Liste medici ginecologi/obstetricieni (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

clinica ROMGERMED dr. Racu Silvia este f. de treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Romgermed->Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CeraG spune:

Eu merg la Elena Doamna (Iasi) la St. Butureanu care mi-a fost recomandat de mai multe prietene. Pana acum sunt foarte multumita. Problema e ca nu am auzit pe nimeni sa nasca natural asistata de el si, cum mi-a mai trecut un pic groaza de nastere naturala, va intreb: daca stiti cum ar fi intr-o astfel de situatie Ma intreb daca vine la spital pentru mine, nu o sa ma lase balta tocmai atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

ar fi de adaugat pe lista de Bucuresti si echipa mea castigatoare formata din:
1. Anitei Cristina (Gynmedica 2000)- care m-a urmarit in sarcina
2. Mihalache Florina (CFR2)- o bomboana de om , cu care am nascut
daca nu erau ele doua nasteam cu oricine era de garda la Polizu, pt ca in ciuda problemelor medicale pe care le am si a faptului ca bb avea dubla circulara, doctorita din Polizu (cunostinta de famile) nu era dispusa sa se deranjeze sa ma asiste la ore tarzii!
veve zice sa revin cu detalii...
ei bine..am o boala genetica sangvina care mi-a facut sarcina destul de spectaculoasa, n-am suportat nici un fel de supliment (gen acid folic sau vitamine)... a fost deci o sarcina cu evolutie destul de spectaculoasa care a necesitat o urmarire f atenta. oricare dintre ele poate fi sunata in caz de necesitate la INDIFERENT ce ORA si se deplaseaza, in caz de urgenta, la spital sau la cabinet indiferent de ora! daca una lipseste, sigur e cealalta care ii preia toate urgentele
si ,cel mai important, atunci cand am avut nevoie m-au ajutat! eram programata sa nasc cu o amica de familie care, pur si simplu, m-a lasat balta, nefiind dispusa sa se deranjeze in vacanta,in weekend sau in timpul noptii....
nemaivorbind de faptul ca desi cezariana...am o cusatura invizibila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Balan spune:

Fetelor, multumesc mult pentru informatii. Intre timp am primit si eu feedback negativ. Nu stiu detalii, dar mi s-a sugerat sa ma indrept spre alti medici. Azi am programare la dr. Cezara Bucur de la CMU. Sper sa fie bine.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Hello!

subscriu si eu la Dr Peltecu de la Filantropia - am nascut cu el, ma rog, de fapt tb sa ma asiste dar, fiind f ocupat cu cazuri mai serioase, si-a trimis mana dreapta - Dr Chisleag.Am aflat ca nu mai pleaca de la Filantropia, cum se zvonise (eu am nascut pe 13 oct, deci am informatii relativ vechi..). Problema este ca fiind un doctor foarte bun, este deosebit de interesat de cazuri complicate, de probleme, intr-adevar. Pentru el, o sarcina e destul de banala,eu ramaneam tot timpul socata de felul "leger" in care-mi trata sarcina. Cu cel mai mare profesionalism, dar easy...Dr Chisleag (e o doctorita), in schimb, mare amatoare de nasteri naturale, fara nici o anestezie ci doar cu multa vointa si participare din partea mamei. Si aici v-o pot recomanda caci e o super femeie, moasele erau niste dulci, atat de dulci incat nici nu le mai auzeam ("respira" bla bla) si cd venea dr Chisleag si ridica vocea, f hotarata, obtinea o reactie. Eu tb sa primesc epidurala, insa a fost prea tarziu..am facut control la 5cm deja si eram deosebit de socata c-aveam asa o dilatatie cu contractii neregulate si nu f dureroase (m-am internat noaptea). Ma lungesc..
Oricum, am avut 2 doctori, in concluzie, o femeie de caracter si un artist :), Peltecu a venit la sfarsit, cat sa prinda ultimile 3 contractii si sa faca incizia , sa-i cada bebe in brate si sa ma coasa (de asta spun artist, toata lumea se minuna de episiotomia mea cea "frumoasa" )..

Pupici si sanatate maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

din pacate Dr. Angela Pacu din Suceava, cu care am nascut si eu si e o doctorita extraordinara, si-a facut bagajul si a plecat in Canada. Sunt disperata, ca nu am incredere in nici un alt doctor in Suceava. Mi-ar putea recomanda cineva un ginecolog de incredere- si cu detalii pls!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael1 spune:

Daca dr Peltecu prefera cazurile complicate poate ar fi mai bine sa spuna gravidelor de la inceput acest lucru .Nu mi se pare normal sa se ocupe alt dr de tine la nastere daca te-ai adresat lui ,sa primeasca copilul nu e greu , te asigur ca si doctorita care te-a asistat pana atunci putea sa o faca .
Cat despre faptul ca e un mare artist , se prea poate si n-ar fi rau sa se reorienteze profesional .
INTR-ADEVAR MARE ARTIST !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabel spune:

Eu am nascut la maternitatea Bucur cu doamna doctor Camelia Constantinescu. Locul in sine este infiorator, iar unele asistente te trateaza mai rau decat pe un animal. Pentru doctorita insa am tot respectul si mi-as pune oricand viata in mainile dumneaei - asa cum a fost cazul la nastere.
Cat despre Turculet, de la Filantropia - am auzit ca ar fi foarte buna. pe mine insa m-a tratat oribil. Nu numai ca m-a chemat la cabinet unde mi-a luat banii numai ca sa imi ranjesca in fata (de consultatie nu a fost vorba, desi aveam o sangerare), dar cand m-am dus la spital mi-a spus ceva de genul - da... ai colul deschis. mai vino si mai vedem. Probabil ca nu am cotizat suficient...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_c spune:

Sincer, eu am fost cu varii probleme la un medic ginecolog foarte bun si rabdator din Baia Mare, pe nume Sasaran Mircea. Ei, inca nu am terminat tratamentul, dar ma uimeste atentia si blandetea cu care ma ingrijeste ... il recomand cu caldura

Mergi la inceput