toate si cate o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Tanja, ma bucur ca ti-ai ridicat putin moralul si nu mai esti asa daramata.
Tudorelul meu a devenit un mic explorator. Imi umbla prin toata casa si numa te miri pe unde cotrobaie!!Asa e de scump cum se taraste. Nu umbla in patru labe. Merge cu piciorul stang pe genunchi si cu dreptul calca pe laba piciorului si e mai sus fundul decat capul. E total.

Mergi la inceput