Liste medici ginecologi/obstetricieni (4)
Raspunsuri - Pagina 5
Kittie spune:
Iael1, cu tot respectul, nu stiu cat de mult il cunosti.. si eu am avut diferende cu el, chiar pana in momentul in care am nascut am fost de aceeasi parere cu tine (aproape). Totusi, atunci cand iti dai seama ca o nastere (de ex a mea s-a desfasurat fara nici o problema) e "usoara" fata de interventii chirurgicale in diagnosticari de cancer si alte asemenea (doamne fereste!), las timpul pe care trebuia sa mi-l acorde mie acestora. Am fost martora (cumva fara sa vreau, in sala de asteptare a spitalului, asteptand sa fiu preluata la control) unei marturisiri "In Dumnezeu si-n d-nul Dr Peltecu, atata cred!" - o femeie careia sus-numitul doctor i-a extras celulele cancerigene, fara nici o complicatie ulterioara, adica pe biata femeie a salvat-o de la moarte! Si multe cazuri asemanatoare curg in cv-ul lui..
Artist.. mda.. am vazut operatia mamei mele la san facuta exact pe conturul aureolei astfel incat sa nu-si tradeze cu ceva prezenta in viitor.. operatie pentru multiple formatiuni nodulare de 2cm, o singura incizie! Mare lucru, sa stii! Si episiotomia mea, care nu se mai vede (plus ca nu m-a durut nimic! nici cand mi-a facut=o, nici cand mi-a cusut-o)...
Ma rog, pana la urma fiecare cu parerile ei, dar toate contradictiile mele in legatura cu comportamentul lui s-au spulberat dupa ce-am nascut!
gabi25 spune:
Un vot de mare incredere si din partea pentru d-na doctor Grigore Mihaela de la Cuza Voda din Iasi.
Camelia
http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````
CORNELIAP33 spune:
Pentru listuta lui VEVE vreau sa se mai acorde un vot de incredere profesorului Bogdan Marinescu de la Giulesti.
Cornelia si bb Rares
cgaby spune:
eu am nascut la maternitatea bucur cu dr Borza Elena. a fost ok!!! am facut cezariana care acum nici nu se mai vede!! dar asistentele...niste nesimtite!!!! ca si cele de la copii... dom'le, nu te apuci de meseria asta daca nu ai suflet!!!!!!!!!!!!!!! asta e parerea mea!!(de asistenta)
cam atat. dar dr Borza...super!!!n-am cuvinte!!
pupici
cgaby
ralu28 spune:
LA MULTI ANI!
Imi poate da cineva detalii despre dna. doctor Dima Luminita de la Polizu? Cum pot ajunge la dumneaei?
Multumesc!
flafi spune:
Buna!
De curand s-a deschis un nou Medicover, la Victoriei, deoarece e f aproape de serviciul meu , as vrea sa merg si eu la un control ginecologic la ei, numai ca nu stiu absolut nimic de ei. Am vazut ca sunt 2 doctorite:
dr. Magda Petrache, medic primar
dr. Liana Ples, medic primar
Stie cineva ceva de ele?
Care sunt preturile la Medicover? Cum sunt tratati pacientii?
Eu am nevoie sa vorbesc cu un doctor ginecolog, care sa nu ma paseseze imediat.
Ma puteti ajuta voi cu ceva informatii?
So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame
tanti spune:
Eu sunt abonata la Medicover si merg in Grozovici , m-a impresionat dr.Hamid iti explica absolut tot si iti spune in fata daca ceva nu este in regula asa cum au facut alti medici cu mine(inclusiv la Medicover DR.Dorobantu)iti acorda cam 20 minute la consultatie
Am fost la dr.Liana Ples care face ecografii in Grozovoci , ce nu mi-a placut la ea ca nu sta de vorba cu tine(cel putin asa sa intamplat cu mine).Poate sunt fete care au fost la consultatii la dr.enumerate de tine si iti pot da mai multe informatii.Iar ca preturi intra pe site la medicover si afla nr.de telefon de acolo , si poti suna sa iti spuna preturile, eu am telefoanele din celelalte centre daca vrei ti le pot da
Deanny spune:
Buna Flafi!
Intr-adevar am vazut si eu ca s-a deschis de curand noul centru Medicover Victoriei.
Eu am fost acum cateva luni la un control ginecologic la doamna Magdalena Petrache, la Medicover Grozovici, la recomandarea unei prietene. S-a comportat foarte frumos (era primul control de acest gen), am fost incantata de ea. Consultatia a durat cam 20-30 de minute si a costat 500.000 lei. In plus, mi-a facut testul Papanicolau plus alta analiza a secretiilor care au mai costat inca atat. Doctorita e foarte amabila si rabdatoare, iti raspunde la intrebari, iti spune ce iti face, nici decum nu te paseaza imediat; pare un pic cam 'glaciala', cum mai spunea cineva pe acest forum, insa asta pare a fi stilul ei; mie pe ansamblu mi s-a parut foarte ok.
Intr-adevar, acum am vazut ca s-a mutat la Medicover Victoriei. Eu ti-o recomand cu caldura.
Mult succes,
Alina Balan spune:
La multi ani!
Ralu28, eu am fost in decembrie la Dr. Dima Luminita si mi-a facut o impresie f. buna. M-am dus la ea sa-i cer sfatul in legatura cu un triplu test, dar stiu numai lucruri bune despre ea, de la cineva care a nascut cu ea. O gasesti la Polizu (cred) si la Sanador. Este cam complicat de obtinut programare (nu prea sint locuri prea curand), dar incearca. Consultatia este vreo 600.000.
Alina
flafi spune:
Va multumesc mult pentru informatii! Imi sunt de un mare folos! O sa imi fac o programare saptamana viitoare.
Eu pana acum am fost la f multi doctori. La Clinica din Giulesti, unde dr. Puia mi-a facut o cauterizare pe col- vi-l recomand e super bun la cauterizari, dar la alte chestii nu are nici timp nici chef sa dea informatii si detalii, pe mine m-a invitat sa caut pe internet informatii. Mai e acolo o doctora Marinescu, oarecum draguta. Am fost si pe la Pantelimon, dr. Irina Tanasescu- amabila, dar nu prea buna.
Lista continua, dar nu le mai stiu numele. Dar cam de toti am fost dezamagita ca sunt nepoliticosi si chiar daca sunt pe banii tai nu se deranjeaza sa-ti ofere toate informaatiile necesare.
Sper sa am noroc de aceasta data!
va pup! si va multumesc!
So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame