Mamici din Arad...???(16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Tanja, iti doresc multa putere de a trece peste tot!Important e sa reusesti sa uiti!!!
Ma bucur ca ai vorbit cu Anto! si de la noi!!

Eu ma enervez ca am dat la un prieten o tastatura de aia fara fir sia azi l-am trimis pe Clau dupa ea, ca respectivul nu a mai dus-o si , tastatura merge ca naiba si abia resusesc sa scriu...imi vine sa ma duc sa-i dau cu ea in cap...imi vine sa plang de ciudaNesimtitu', noi i-am dat-o aproape nouaAsa ne trebuie ca suntem prosti de buni!!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor.Acum am terminat si eu de calcat.Uffffff!
Mai da' ce harnicute ati fost azi ca ati scris foarte mult.

Tanja,ma bucur ca nu esti chiar la pamant cu moralul si incerci sa treci peste acest "incident".Eu iti doresc succes ca sa poti uita si sa o luati de la capat,desi cred ca e foarte greu si va fi greu sa mai ai incredere in el.

Ce mica e lumea!Clau,pana al urma poate ai fost colega de clasa cu Flavia.
Eu sigur nu o cunosc pe Flavia ca eu nu sunt din Arad...

Gabi,trebie sa fie total Tudor in pozitia aceea.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina, pai colege de clasa nu avem cum, ca ea a fost alta generatie!!Eu o stiu bine, ca retin fetele ooamenilor!!

Si eu am calcat azi de mi-a iesit pe ochi...si am mai strans pe aici, acum sunt rupta de oboseala, dar trebuie sa mai trag cu ochiu si pe DC!!!Dependenta!!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Tania,ai rabdare sa isi revina ca probabil e bulversat de ce simte si apoi ai sa poti sa fii mai pretentioasa cu el.Daca il iubesti si el te iubeste o sa reusiti sa treceti peste asta.Mult succes!
Fetelor azi mi-am reincarcat bateriile ca s-a trezit Daci sa ii dea la Dragos sa manince.Am fost rupta.M-am trezit la 8.30 ca nu mai puteam sa dorm.Super.Am sa incerc sa il prind pe Dragos in brinci cum sta.Se bitiie si probabil va fi blurata poza.
Pupici bebicilor nazdravani!
Flavia bine ne-ai gasit!

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alin M si Clau, da ce aveti asa mult de calcat??? Ca voi fest aveti maratoane de calcat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Bine v-am gasit fetele pe ziua de azi

Tot stau si ma mir ce mica e lumea........

Mersi Tanja si iti tin pumnii sa fie asa cum vrei tu in continuare. Timpul vindeca ranile. Nu lua o hotarare acum cand totul e prea recent, pentru ca s-ar putea sa regreti ca ai actionat sub impulsul momentului. Numai tu stii cum e suletelul tau si cum a fost relatia voastra, daca merita efortul de a o salva sau nu. Oricum, cred ca sunt in asentimentul fetelor cand spun ca suntem alaturi de tine.

Gabitzica eu am fost pe la ITm pe la ora 11 si ceva. Cine stie poate ne-am vazut...

Daca tot calcati atata dati-mi si mie o mana de ajutor, ca daca e ceva ce nu-mi place sa fac in casa atunci asta e calcatul hainelor. Si vreau sa va spun ca sotul meu umbla numai in camasi asa ca va dati seama cat am de lucru.....

Ca sa vedeti cat de mult ma pasioneaza calcatul va spun ca inainte cu cateva zile de nunta mi-am calcat voalul de mireasa si calcat a fost. Adica mi-am cumparat altul si l-am dus la calcat la o curatatorie de haine.

Alina mama da tu de unde esti si cati anisori ai, ca dupa profilul tau ai 12.....

flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

In sfarsit mi-am facut si eu album pe webshots asa cum mi-ai spus gabitzica.

Asa ca pt cele care vor sa ma vada la nunta si sa-mi vada ingerasul de nepoata :

http://community.webshots.com/user/flaviaramona

flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia ai fost foarte frumoasa mireasa!.
Dar tu nu ai zis ca mergeti azil la Szeged???
cam pe la aceeasi ora am fost si eu la ITM, dar nu am fost cu declaratii, asa ca nu am stat la coada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by gabitzica

Alin M si Clau, da ce aveti asa mult de calcat??? Ca voi fest aveti maratoane de calcat!

Gabi,eu calc toate hainele pe care le spal,in afara de ciorapi si chiloti,de aia am atata de calcat.Sincer,mie imi place sa calc,dar nu prea am timp,adica as sta mai mult pe DC decat sa calc.
quote:

Alina mama da tu de unde esti si cati anisori ai, ca dupa profilul tau ai 12.....

Flavia,eu sunt din Bihor,stau de 11 ani in Arad si ma refeream ca nu am de unde sa te cunosc de la scoala.Am 31 de ani(de fapt implinesc luna viitoare),dar nu stiu de ce nu vrea sa se selecteze corect varsta la mine si de aia ai vazut la profil personal ca am 12 ani,am mai avut si 13...

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor,
Azi am stat iar de vorba cu sotul meu si mi-a zis ca inca nu a luat nici o hotarare pentru ca inca nu stie ce simte cu adevarat.Chiar daca mai mi-am revenit tot timpul imi vine sa plang mai ales cand vad ca se poarta mai rece cu mine.Stau si ma gandesc ca el o iubeste pe "amanta " lui de aceea fiindu-i greu sa ia o hotarare definitiva.Acum i-am dat termen o saptamana sa se gandeasca bine ce vrea sa faca.Imi este foarte greu sa fiu prietenoasa cu el pentru ca mereu cand ma duc sa-l sarut de abia daca o face sau daca o face ,o face doar pentru mine,si nu vreau doar sa ii fie mila de mine .Nu vreau sa inspir doar mila pentru el.
Acum imi este mai usor pentru ca este sora si o prieten acu mine,dar ce voi face cand vor pleca ele? Cred ca imi ca fi foarte greu sa suport comportamentul lui fata de mine? Asta ma intreb tot timpul ,oare cum se va comporta cand vor pleca ele? Mai rau decat atat ?
Va pup pe toate.

Mergi la inceput