Liste medici ginecologi/obstetricieni (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Buna, tuturor! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la o intrebare... A auzit cineva de dr Cucos de la Maternitatea Cuza Voda din Iasi? O prietena de-a mea a fost nevoita sa faca anul trecut un avort, in primavara si stiu ca interventia a fost realizata de acest medic. Mai stiu despre el ca se pricepe f bine la avorturi... Dar as fi curioasa sa aflu daca stie cineva ceva despre el in legatura cu modul in care se comporta pe parcursul sarcinii unei paciente, la nastere etc... Va multumesc din suflet si vreau sa sper ca ma va ajuta cineva!
CHIAR NU STIE NIMENI NIMIC???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisinuca spune:

Imi poate da cineva informatii despre dr. Laura Dracea de la Giulesti? daca a nascut cineva cu dansa, cum s-a comportat pe timpul sarcinii si la nastere? face cezariene?
Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory spune:

Va rog mult de tot, recomndati-mi si mie un medic ginecolog bun din Constanta! Cum sunt sotii Lutescu? Chiar nu exista in orasul asta unmedic normal, care sa nu te repeada si sa ramai cu un gust amar?!Eu nu sunt gravida, am alte probleme.Multumesc cui isi face un pustiu de bine si imi spune si mie un nume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Rory, de ce nu-l cauti pe dr. Leonte care a dat o multime de raspunsuri pe forum. Daca as fi din Constanta, la el m-as duce pt. ca e competent, tanar si pare pasionat de ce face.
Maria

Mergi la inceput

De dr. Negulescu din Galati stie cineva ceva ?
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Rory, un medic care nu te face sa te simti ultimul om este Rusa (cel tanar). Eu am fost la el pentru a-mi urmari sarcina. Atata doar ca este foarte multa lume la el si nu face programari si trebuie sa stai sa astepti.

Dani33 si Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by mariamunteanu

De dr. Negulescu din Galati stie cineva ceva ?
Maria

Nu stiu decat ca e putin cam in varsta (aprecierea se vrea indulcita). Vrei sa ma interesez?
As propune doua nume noi pentru Galati, care mie mi se par in ascensiune la momentul acesta:
Doctorita Chirila - Spitalul Militar
Doctorul Jan Ciobotaru - Spitalul Judetean

Vilma, Anca (3.7 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Vilma, da, te rog. Mi-a fost recomandat de o matusa care e cam in varsta (peste 70 ani) si de aceea nu ma mir ca dr. e tot asa. Dar e chiar batran ? Mai lucreaza la maternitate sau e pensionar ?
Multumesc,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

E pensionar, nu am auzit de el la Maternitate. Eu cred in acesti doctori mai tineri, pe care ti-am recomandat. Au nascut 2 colege recent cu ei si au fost super multumite!

Vilma, Anca (3.7 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Nu va duceti la laura dracea. Nu mi-a zis ca ar fi probleme cu Alex si nu a putut fi gasita cand am nascut. Am tot povestit despre asta...si a avut mare noroc ca eu am fost sanatoasa si Alex norocos si nasterea a decurs bine. Dar sa ai surprize dupa ce nasti...ca de ex. copilul are cu 1 kg sub greutatea normala si ca cordonul ombilical e ffff scurt, desi la ecografii se scria ca e normal, iar doctorul cu care am nascut-ca era de garda atunci sa se ingalbeneasca cand l-a vazut....mi se pare inacceptabil. si asha mai departe.....

http://www.babiesonline.com/babies/a/alexandrugijga/

Mergi la inceput