Liste medici ginecologi/obstetricieni (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabelle spune:

Buna! Eu am nascut in 2002 la Maternitatea Giulesti cu dr. Ion Ionut si mi s-a parut un om deosebit( mai ales ca auzisem ca ginecologii, la nastere, te cam jignesc ...asa mi-au zis prietene care au nascut cu alti dr. de la Giulesti, nu dau nume...). Eram terorizata de controalele pe masa (mai ales ca nu am ratat nici un consult fara, pentru ca am avut contractii pe toata perioada sarcinii), dar dansul a reusit prin atitudine, sa ma faca sa nu ma mai simt ca si cum mi-ar cadea tavanul in cap. ESTE UN OM DEOSEBIT, CRED CA NU MAI INTALNEST ALTUL, si asta nu este numai parerea mea.
Si nu ia spaga.....nu vrea, oricat l-ai ruga. Mie nu mi-a venit sa cred ca nu a vrut sa-mi ia bani la nici o consultatie.

Isabelle si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nad spune:

sunt nou venita am citit despre dr.si sunt curioasa dupa ce criterii sunt pusi pe lista eu sunt din targoviste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Medicii sunt adaugati pe lista la recomandarea fetelor de pe forum care le-au fost paciente.Exista si medici cu recomandare negativa,in dreptul carora s-au adaugat 3 stelute albastre.

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

As vrea sa dau si eu o bila neagra dr.Dorobantu si dr.Cristescu spitalul Giulesti si o bila alba dr.Peltecu spitalul Filantropia un medic deosebit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Flafi, voiam doar sa spun ca si eu am frecventat Medicover acum un an (atunci aveam abonament) si am mers la Dr. Liana Ples. E destul de tanara si s-a purtat frumos cu mine, desi m-a expediat destul de repede. Bine, pe vremea aia nici nu stiam eu atatea cat sa o intreb una, alta!Acum, cand m-oi duce, sa te tii!
Azi mi-am facut programare din nou, tot la ea. E adevarat ca s-a mutat in Victoriei. Daca vrei, intru saptamana viitoare dupa control si poate mai vin cu noutati. Ah, consultatia gineco e 550.000 lei. Nu mi se pare foarte scump, iar centrul e decent, zic eu.
Daca mai stie cineva ceva de d-na dr. Liana Ples, sa-mi spuna si mie, va rog!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama radului spune:

bucuresti/giulesti/puia sorin/mama radului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gulshan spune:

buna,
nu pot sa nu va impartasesc din ceea ce am vazut eu ...
exista un medic ginecolog la timisoara,un om extraordinar:dr.hanna ibrahima.mai fetelor cand am nascut eu,asta a fost singurul medic care statea si s interesa indeaproape de cele 2gravide ale lui.si am auzit numai lucruri bune despre el,de ex. nu accepta spaga--deloc--de la nimeni.este de culoare si e musulman,dar asta nu conteaza(cred),ca atunci cand nasti vrei doar sa fie acolo dr si sa te ajute,nu?
nu ma plang de asemenea de dr meu:preda alexandru,super medicul,rabdator,calm,la timp...dar totusi fata de celalat...
numai bine,
amandoi sunt medici la maternitatea;bega''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Dr Nayel CFr2. Super doctor!!!

Crinuta si micutul Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Buna, tuturor! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la o intrebare... A auzit cineva de dr Cucos de la Maternitatea Cuza Voda din Iasi? O prietena de-a mea a fost nevoita sa faca anul trecut un avort, in primavara si stiu ca interventia a fost realizata de acest medic. Mai stiu despre el ca se pricepe f bine la avorturi... Dar as fi curioasa sa aflu daca stie cineva ceva despre el in legatura cu modul in care se comporta pe parcursul sarcinii unei paciente, la nastere etc... Va multumesc din suflet si vreau sa sper ca ma va ajuta cineva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

as dori sa aadaug in lista medicilor ginecologi pe dr. Vascan Iosif de la spitalul judetean Giurgiu, un medic extraordinar care mi-a adus pe lumea minunea vietii mele, baietelul meu ALEXANDRU ANDREI.

ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.betasis.ro/puiu

Mergi la inceput