Mamici din Arad...???(16)
Raspunsuri - Pagina 4
Claudelu spune:
Tanja, draga mea, imi pare rau sa aud ce ti se intampla!!!OOOFFF Doamne, ce curva e viata asta!!! Tanja, eu zic sa analizezi foarte bine situati, poate puteti salva ceva...eu zic ca fiecare om merita o a doua sansa si mai ales in situatia in care aveti un copilas care nu are nici o vina ca taica-so a calcat stramb...pentru Stefan merita sa iti calci pe mandrie si sa ii mai acorzi o sansa, asta in cazul in care esti in stare sa ierti si sa uit si el sa se desparata de ea.
Eu zic asta dar chiar nu stiu cum as reactiona daca as fi in situatia ta!!!!Imi pare sincer rau pentru tine!!!Incearca sa te aduni si sa te gandesti la copilasul vostru!!!
si sa ne ti la curent cu starea ta!!!Noi suntem langa tine si te sustinem, indiferent care va fi decizia ta!!Ai grija de voi!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
flavia ramona spune:
Buna Claudelu
Buna fetele
Eu nu ma incadrez la categoria mamici, desi imi doresc asta fffffffffffff mult, dar pt ca Claudelu mi-a scris ca exita mamici din Arad am intrat si eu.
Din pacate nu am foarte mult timp la dispozitie pt a intra pe pagina desprecopii din cauza serviciului. Promit ca o sa intru cat pot de repede.
Va doresc sa va creasca ingerasii mari si frumosi.
Pupici.
flavia
alinamoro spune:
BINE AI VENIT FLAVIA LA Mamici din Arad!
Nu-ti fa probleme ca nu esti mamica inca,noi te primim cu drag si-ti dorim sa fii mamica cat mai curand.
Te asteptam sa mai intri pe-aici cand ai timp si sa ne mai povestesti despre tine.
Te pup!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
flavia ramona spune:
Ce pot sa va spun despre mine?!
Am 25 de ani si sunt proaspat casatorita (14 august 2004) si din pacate sansele de a avea copii pe cale normala sunt 0.5%. Miercuri merg cu sotul meu la Szeged la o clinica, pentru control, si, sper eu, pentru a putea incepe pregatirea in ce priveste tratamentul pentru FIV. Asa ca tineti-mi pumnii.
Sper ca lucrurile sa mearga bine, dar numai D-zeu stie ce ne rezerva.
Acum plec acasa asa ca va las pana maine.
Sa aveti o zi frumoasa in continuare.
flavia
Claudelu spune:
Flavia, bine ai venit in gasca noastra!!Nu conteaza daca esti sau nu mamica, noi te primi cu mainile deschise!!!
Vad ca esti de aceeasi varsta ca si mine si Li(nici ea nu are copii), poate chiar ne cunoastem...eu am facut Economicu' SI fac. Marketing...tu???
Bafta multa pe maine!!Flavia, mie mi-au spus vreo 3 sau 4 ginecologi ca nu voi putea avea niciodata copilasi, pentru ovarele mele sunt ca si moarte, nu au viata, iar in nici un an de zile am ramas insarcinata!!!D-zeu sa va ajute si voua!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
gabitzica spune:
Bine ai venit Flaivia in grupul nostru. Am crezut ca ai intrat aici pentru ca te-am invitat eu Am descoperit vineri seara ca esti din Arad si ti-am scris la un subiect unde ai postat tu. Am uitat sa le zic la fete, aveam de gand, dar am avut un week-end aglomerat. Va las ca am musafiri... Alina 33 cu Daci.
alinamoro spune:
Salutare!
Acum am terminat si eu cu Dragos cu macarea,in sfarsit.De vreo 2 saptamani mananca foarte bine,ne mananca si urechile.Eu nu eram obisnuita sa manance asa mult,el de mic a fost mai mofturos cu mancarea,desi nu prea se vede pe el. Am inceput sa-i dau vitamina C din aia care se suge si probabil sa-i fi facut pofta de mancare.
Flavia iti doresc succes pe miercuri!
Tanja,ce mai faci,nu s-a mai rezolvat problema?
Va pup fetelor!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
gabitzica spune:
Tania, imi pare sincer rau pentru ceea ce ti se intampla, dar tu esti singura in masura ce e mai bine pentru tine si familia ta. E cam greu sa dai sfaturi in asemenea situatii, mai ales ca exista si un copil la mijloc. Dumnezeu sa-ti ajute sa iei decizia potrivita!
Flavia, mai spune-ne despre tine! Unde lucrezi? Am vazut ca esti dir. ec.!Si vrem sa vedem poze cu tine! De la nunta se poate??
LindaG spune:
Flavia,bine ai venit in gasca noastra.Nu-ti fa probleme,nici eu nu am copii si si eu imi doresc tare,tare mult unul.Succes pe miercuri,iti tinem pumnii!!!
Clau,sper ca nu te-ai suparat,nu?(pt. ce am scris in celalalt subiect).
Alina,lasa ca ii bine ca maninca Dragos asa de bine.Eu de abia am mincat pina am intrat in clasa a 10-a.
Azi am fost la prietena mea la matern si micuta ii tare dulce si are asa de mult par negru!!!M-am mirat ca Vanessa nu a avut doar pufulet.Daca o sa puna poze o sa va spun unde sa va uitati sa o vedeti.
Tania,cum esti?Ai vorbit cu el?
LindaG
Claudelu spune:
Li, tu n-ai somn???Eu intreb ca mai repede de 3 dimineata nu stiu sa ma culc si dimineata la 9 sunt zombiiDaca te mai aud ca ma intrebi daca m-am suparat sau nu, te , eu nu ma supar din orice, fiecare ne-am dat cu parerea si chiar daca erau contradictorii ce conteaza, de ce sa ma supar????
Sa ne spui unde sunt poze cu micuta???Dar care e prietena ta???(nick)
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul